Microfon problem

poruka: 5
|
čitano: 1.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Microfon problem

imam asus P5GD1 PRO i nakon reinstalacije windowsa microfon mi ne radi, pokusao sam i sa drugim drajverima za ovu plocu, ne radi...zaobidjem zvucnike, kopcam direktno na plocu, opet ne radi...

ima li ko savjet???

samo vi vozite radioaktivne dizele...izazivajte neduznoj djeci rak pluca, pa cak i svojoj...DIZEL REVOLUTION!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Microfon problem

koja je ploca - jesi u opcijama podesio mikrofon ??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

koja je ploca - jesi u opcijama podesio mikrofon ??

ploca je navedena P5GD1 PRO sa P915 chipsetom, mikrofon je podesen u opcijama, nije do porta na ploci, barem mi se cini zato jer kad ustekam microfon izbaci wizard za njega, ja odaberem mikrofon i to je to...
na kakva ti podesavanja mislis? 
samo vi vozite radioaktivne dizele...izazivajte neduznoj djeci rak pluca, pa cak i svojoj...DIZEL REVOLUTION!
16 godina
neaktivan

sorry nisam citao od pocetka

mozda je do mikrofona

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 22:10 (AmD).
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

sorry nisam citao od pocetka

mozda je do mikrofona

nije...isprobano na drugoj masini, sve stima...na kakva si ti podesavanja mislio???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice