Brisanje bannera sa snimki

poruka: 8
|
čitano: 1.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

dali je moguce i kako maknuti dosadne bannere sa videa?

za video obradu trenutno imam premiere cs3 i sony vegas 9 a nije mi problem skinut neki treci.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Brisanje bannera sa snimki
autorov komentar

Stvarno nitko nema pojma ili bar link na upute?

Trebam maknut te oznake i razne natpise sa videa

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 22:37 (Escudo).
16 godina
neaktivan

kakvi banneri? jel možda watermakovi???

google says this

Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan

Ufff, ne znam koliko je to moguće. Nisam preiskusan što se tiče editiranja videa, ali ako video nema slojeve kao npr. slika u PSD formatu, teško da se tu da nešto napraviti. Možda blurati logo, ili ako se nalazi na onim crnim frameovima gore i dolje, onda tako izrezati.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
jurluk kaže...

kakvi banneri? jel možda watermakovi???

google says this

da to, nisam znao tocan naziv Cool

17 godina

zamisli da imas sliku i sad ti oces izbrisati neku osobu recimo naprimjer s nje, ti to napravis i premijestis neki drugi dio na to da se ne skuzi, ali zamisli da je osoba stajala recimo ispred neke slike kako bi to nadomijestio da bi bilo slike a osobe vise nema? nemoguce; mozes ti maknuti logo ali nemozes izmisliti novu sliku kakva bi izgledala da nije bilo tog loga, ako kuzis

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Aki kaže...

zamisli da imas sliku i sad ti oces izbrisati neku osobu recimo naprimjer s nje, ti to napravis i premijestis neki drugi dio na to da se ne skuzi, ali zamisli da je osoba stajala recimo ispred neke slike kako bi to nadomijestio da bi bilo slike a osobe vise nema? nemoguce; mozes ti maknuti logo ali nemozes izmisliti novu sliku kakva bi izgledala da nije bilo tog loga, ako kuzis

kuzim, i treba mi da maknem logo televizije, znas kada snimas sa tv-a pa ti na slici bude npr "RTL" gore u kutu.

EDIT skinuo sam wamtermark master, otvorio video, oznacio dio sa delete wamtermark i tu zapeo..

google je kao i obicno pre glup da nade tutorial za watermark master..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2009 0:34 (Escudo).
16 godina
neaktivan

Pokušaj s virtualdubom + logoremover.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice