Stavio sam 4 filma danas na dvd s namjerom da ih pogledam za vikend.Ali na dvd-u ne prikazuje titlove,a znam da sam ih spržio jer kad hoću gledati na kompu titlovi su uz film,dok na dvd-u nisu...Sad ne znam da li je to do medija,pržilice ili dvd playera koji je Žnj marke..nekakav Vtrek.Imate vi kakvu ideju do čega je?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vrlo vjerojatno do DVD playera...uvijek su ti vulgaris imali problema sa čitanjem titlova...
probaj kod kolege pa će ti onda bit jasnije.
Stavio sam 4 filma danas na dvd s namjerom da ih pogledam za vikend.Ali na dvd-u ne prikazuje titlove,a znam da sam ih spržio jer kad hoću gledati na kompu titlovi su uz film,dok na dvd-u nisu...Sad ne znam da li je to do medija,pržilice ili dvd playera koji je Žnj marke..nekakav Vtrek.Imate vi kakvu ideju do čega je?
ne znam tačno ali mislim da ti dvd player neće očitati titlove ako ih ne spojiš sa videom, tj. ne možeš ih ubaciti "pored" videa kao na kompu, u istom folderu ti .avi i .srt, kada hoćeš na dvd skineš sebi convertxtodvd, i onda tu nadješ sebi film koji hoćeš i titl, on ih obradi i sprži, i kada puštat na dvd playeru marke KLJ mora moći...
A sjećam se prije kad sam stavljao na dvd da je bilo titlova,i to onom klasičnom metodom movie1.avi i movie1.srt
A i najbolje od svega što je taj vtrek kućno kino..bar bi ti jeftini trebali pronalazit sve...
A sjećam se prije kad sam stavljao na dvd da je bilo titlova,i to onom klasičnom metodom movie1.avi i movie1.srt
A i najbolje od svega što je taj vtrek kućno kino..bar bi ti jeftini trebali pronalazit sve...
Sa kojim programom si izradivao DVD-ove?

Kao što je gore navedeno film i titl ti se isto moraju zvati, u suprotnom ti neće očitavati titl usporedno s filmom, ovisno o DVD-u, nego samo film.
Sa kojim programom si izradivao DVD-ove?
Kako misliš izrađivao?Misliš pržio?Pržio sam sa ashampoo burning studio free...
A svi govore da je taj vtrek šrot....
Kao što je gore navedeno film i titl ti se isto moraju zvati, u suprotnom ti neće očitavati titl usporedno s filmom, ovisno o DVD-u, nego samo film.
Pa znam ja to,rekao sam u prvom postu da kad stavim dvd na komp i pokrenem sa npr BS playerom,titlovi su tu,i provjerio sam više puta prije prženja da se isto zovu film i titl.Čak sam išao opet pržit i opet ista stvar.A sad sam stavio još jedan dvd na kojem imam isto par filmova,na 2 ima titl a na druga 2 nema...
Kako misliš izrađivao?Misliš pržio?Pržio sam sa ashampoo burning studio free...
Ah, izvini. Pomislio sam da si konvertirao filmove u DVD Video
Onda pokusaj ta stavis .sub titlove odnosno konvertiraj ih u .sub format. Da li si dobro podesio DVD Player? Mozda ima nekih "caka" u meniju
[edit]
A da li na nekim filmovima radi titl?
Onda pokusaj ta stavis .sub titlove odnosno konvertiraj ih u .sub format. Da li si dobro podesio DVD Player? Mozda ima nekih "caka" u meniju
[edit]
Na ovom dvd-u što sam jučer stavio,ne.Ali danas sam gledao Inception na kojem radi titl,a na tom istom dvd-u je i Coach Carter koji nema titlove,a na kompu normalno ima...
Pregledao sam sav meni,nema ništa....
A kako se konvertira .srt u .sub?Samo preimenujem ili?
[edit]
Na ovom dvd-u što sam jučer stavio,ne.Ali danas sam gledao Inception na kojem radi titl,a na tom istom dvd-u je i Coach Carter koji nema titlove,a na kompu normalno ima...
Pregledao sam sav meni,nema ništa....
A kako se konvertira .srt u .sub?Samo preimenujem ili?
Ubuduče kad skineš film i titlove,onda jednostavno kopiraš naslov titlova i rename na film i to je to.
Nijedan dvd ti neče očitat sub titl,isključivo srt, i ko što kolege rekoše mora bit istog naziva i film+titl+folder u kojem je film.
I mora radit
Ako ne ide na ove načine onda jednostavno zalijepiš titlove u film. Ja sam koristio OVU metodu. Jednostavno je a radi 100% :))
Nijedan dvd ti neče očitat sub titl,isključivo srt, i ko što kolege rekoše mora bit istog naziva i film+titl+folder u kojem je film.
I mora radit
Za sve se slazem osim za to da mora biti .srt
To sve zavisi od marke playera. Na pr. .sub i drugi formati sasvim uredno rade u Samsung DVD playerima. Jeftikaneri po pravilu citaju i .srt i .sub
@big_guy
Prvo se osiguraj da postavis isto ime titlova kao i film. I kao sto Promatrac veli, to je najbolje uraditi sa copy/paste...ili jednostavno preimenuj rucno nazive
Evo po 3.put,i titl i film i folder mi imaju isti naziv,vjerovatno je to do dvd playera,sad isto gledam film RED i stane na 20 min i izbaci me natrag u meni..
Evo sad mi frend donio vivax jeftikaner.I u izborniku odaberem titlove,znači prepozna ih ali kad pustim film nema...
EDIT:rade titlovi na vivaxu bit će da je mog v-dreka