DVD player Sony DVP-SR600H

poruka: 14
|
čitano: 4.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav!
Kupio sam Sony DVP-SR600H, spojio sam ga preko HDMI-a i sve super, slika i zvuk odlični ali kod nekih filmova mi ne prikazuje titlove. Sve filmove sam sam snimao na DVD-ove, svi se zovu XY, a titlovi su XY.srt ali jednostavno kod nekih prikazuje titlove, a kod nekih ne. Da li netko zna u čemu je problem?

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Bas si kupio Sony koji valjda jedini na svijetu nema podrsku za subtitlove.

Do prije par godina su se "borili" i protiv kompresiranih filmova , divixa, xvida i sl al se jos drze "ne podrske" za subtitl.

lijepo ti to spakiraj u kutiju, nazad u trgovinu i reci im da su te bili duzni obavijestiti da taj player ne podrzava subtitl.

a opet ako je vec par mjeseci kod tebe jedino rjesenje ti je lijepljenje titlova na divix s format Factory programom, freemake video converterom i slicnim softverom.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
Re: DVD player Sony DVP-SR600H
Budokai kaže...

Bas si kupio Sony koji valjda jedini na svijetu nema podrsku za subtitlove.

Do prije par godina su se "borili" i protiv kompresiranih filmova , divixa, xvida i sl al se jos drze "ne podrske" za subtitl.

lijepo ti to spakiraj u kutiju, nazad u trgovinu i reci im da su te bili duzni obavijestiti da taj player ne podrzava subtitl.

a opet ako je vec par mjeseci kod tebe jedino rjesenje ti je lijepljenje titlova na divix s format Factory programom, freemake video converterom i slicnim softverom.

Kupio sam ga u Technomarketu u petak, a jedini razlog zašto sam ga uzeo je što imam Sony Braviu TV i super mi je pa reko da uzmem onda i ovo... Hm, probat ću vratiti ali nekako imam filing da će reći da sam sam kriv što sam kupio player koji nema podršku za titlove, ako ga budem vraćao reći ću im da mi nigdje titlove ne prepoznaje i onda valjda neće biti problema :D

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
13 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
Kupio sam ga u Technomarketu u petak, a jedini razlog zašto sam ga uzeo je što imam Sony Braviu TV i super mi je pa reko da uzmem onda i ovo... Hm, probat ću vratiti ali nekako imam filing da će reći da sam sam kriv što sam kupio player koji nema podršku za titlove, ako ga budem vraćao reći ću im da mi nigdje titlove ne prepoznaje i onda valjda neće biti problema :D

nastupi samopouzdano i po zakonu imas pravo vratiti robu u roku osam dana.

dakle, ne bit bezobrazan s trgovcem, nego mu cvrsto objasniti svoje stavove, problem u tome sto ti nisu rekli da Sony ne podrzava subtitlove, uzmes neki Samung, LG, Philips -- imaju garanciju 24 mjeseca HDMI progressiv scan (100% podrzavaju subtitl)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 22:00 (Budokai).
17 godina

Pozdrav!
Zamjenio sam onaj Sony za LG DVX-692H i radi, sve super i očitava sve titlove, samo ne znam da li se može namjestiti da prepoznaje hvatske znakove. Naime na filmovima ne prikazuje č,ć i đ, dok š prikazuje pa me zanima da li se to može nekako namjestiti? Btw isti film kada gledam na laptopu ima naše znakove. THX

13 godina
protjeran

idi na Setup--disc subtitle- i nemoj staviti OFF {#} Original, English, Spanish itd...nego idi do dna i tamo imas mogucnost ukucati nasu regiju.

kod mene je to na samom dnu izbornika jezika, imas cetiri prazne crtice a prije njih ti pise OTHER - - - -. tu lijepo upises 1250 i ponovno Setup (vratis se na glavni ekran)

to bi bilo to.

ako su malo pozicije podesavanja izmjenjene, ne brini, to je sustina.

bitno je ukucati 1250 inace ces imati zbrljotine od dijakriktickih znakova.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 0 hvala 0
17 godina
Budokai kaže...

idi na Setup--disc subtitle- i nemoj staviti OFF {#}  Original, English, Spanish itd...nego idi do dna i tamo imas mogucnost ukucati nasu regiju.

kod mene je to na samom dnu izbornika jezika, imas cetiri prazne crtice a prije njih ti pise OTHER - - - -. tu lijepo upises 1250 i ponovno Setup (vratis se na glavni ekran)

to bi bilo to.

ako su malo pozicije podesavanja izmjenjene, ne brini, to je sustina.

bitno je ukucati 1250 inace ces imati zbrljotine od dijakriktickih znakova.

U uputama sam našao i mislim da nije 1250 nego neki drugi broj za Hrvatsku ali opet nije bilo naših znakova... negdje sam pročitao ako stavim jezik titlova na mađarski da bi trebalo radit i probao sam i sada jedino nemam ć i č, probat ću sutra još mrdat malo i upisat 1250 pa ćemo vidit šta će biti  {#}

13 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

U uputama sam našao i mislim da nije 1250 nego neki drugi broj za Hrvatsku ali opet nije bilo naših znakova... negdje sam pročitao ako stavim jezik titlova na mađarski da bi trebalo radit i probao sam i sada jedino nemam ć i č, probat ću sutra još mrdat malo i upisat 1250 pa ćemo vidit šta će biti {#}

jesi l` rijesio sto ?

ti LG playeri su default podeseni da bez problema citaju "nase znakove".

ja stavim kvacicu i na ORIGINAL i opet mi pravilno pokazuje dijakriktiku.

nekim titlovima mozes ukucati bilo sto, lose su kodirani i ne pomaze im nista.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina

Upisao sam kod za Hrvatsku iz knjižice ali i dalje ne prikazuje ć i č, dok ostale naše znakove pokazuje... jbg

13 godina
protjeran

prvo napravi update firmwarea, a ako nece ni onda reklamiraj ponovo proizvod.

taj player MORA prikazivati dijakrikticke znakove, nemoj me seksat {#}

..u manualu mu pise da podrzava i onda ima da podrzava.

ne daj da ti uvaljuju sranja. mozda je neispravan pa je zato bio na "snizenju" ?

ne predaj se !!

0 0 hvala 0
17 godina

Znači radio se opet o ovom DVD-u LG DVX-692H, naime snimio sam neke filmove na DVD+R i neće mi ih čitati, napiše "No Disc" a pod specifikacijama piše da čita DVD+R, s DVD-R nikad nisam imao problema... što bi mogao biti problem? Da li se možda DVD+R mora finalizirati nakon proženja ili nešto? THX

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Znači radio se opet o ovom DVD-u LG DVX-692H, naime snimio sam neke filmove na DVD+R i neće mi ih čitati, napiše "No Disc" a pod specifikacijama piše da čita DVD+R, s DVD-R nikad nisam imao problema... što bi mogao biti problem? Da li se možda DVD+R mora finalizirati nakon proženja ili nešto? THX

obavezno se DVD (+ ili -) MORA finalizirati u DVD rekorderu u kojem je snimljen!!!  DVD rek. to ne napravi jer on ne zna hoćeš li ti snimiti još nešto na taj DVD ako ima mjesta.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
17 godina

Imam NERO Lite 10 i kada ubacim taj DVD+R na kojem su filmovi, Nero ga ne očita... mislio sam samo ako ga očita da u opcijama stavim Finalize disc i onda ponovo Burn ali ga ne očita... što da napravim onda ili se ne može naknadno finalizirat?

17 godina

U Nero Lite-u ima samo opcija "Verefy data on disc after burning", da li je to dovoljno ako stavim kada snimam DVD+R onda bi trebao raditi na linijskom DVD playeru? Btw da li će onda DVD-R raditi na istom tom player i ako njih "zapržim" do kraja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice