Jeftilen DVD playeri sa USB-om

poruka: 14
|
čitano: 3.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Quadro 505 ima za smiješnih 179 kn. Vivax k-230 je 200 ali o vivaxu samo najgore čujem.

Koji bi od ovih jeftinijih bilo najbolje uzeti. Ne mislim davati velike novce za DVD samo mi treba da pušta divx-e sa sticka da se nemoram zahebavati sa prženjem kad idem negdje. I da nema problema sa titlovima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Jeftilen DVD playeri sa USB-om

Uzmi Quadra.

14 godina
neaktivan

Vivax sranje, fuj to , fuj!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Uzmi Quadra.

Budem. Već sam polako naginjao prema njemu. Ne očekujem neka čuda, samo da posluži kao media player na pijankama, ili kad negdje idem da se ne moram hebati sa prženjem stalno.

Duxy007 kaže...

Lol čuo sam da krepavaju tipa svaka 3 mjeseca. Po forumima sam vidio da su neki promjenili i po 5 modela. Lol, nevjerojatno da su toliko loši.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:10 (gringo88).
16 godina
protjeran
gringo88 kaže...
Ord Mantel kaže...

Uzmi Quadra.

Budem. Već sam polako naginjao prema njemu. Ne očekujem neka čuda, samo da posluži kao media player na pijankama, ili kad negdje idem da se ne moram hebati sa prženjem stalno.

Duxy007 kaže...

Lol čuo sam da krepavaju tipa svaka 3 mjeseca. Po forumima sam vidio da su neki promjenili i po 5 modela. Lol, nevjerojatno da su toliko loši.

{#}  a Kvadro je kao bolji!!!

ak ne moš skupit 300 kn za neki LG ili Philips onda ne bacaj novce na te poluproizvode...

PS: budi pošten pa javi ovdje kad ti se taj Kvadro pokvari! 

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:28 (cassini).
15 godina
neaktivan

Quadro je u biti LG-ev jeftilen koliko mi je poznato, ili nije?

I moj glas za Quadro. Imam jedan na vikendici već četvrtu godinu, pali vozi.

iznenađen i uvređen!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cassini kaže...
gringo88 kaže...
Ord Mantel kaže...

Uzmi Quadra.

Duxy007 kaže...

{#}  a Kvadro je kao bolji!!!

ak ne moš skupit 300 kn za neki LG ili Philips onda ne bacaj novce na te poluproizvode...

PS: budi pošten pa javi ovdje kad ti se taj Kvadro pokvari! 

Lol, tko kaže da se quadro ne kvari? Samo komentiram činjenicu da u svim dvd temama se nađu ljudi koji komentiraju da im se vivax pokvari nakon par mjeseci ili su već na 5. primjerku itd. Sva elektronika se kvari.

BTW imam i za LG i za bilo koji drugi high end uređaj. Ali zašto bacati novce kad imaju ovi kinezi za badava koji sve puštaju? Da ne napominjem da je uzimanje skupih DVD uređaja danas bacanje novca. Radije dodam malo i uzmem si wdtv.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 16:59 (gringo88).
15 godina
neaktivan

Ja nisam pisao napamet, nego što se meni dogodilo. Nabavio Vivax-a sa HDMI izlazom, da se vidi raskoš (da se gleda barem upscaleani HD), a nisam ni to, jer je riknuo nakon dva tjedna. Nabavio Quadro (najjeftiniji model sa USB portom) i već 4 godine nikakvih problema, a loži se svaki dan.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne znam što bih rekao na sve ovo jer sam kupio kumčetu vivax K-230  prije godinu i pol, mali samo što ne piša po njemu,  koštao je nekih 200 kn, mislim da gleda po 5 filmova na njemu dnevno, moraju ga skidat s tog playera i nikoji mu vrag.

Treba kod tih jeftikanera imat sreće.

Jedini generalni problem kod svih njih jest taj da pojedine titlove neće učitati (nekih 10%), ili moraš iskopčat player (reset) pa ga onda učita.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam prije nešto vremena staroj uzeo (zaboravio sam točan model) LG

sa ugrađenim digitalnim TV tunerom i USB-om (čita i MKV, titlove i sve živo)

za 299kn

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan
segregator kaže...

za 299kn

Čita MKV za 300 kn? Jel mos saznat ime modela ak nije problem?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 1:11 (gringo88).
17 godina
gringo88 kaže...
segregator kaže...

za 299kn

Čita MKV za 300 kn? Jel mos saznat ime modela ak nije problem?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9384

DVT699H

Nažalost digli su cijenu, ja sam svoj uzeo na akciji, izgleda da sam dobro prošao :)

(u Supernetu ga sad ima po 490kn)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 8:57 (segregator).
13 godina
protjeran
segregator kaže...

DVT699H

Nažalost digli su cijenu, ja sam svoj uzeo na akciji, izgleda da sam dobro prošao :)

Ja sam imao LG DVX 492H, i najjeftiniji (na sniženju) je koštao 400 kn a dvije klase je ispod tog modela, tako da DVT699H za 300 kn nisi mogao kupiti NIGDJE.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
17 godina
Budokai kaže...
segregator kaže...

DVT699H

Ja sam imao LG DVX 492H, i najjeftiniji (na sniženju) je koštao 400 kn a dvije klase je ispod tog modela, tako da DVT699H za 300 kn nisi mogao kupiti NIGDJE.

Početkom drugog mjeseca lani...nazovi ADM i pitaj, ako meni ne vjeruješ

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice