Jel mogu flashati betu MIUI 10 preko stable MIUI 10 radi redovnih updateova ? Hoce li se zadrzati svi podaci,aplikacije i ostalo ?
Xiaomi Redmi Note 5 Pro
- poruka: 2.739
- |
- čitano: 803.814
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ko stavio xiaomi.eu rom na ovaj mob? koliko je teško to i mogu li brickati mob ak zeznem nešt?
Ja sam stavio. Stavi istu ili noviju verziju MIUI-a i bit će sve ok.
Preporučam MIUI 10 Stable (ja ga imam i super je)
Ja isto toplo preporucujem xiaomi.eu
Došo 10.02. Upravo se instalira na mob.
Ja sam ih to bio pitao, rekli su da je globalna verzija.
I meni su isto odgovorili, međutim sad sam malo detaljnije pogledao opis proizvoda na njihovoj stranici i za procesor piše - CPU: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 što upućuje da to nije pro/globalna verzija s procesorom sd636 nego redmi plus sa sd625. Jel možda netko kupio taj mob kod njih?
Kako ti se ponaša? Vidim da ekipa ima pritužbe
I meni su isto odgovorili, međutim sad sam malo detaljnije pogledao opis proizvoda na njihovoj stranici i za procesor piše - CPU: Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 što upućuje da to nije pro/globalna verzija s procesorom sd636 nego redmi plus sa sd625. Jel možda netko kupio taj mob kod njih?
Ima li naveden model number? Moj je M1803E7SG, to je verzija s SD636 i kupljen je u Connecta.
Ima li naveden model number? Moj je M1803E7SG, to je verzija s SD636 i kupljen je u Connecta.
Nije nažalost naveden broj modela.
Kako je stanje s custom romovima trenutačno?
Desetka mi se ni malo ne dopada ,a i vidim da je puna bugova još .
LOS bi možda stavio. Ne mislim ih 50 isprobavati dok ne nađem što radi. Da li se kvaliteta zvuka što poboljša na custom romovima? Ako netko ima koji da malo isproba slušalice i bluetooth .
Da li su custom romovi isti za redmi note 5 i redmi note 5 pro?
Koji rom vodi po stabilnosti?
Moze li neki link za tutorial za bl unlock,root i gcam na official global stable miui?
Da li nakon unlocka i roota mogu flashati oficijalne update miui 10 ili sam prinudjen koristiti neki custom rom?
I koji custom rom po vama najbolje radi trenutno?
Da l je realno da sad treba cekati 720 sati?
Moze li se ikako ovo zaobici?
Ja sam ažurirao mob na 10.02 prije nekoliko dana.
Prvo, dogodilo mi se par puta da mi je facebook app zatrokirala kod scrolla. Prije mi se to nije događalo.
Drugo, mnogo važnije, dogodilo mi se par pauta da mi se u području gdje nema wifi signala ne prebaci automatski na mobilnu mrežu. Pa čak i ako ugasim wifi. Moram ugasiti i mobilne podatke, pa ih ponovno upaliti, i onda proradi.
Nisu se baš proslavili s updateom. Meni battery draina nema, na kraju dana mi je na 60% što je OK.
Ne primjećujem neke razlike ...
Iskljucio sam sve gesture, sve sto ima veze sa senzorima, cak i duble tap, ostavio sam fingerprint.
Zajeb je u tome sto nema boljih objasnjenja opcija u settingsima, nerazumijem sto sto znaci, bar ja..
Prije dok nisam to pogasio cuclao mi je sigurno od 100 do 20 pri normalnom koristenju ono fb.viber.malo soundcloud po ure,web, par poziva...1 dan.
Sad nakon sto sam sve ovo iskljucio traje mi evo 2 dana.
Znaci napunio ga nacer u ponoca, upaljen preko noci bez wifia bez mobil data proguto 1%, cijeli dan znaci navecer bilo 46%, nisam ga punio preko noci, i evo danas sad u 6 popodne je na 9%....
Sveskupa od kad sam ga kupio 14.10. punio sam ga 3 ili 4 puta..
Sta si pogasio sve ako mozes navest..
I meni je na custom romu (aosip) isto počeo cuclati malo previše baterije.
Moze li neki link za tutorial za bl unlock,root i gcam na official global stable miui?
Da li nakon unlocka i roota mogu flashati oficijalne update miui 10 ili sam prinudjen koristiti neki custom rom?
I koji custom rom po vama najbolje radi trenutno?
Da l je realno da sad treba cekati 720 sati?
Moze li se ikako ovo zaobici?
Za root instaliraj magisk, za gcam guglaj
Za UBL to upravo radis, nemoze se zaobic, new xiaomi safety policy protiv stavljanja modiranih vendor romova
Mozes i dalje koristit official update-ove samo je pitanje kako ces ih instaliravat, jer twrp ne podrzava OTA, ali imas drugih recoverija koji se baziraju na twrp koji podrzavaju OTA support
Trenutno najbolji custom romovi su xiaomi.eu , lineageOS i pixel experience,
Bog,
koji rom predlažete a da nije MiUI?
Planiram rutati uređaj jer me izluđuju reklame pa razmišljam i o promjeni roma.
Miui mi nije baš sjeo pa koristim Nova Launcher ali kao da mi nešto tu još fali.
Riječ je o redni note 5.
Nas par ovdje vrti aosip, odlican battery life i brz, stabilan rom.
Da li ima različiti rom za redmi note 5 i redmi note 5 pro?
Ili je to isti?
Na netu se stalno spominje Pro verzija pa me zanima da li tko od vas koristi note 5 sa AOSiP romom?
Pozdrav ekipi!
Odakle trenutno najjeftinije i sigurno naručiti mob a da je s područja EU?
Toliko je teško par stranica iza otići?
geekmaxi.com , honorbuy.com , aliexpress goldway. Goldway i geekmaxi vjerojatno najjeftiniji , provjeri.
Može li sw osposobiti MIUI aplikacija za vremensku prognozu da se sama ažurira? Uopće mi ne ažurira automatski vremensku prognozu nego tek kad uđem u aplikaciju
Redmi note 5 i plus se razlikuju od redmi note 5 pro i AI dual verzije
Prva dva mobitela su "vince" a drhga dva su "whyred"
Pro i ai dual koriste isti firmware
Kao i note 5 i plus
Sve ces nac potrebno na XDA
Kao i note 5 i plus
Hvala na informacijama, koji custom rom predlažeš a da nije MIUI?
Kao i note 5 i plus
Hvala na informacijama, koji custom rom predlažeš a da nije MIUI?
Masik, pixel experience, lineageOS