dali je moguce i kako maknuti dosadne bannere sa videa?
za video obradu trenutno imam premiere cs3 i sony vegas 9 a nije mi problem skinut neki treci.
dali je moguce i kako maknuti dosadne bannere sa videa?
za video obradu trenutno imam premiere cs3 i sony vegas 9 a nije mi problem skinut neki treci.
Stvarno nitko nema pojma ili bar link na upute?
Trebam maknut te oznake i razne natpise sa videa
Ufff, ne znam koliko je to moguće. Nisam preiskusan što se tiče editiranja videa, ali ako video nema slojeve kao npr. slika u PSD formatu, teško da se tu da nešto napraviti. Možda blurati logo, ili ako se nalazi na onim crnim frameovima gore i dolje, onda tako izrezati.
da to, nisam znao tocan naziv
zamisli da imas sliku i sad ti oces izbrisati neku osobu recimo naprimjer s nje, ti to napravis i premijestis neki drugi dio na to da se ne skuzi, ali zamisli da je osoba stajala recimo ispred neke slike kako bi to nadomijestio da bi bilo slike a osobe vise nema? nemoguce; mozes ti maknuti logo ali nemozes izmisliti novu sliku kakva bi izgledala da nije bilo tog loga, ako kuzis
zamisli da imas sliku i sad ti oces izbrisati neku osobu recimo naprimjer s nje, ti to napravis i premijestis neki drugi dio na to da se ne skuzi, ali zamisli da je osoba stajala recimo ispred neke slike kako bi to nadomijestio da bi bilo slike a osobe vise nema? nemoguce; mozes ti maknuti logo ali nemozes izmisliti novu sliku kakva bi izgledala da nije bilo tog loga, ako kuzis
kuzim, i treba mi da maknem logo televizije, znas kada snimas sa tv-a pa ti na slici bude npr "RTL" gore u kutu.
EDIT skinuo sam wamtermark master, otvorio video, oznacio dio sa delete wamtermark i tu zapeo..
google je kao i obicno pre glup da nade tutorial za watermark master..
Pokušaj s virtualdubom + logoremover.