Terrarec XXS - trzanje slike

poruka: 8
|
čitano: 2.213
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Signal i kvaliteta su na 100%, ali nikako se ne mogu riješiti trzanja koje se dešava svako pola minute-minutu... slika na trenutak zatrza svako malo.

Stavio sam PowerDVD i sada imam i Cyberlinkov codec SP i SB-HD i HD H.264 za HD sadržaj. Slika je savršena, signal odličan, ali nikako da uklonim trzanje.

Grafička kartica ima hardversku podršku za dekodiranje također, mašina je quad core 2.4 (i više nego dovoljno), a rama također ima 8GB.

Isto trzanje imam i u DVB Dream-u. :(

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2008 9:42 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Terrarec XXS - trzanje slike

Igraj se s codecima i programima za HDTV.

http://www.dvbsupport.net/info/hdpack.html

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan

I jesam... već 5 sati... :D

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam isto taj XXS i trzalo mi je u onom softveru koji sam dobio s karticom.

Instalirao sam DVBViewer i CoreAVC i sada radi savrseno. Super kvaliteta slike i nema trzanja. Probaj tako...

17 godina
neaktivan

Na kraju sam uspio na neobičan način. HD radi odlično, ali obični programi su mi sada apsolutno neupotrebljivi.. Trzaju, piskutaju.. užas.

17 godina
neaktivan

Elecard AVC Decoder - puno bolji od CoreAvc
Uz pomoć ovog programa DirectShow Filter Manager možeš fino podesiti codece.
www.softella.com
Pokušaj s opcijama iz slike

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Na kraju sam uspio na neobičan način. HD radi odlično, ali obični programi su mi sada apsolutno neupotrebljivi.. Trzaju, piskutaju.. užas.

Kakav neobičan način? Što si točno uradio?
17 godina
neaktivan

Ne znam... jednostavno je proradilo nakon tko zna koje reinstalacije DVBViewera... :D Sada međutim imam problem s klasičnim programima od kojih niti jedan ne radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice