Vegas Pro 9.0 neće .mov file

poruka: 11
|
čitano: 2.978
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Snimao san neke filmiće sa KODAK EASYSHARE M580 DIGITAL CAMERA u HD-u i prebacio na komp i kad to probam otvorit u Sony Vegasu Pro 9.0 nema slike nego samo zvuka! Instalira san K-lite mega codecs pack ali i dalje neće....pomoć...što prije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Vegas Pro 9.0 neće .mov file

Konvertiraj .mov u .avi i radit ce.

Mozes konverciju napravit sa ovim programom

im not a hacker im a security professional
15 godina
neaktivan

ma znam ja to sve, nisam baš teški početnik....znam da se jednostavno može konvertirat...ali isto tako znam da kad se konvertira (pogotovo sa nekim slabim programom) da se kvaliteta videa puno smanji! zato bi htio da mogu bez konvertiranja ubacit u vegas....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mov je kontejner, video može biti kodiran različitim kodekom. Meni 8-ca normalno vari *.mov. Pogledaj koji je kodek u igri i znati ćeš što ti je raditi..

15 godina
neaktivan

Ako na ovo mislite...

Format               : AVC

Format/Info           : Advanced Video Codec

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AVC ili h264. Stavi coreavc kodek.

15 godina
neaktivan

tražim i tražim..još je trial...o čemu se tu radi??? može link ako nije problem...i ako ima verzija koja nije trial...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte ljudi molim vas, ima li rješenje ikakvo za ovo? Vegas mi je stvarno poteban...znam ga korisiti dobro u kombinaciji sa After Effects-om...instalirao bi Premiere Pro CS4 ali u njemu će bit vrlo teško radit kad iman ovu kantu od kompa...Edius zahtjeva SP3, kojeg nemam a neće se ni instalirao...Avid Media Composer - greška u instalaciji...ispalit ću na živce ljudi, POOOOMOĆ ZA VEGAS MOLIM VAS BEZ IKAKVE KONVERTACIJE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Imas instaliran najnoviji ffdshow? On moze dekodirati AVC kodek - provjeri da ti je dekodiranje u njemu omoguceno (provjeri i za VFW configuration i za Video decoder configuration).

BTW s tim foticem/kamerom sto vec je, nisi dobio nikakav softver? Instaliraj softver s tim uredjajejem - ako ces moci pregledavati videe na kompjuteru s njegovim softverom, mozda ces ih moci ubacivati i u Vegas.

Ako ne, onda jedino sto ti preostaje je neki konkretni H.264/AVC kodek, poput spominjanog CoreAVC kodeka. Mislim da i sa Cyberlinkovim softverom dolazi njihov kodek.

15 godina
neaktivan

Imam ja jedan fotoaparat (snimke su katastrofalne), točnije Nikon Coolpix L1, i on isto snima u .mov formatu i s njim je sve OK, ali čim je nešto HD (snimao sam sa nekim Kodakovim Easyshareom u HD-u...i ima jos jedan tip na YouTubu (necu ga reklamirat) je postavia neke videe za Download u mov formatu, sve HD i neće prikaže u vegasu) onda neće...HD jednostavno neće...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Sto da vam kazem. Nabavite Vegas Pro 10 ili Vegas Movie Studio HD 9 - koliko vidim, oni dolazi s H.264 kodekima.

Ne kuzim sto sad ocekujete od ljudi na forumu. Identificirali smo problem - nemate dekoder za H.264/AVC. Rjesenje: nabavite kodeke, nabavite verziju Vegasa koja dolazi s H.264 kodecima (ili neki drugi program) ili odustanite od obrade HD videa u Vegasu. Nema cetvrtog.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice