TV s kompom

poruka: 83
|
čitano: 24.304
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: TV s kompom
DamageHigh kaže...

Tebi je jasno da jedan OLED televizor od 11" košta preko 27 000 kn?

To sam ga i ja htio pitat. Valjda je malo bogatiji čovjek pa mu to nije problem Smijeh Ili možda planira kupovinu za nekih 10 godina kad budu pristupačniji

14 godina
TV s kompom

Bok

nisam našao u ranijim postovima pa da tu pitam

razmišljam o kupovini nove grafičke  jer mi ove nove igre slabo rade, ali jako mi je važan izlaz na tv muče me tv izlazi jer sve nove grafičke  imaju hdmi ili DisplayPort izlaze

sada imam radeona 1600 i s-video izlaz i to mi super radi na tv-eu, na tv-eu imam samo s-video ulaz žuti činč i scart

kako spojit moj stari tv i novu grafičku?

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
balck2x11 kaže...

..kako spojit moj stari tv i novu grafičku?

hvala unaprijed

-konverterom. Ali to je neisplativo, slaba ponuda (ako uopće nađeš u trgovinama), kvaliteta itd.

Moguće je iskoristiti neku (pra)staru PCI VGA karticu s TVoutom, jedini problem da ih se više nemože pronaći ni na otpadu.

Promijenilo se sve, promjenit ćeš i TV, kad-tad.. i rješit problem.

edit: ako na ploči imaš dva PCIex utora, možeš ostaviti staru 1600.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 14:20 (ihush).
15 godina
neaktivan

Po tome bi ova kartica trebala biti u kontejneru

EDIT: Napravio grešku

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 15:01 (Cevi).
16 godina
Cevi kaže...

Po tome bi ova kartica trebala biti u kontejneruSmijeh

-ne , to je PCIex (2.0) nauči barem čitati ili neke osnove usput...PCI. PCIex, AGP ... agp je samo usputna da je ne izostavimo.

15 godina
neaktivan

Je, u pravu si! Sorry brzo sam čitao.

14 godina
ihush kaže..

vidiš vidiš to se nisam sjetio , imam dva utora  asus m2n-sli delux je ploča, kako to podesit drivere?

16 godina

-ništa posebno, (to je podržano..) kao i s dva displaya ili dvije zvučne (kao što je sad HDMI-HDA). Samo pitanje dali player nudi izbor VGA ili ga moraš postavit kao primarni.

14 godina
neaktivan
TV s kompom

Pozdrav,sa malim problemom. Kupio sam laptop pa me zanima može li se i na koji način slika prenjeti na tv?

Kupio sam i skart kabl koji su mi ponudili ali preko njega nefunkcionira,zapravo slika na laptopu luduje a na tv-u ništa. Pomoć

0 0 hvala 0
16 godina

-prvo vidi koje izlaze ima, VGA (Dsub), S-video/Cinch, HDMI, DVI... i tad znaš što možeš

14 godina
ihush kaže...

-ništa posebno, (to je podržano..) kao i s dva displaya ili dvije zvučne (kao što je sad HDMI-HDA). Samo pitanje dali player nudi izbor VGA ili ga moraš postavit kao primarni.

kupio sam ati radeon HD 5770 instalirao i radi odlično i onda počinju problemi. Izvadio sam staru X1600 i na njeno mjesto stavio HD 5770 instalirao nove driver i sve radi super.

Onda sam u drugi slot stavio staru X1600 upalim kompjuter i win XP nikako prepoznat staru karticu. Instaliram ponovo drivere za staru i nakon restara u device manageru prepoznaje X1600 ali uskličnik nacrtan i u propertisu piše da ne radi. Probao sam sve moguće instalirat prvo jednu karticu pa drugu i obrnuto pa jedne drivere pa druge pa obrnuto

u nekim varijantama mi se čak ni windowsi neće podignut. googlam cijelo popodne ali svi samo spominju crossfire rad sa dvije različite ATI kartice niko ne spominje.

Jedino još nisam probao stavit staru karticu u slot 1  a novu u slot 2 jer mi u papirima o MN piše da kada su oba slota kartice slot 2 radi na 8x a ovu novu karticu mi se nesputava..

Svi prijedlozi dobrodošli.

Hvala

Asus M2N-SLI delux

AMD Athlon 64 5600+

4 GB rama

Corsair 550 W

16 godina

-provjeri podatke za MBO, drugi PCIex je obično x4, ovisno o opcijama jumper ili bios prebacuje 1. i 2. PCIex u x8 mod.

Najbrži test koji mi pada napamet, ostavi samo stari 1600 u drugom slotu, spoji monitor na nju i pali komp (nedaj bootati windowse.. recimo odspoji HDD) ako se za vrijeme boota pojavi slika onda radi. Tad je samo do windowsa i drivera (zna biti problema jer koriste iste... ATI je uvijek loše podržavao neke stvari. Pošto je nova kartica unutra nema šanse staviti neki stari driver, dok možda novi nije za staru karticu.

edit: jesi li pokušao instalirati samo driver za 1600 (DisplayDriver/WDM bez CCC) preko 'uskličnika' ... raspakiran driver samo browasaš do .inf filea. Treba probati provo s novim (od 5xxxice) ako kaže da nije podržan odna tek neki stariji (koji si već koristio).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:00 (ihush).
14 godina
provjerio sam 2 radi na x8 ako su u oba slota kartice, probao sam to sa 1600 u slotu 2 i radi...napisao sam post i u temi grafičke kartice...više ljudi više zna
14 godina
ihush kaže...

ova varijanta ne prolazi kako pišu na forumu sa grafičkim karticama.....sad moram kupit novi tv.....Neodlučan

16 godina

-piše se svašta.. s windowsove strane nema problema. Krivac mogu biti samo driveri i ATIjeva politika oko (ne)supporta za starije kartice. S windowsove strane je potrebno samo da VGA podržava WDM driver.

Pošto je sve orjentirano na CF ili SLI zaboravlja se na ovakve kombinacije ili kad su VGA iste serije taj problem ne postoji.

Ako imaš vremena i volje pokušaj dignuti ubuntu, LiveCD.. ako radi onda je samo problem drivera...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:18 (ihush).
14 godina
ihush kaže...

-piše se svašta.. s windowsove strane nema problema. Krivac mogu biti samo driveri i ATIjeva politika oko (ne)supporta za starije kartice. S windowsove strane je potrebno samo da VGA podržava WDM driver.

Pošto je sve orjentirano na CF ili SLI zaboravlja se na ovakve kombinacije ili kad su VGA iste serije taj problem ne postoji.

Ako imaš vremena i volje pokušaj dignuti ubuntu, LiveCD.. ako radi onda je samo problem drivera...

ma ni volje ni vremena ima možda kakve razlike u windowsima koristim XP, možda će se na 7 drukčije ponašat?

16 godina

Sedmica nema razloga za drugačije ponašanje, -ako nema drivera... tj, ako se driveri ne podnose. Što je krajnje besmisleno jer različite marke nemaju takav problem.

Ipak, moralo bi raditi i pod XPom, barem da znaš da se može ili nemože i prije instalacije sedmice (ako je to glavni razlog).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:26 (ihush).
13 godina
neaktivan
TV s kompom

Imam na kompjuteru i tv-u  izlaz za  s- video kabel te sam  spojio  ali  i dalje nemam slike na tv, dali  netko zna kako to ide?kak namjestiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TV s kompom

U postavkama grafičke kartice moraš omogućiti prebacivanje slike na TV. Način ovisi u tipu grafičke.

13 godina
neaktivan
TV s kompom

grafička je ati radeon  x600 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baci oko ovdje: ATI RADEON tv out, upitanju je slična grafička.

14 godina
neaktivan

Najlakše ti je ako imaš HDMI samo HDMI kabel spojiš na komp i TV.

Viktor Kotris
13 godina
neaktivan
TV s kompom

uspio  sam spojit preko s video kabela

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice