Imam Windows 8 na kompu i imam nekoliko setova zvučnika,i sad me zanima,je li moguće pretvoriti line-in u line-out i kako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-ovisi o driveru audio kartice. Spoji zvučnik i trebao bi iskočiti popup, s pitanjem...
Imam ovu matičnu i sad skidam nove drivere za win8 pa ću vidit šta će bit
Realtek® ALC887 8-Channel High Definition Audio CODEC
- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
Imam maticnu s realtek - ovom zvucnom, i mogu mjenjati ulaz/ izlaz. A po ovom gore napisanom (kopiranom iz specifikacija sa sluzbene stranice). Mozes
Znaci kao sto je napisao "ihush"
Kada ukljucis zvucnike, treba ti iskociti pop - up s pitanjem, izaberes "line out" i trebalo bi raditi
Da,ali ne iskoči,vjerovatno to u win8 je automatizirano
Da,ali ne iskoči,vjerovatno to u win8 je automatizirano
-jesi li instalirao proizvođačev driver?
-jesi li prošao kroz njegove opcije (jer može biti isključeno). To je opcija koju driver može i ne mora imati, kao i uključeno ili isključeno. Provjeri.
Ma de installo sam taj realtekov driver,i kad uključim line in,on ga sam stavlja na line in,mene ništ ni ne pita Ajd ako hoćeš i ti sam vidit moš se povezat do mene prek team viewera :D
Ma de installo sam taj realtekov driver,i kad uključim line in,on ga sam stavlja na line in,mene ništ ni ne pita Ajd ako hoćeš i ti sam vidit moš se povezat do mene prek team viewera :D
- ...
'ajdmo iz početka..
-jesi instaliro driver? jesi li.. itd.
-ubodi npr slušalice ili zvučnik u prvi jack, pa u drugi, pa u treći.. dali te pita, dali čuješ zvuk, ... (to se radi s upaljenim računalom).
E,nisam ti ja noob
Ako neznate to rješit,onda mi je jednostavnije kupit eksternu zvučnu s njuškala