Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.856
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Jer imas rn3 pro ili rn3 mtk ? Vec sam prebacivao na xiaomi.eu rom jedan redmi 3s. Inace sva ta upustva imas i na youtubu. jedino miunlock moras skinuti na komp, a sad da ga hebes ne mogu se sjetiti postupka. Mislim da se prije trebao cekati taj kod, a prosli put sam bez problema otkljucao sa miunlockom na kompu. Morat cu potraziti jer imam gdje na kompu detaljna upustva

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

ovdje sam ja kupio...mislim da je to jedino mjesto gdje ćeš dobiti orginal dio...

http://www.dragon-tt.com/index.aspx

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Prvo da se zahvalim za preporuku MX Playera jer je odlican, posebo mi se svidja sto pamti gdje si stao pa kasnije nastavlja od tog trenutka, sto neki playeri sa marketa nisu radili. Imam snapdragon verziju. Ok, hvala pogledacu na youtubeu ili negdje ali da, znam da se moralo cekati za neki kod za otkljucavanje ali mi onda te procedure kasnije izgledaju komplikovano tako da ne moras traziti jer mi se cini jednostavnije da skinem Global devoloper kad vec ima HR i dignem ga iz updatera. Ako to ne prodje nema druge nego da trazim Xiaomi eu, inace koliko sam shvatio citajuci ovaj tel se najbolje ponasa sa CM i nekim Radon ili slicno kernelom pa ko se razumije moze pokusati jer trajanje baterije se cini mi se skracivalo svakim novim updateom, od 8h sota dosao sam na 5 a cesti i krace. :)

0 0 hvala 0
9 godina

Imas ovdje Global Developer, ubacivanje standardno stavi na root mobitela ili sd kartice i preko updatera bi trebalo instalirat.

Global stable je baziran na Androidu 5.1, a Global developer je Android 6.0 i meni na 6.0 baterija ima jedno 7 sati sot-a sa upaljenim wifi-jem.

Sat fan
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 21:58 (Roko B).
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

sad je i stable na 6.0

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ekipa 

Ovo mi se stalno pojavljuje na mobitelu i lagano je poćelo da me živcira, klinkem na odustani 50x dnevno i opet i opet... kako to mogu trajno maknuti? 

0 0 hvala 0
13 godina

Držiš obavijest i otvore se postavke gdje ugasiš obavijesti te aplikacije

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
14 godina
neaktivan
eyewear kaže...

ovdje sam ja kupio...mislim da je to jedino mjesto gdje ćeš dobiti orginal dio...

Hvala.. jedino mi se malo skupo cini, ako mi lupe pdv gore i dostava, ispat ce mi preko pola cijene novog moba :|

edit - tu je 18$ i isto kazu da je original.. LINK, ALIXP

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 14:49 (mcf).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pred nekoliko dana sam se iznenadio kada mi je update oslobodio 2gb... danas sam se opet iznenadio kad sam vidio da su "nestali" tj ponovno zauzeti. Jel zna netko di odlaze ti gigabajti, nisam nista stavljao, samo su se odjednom potrosili, čini mi se nakon reboota

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 17:21 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam već dugo pratio što se događa na XDA, da li se nešto mjenjalo za flashanje CMa? Trenutno sam na CM13 i imam Alka TWRP koji je tada bio potreban(početkom ljeta), mogu isti koristiti i za flashanje CM14? Pitam jer je tada bilo nekih komplikacija ako se nije koristila prava verzija.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mcf kaže...
eyewear kaže...

Hvala.. jedino mi se malo skupo cini, ako mi lupe pdv gore i dostava, ispat ce mi preko pola cijene novog moba :|

edit - tu je 18$ i isto kazu da je original.. LINK, ALIXP

meni carina nije zaustavila...a i ako te zaustave onda im pošalješ link od ovog tvog po 18$,takav sam i sam kupio pa mi je radio 2 tjedna jer su to sve zamjenski dijelovi sumnjive kvalitete

10 godina
neaktivan
@power_user
Pise ti koji twrp da koristis kad flashas cm 14.1 . ne vidim razlog zasto alka ne bi radio al nis te ne kosta back upat s ovim pa flashat s njihovim

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ljudi mislim da sam brickao mobitel, isao sam rodjaku flashati global stable, ali sam zaboravio onaj test mode upaliti na w10 i sada mi telefon uopce ne reagira na power tipku, nece uci u fastboot i samo blinka crveno kad ga spojim na punjenje. Windowsi ga prepoznaju pod device manager kao Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E (COM10), ima netko ideju sto da radim kada nece ni u fastboot mode uci?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Naželost jesi,napravi usb kabl tako što ogoliš crnu i zelenu žicu  i drži ih spojene par sekundi ,kada ih razdvojiš trebai bi ući u EDL mod,sretno.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
A jel mogu ga popravit tako da skinem poklopac i odspajam stvari?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tj. ona fora da odspojim bateriju, moze li to pomoci?

0 0 hvala 0
13 godina
fpozar kaže...
Tj. ona fora da odspojim bateriju, moze li to pomoci?

Samo odspajanje baterije ne pomaze uvijek (mislim da skoro nikad jer nije u tom problem). Jedna fora je ta s USB kablom, a drugu sam ja opisao par stranica unatrag

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 14:12 (Grozni_Zabac).
10 godina
neaktivan
Ok, hvala, budem probao. A sto se tice ovoga s USB-om, moram li spojti dio crne zice koja je blize utoru za komp sa zelenim koji ide u mob ili obrnuto (zeleno blize PC, a crno blize mobitelu)? Ili oboje?

0 0 hvala 0
13 godina
fpozar kaže...
Ok, hvala, budem probao. A sto se tice ovoga s USB-om, moram li spojti dio crne zice koja je blize utoru za komp sa zelenim koji ide u mob ili obrnuto (zeleno blize PC, a crno blize mobitelu)? Ili oboje?

????

Znaci USB kabel ima 4 žice u sebi. Uzmeš crnu i zelenu, na nekom random mjestu si ih ogoli i spoji na kratko. Ne radi trajni spoj, zato šta žice treba na kratko držat zajedno i ona ponovo pustit svaku za sebe. Tako je svejedno gdje taj spoj radiš na žici.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala na pomoci, ali ne mogu ja to... Nemam toliko sitni odvijac za mobitel, a nemam ni ona kljesta za zice, probao sam nozem ali nakon pola sata muke sam samo prerezao zicu na pola ...

Jel ima neki servis u zagrebu, koliko bi to kostalo, da znam da li da se mucim jos i pokusavam nabaviti alate?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav. 

Od kad imam Redmi, jako mi se povećala potrošnja mobilnih podataka. 

Skoro stalno sam na WiFi-u, pogotovo kad radim nešto što troši podatke. 

Išao sam pogledati ugrađen mjerač podataka. Danas mi piše 6kb. Cijeli mjesec 170MB. A nestalo mi je nekoliko stotina MB podataka.

Tako da mu baš ne vjerujem. 

Vaše ideje? 

Snimim neki softver za praćenje potrošnje? Gasim gprs vani? 

Što to troši? Skida mi update kad sam vani, a nisu navedeni pod potrošnjom?

Ima netko sličan slučaj? 

Na bonovima sam. I tu i tamo si kupim malo podataka. 50kn mi može izdržati preko 2 mjeseca. WiFi imam doma, kod buraza, na faksu, u gradu, kod rodbine, frendova. Za sve koristim Viber, Whatsupp i Facebook Messenger...

Ovako neće ni pola mjeseca.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam uspio samo sam si uništio USB, jel ima netko možda u Zagrebu da je radio to sa svojim USB-om pa da mi ga može posuditi, trebao je to biti Božićni poklon, a sad mi je neupotrebljiv... Mogu se dovest autom ako bi moglo jedan dan jer zbilja nemam ni alate ni znanje za raskopat mobitel, a one žičice iz USB-a isto ne mogu dobit jer nemam klješta za to (crnu sam uspio s jedne strane malo skinut, a zelenu sam se mučio i dobio par mm žice i puklo je)

0 0 hvala 0
9 godina
Meni miuijev brojac prometa je tocan u mb. Jedino kaj me nes hebe na 3-4 tjedna staroj dev verziji je kaj mi nekad u chromeu nece uppat sliku ovdje na forum
13 godina
blackeagle29 kaže...
Meni miuijev brojac prometa je tocan u mb. Jedino kaj me nes hebe na 3-4 tjedna staroj dev verziji je kaj mi nekad u chromeu nece uppat sliku ovdje na forum

Hvala!

Onda idem dalje istraživati.

Sretan Božić svima!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
Na chromeu mi prilikom uploada slike kaze x, na miui browseru mi se pokaze slika tak da mislim da ce se i u postu vidjet.. Sam da pokazem brzinu na tele2, prvi rezultat(veci) je u gradu, drugi u selu... Pojelo 300mb neta 😂 tele2 pretplata 35kn smart3gb 1000min razgovora(bez ugovorne obveze) i navodno bi trebalo bit bez naknade za mrezu, onih 10kn. Posebna tarifa za 10godisnje korisnike, zvali me..

I sad vidim da je miui browser brzi, jel zna ko kak syncat bookmarke s chromea na miui browser?

0 0 hvala 0
9 godina
Dobro, kolko je to "brži" da bih mijenjao za chrome ?
9 godina
Imao 15-20 tabova(bug whr telekineza itd) nijedan mi se nije refreshal pri otvaranju,na wifiu ko inace mi kad kliknem refresh ovdje, ni ne vidi se crtica da refresha, prvo sam mislil da ni ne refresha kad pogledam i hrpa novih tema na pocetnoj
9 godina
neaktivan
fpozar kaže...

Nisam uspio samo sam si uništio USB, jel ima netko možda u Zagrebu da je radio to sa svojim USB-om pa da mi ga može posuditi, trebao je to biti Božićni poklon, a sad mi je neupotrebljiv... Mogu se dovest autom ako bi moglo jedan dan jer zbilja nemam ni alate ni znanje za raskopat mobitel, a one žičice iz USB-a isto ne mogu dobit jer nemam klješta za to (crnu sam uspio s jedne strane malo skinut, a zelenu sam se mučio i dobio par mm žice i puklo je)

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html

si probao ovo? (ovaj drugi link je ako je brickan)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 13:28 (Deutsch).
9 godina
15-20 tabova ???? Wtf

0 0 hvala 0
9 godina
Da, npr naslovnica foruma, podforum mobiteli, pa ova tema.. Itd, nakupi se.. Dosta ih zatvorim nakon citanja al ih opet hrpa ostane bez reloada... I na browseru, kad kliknem back mi ne refresha prethodnu stranicu ko na chrome
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice