Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.807
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koji e-mail program koristite?

Imam nekoliko adresa. A Gmail mi na početku uvijek ode u inbox jednog, pa moram vam pa odabrati all inboxes, pa onda čitati. Dosadi nakon nekog vremena.

A onaj e-mail program koji se dobije s mobitelom mi ne može verificirati T-com e-mail :/ Nemam pojma zašto, uredno sam ga ubio u Gmail. I ne znam dal on uopće može prikazivati poštu da svih adresa istovremeno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
NeoOS kaže...
Hvala oboma, budem to onda kad uhvatim vremena. Global stable je bolji kontam.. nema smeća? Ne bih dev stavljao, zbog pouzdanosti..

@blackeagle xD to su sogi i sestra hah..

Jel mora bit win10? Imam laptop sa w7 x64

Na zalost, kod miuia to najcesce ne vrijedi, u pravilu je dev bolji od stable. Dev izlazi update svaki petak pa ako nesto fulaju brzo dodje ispravak, a stable ide cca jednom mjesecno. Ne sjecam se vise za windowse, nesto mi zvoni da je cak bitnije da su x64 nego win 10 pa probaj.

Edit: isla sam ponovno citati po netu, bitno je da su win 7-10 x64, ispravila sam i post na prethodnoj stranici

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 13:25 (Korisnik1251).
12 godina
neaktivan
Hvala, budem onda dev skinuo i njega stavio

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav!

Brat ima TV kojeg prepozna bilo koji Android kojeg sam imao do sad i u Youtube aplikaciji nudi gledanje videa preko TVa.

Odnosno svi osim Redmi note 3. 

Ima li netko kakvu ideju? Pogledao sam u permissions da slučajno Youtube nema neke zabrane preko Wi-Fi-ja, ali nema ničeg tamo.

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Settings, more, wireless display, mozda je tu iskljucen wireless display..
Ak ne radi, koji rom ima gore? Ak ima neki vendor rom onda to nije nis cudno :D
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav svima! 

Evo imam jednu nedoumicu i molim savjet... Naime, kupio sam Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32GB i ima instaliran MIUI 8 Global Stable 8.0.4.0. i naravno nema hrvatski jezik, pa sam stavio engleski. Shodno tome, ni sve Google aplikacije nemaju hrvatski (npr. navigacija u Google kartama mi je na engleskom, što je katastrofa  ). Zanima me koje je najbezbolnije rješenje da ipak nekako ubacim hrvatski jezik. Treba li zaista cijela procedura (otključavanje Bootloadera, flashanje, ovo-ono i instalacija nekog drugog ROM-a) ili ima neki drugi način? I kako naći taj multi-language ROM, jel to ovaj kenzo-ov? I ima li taj ROM odmah i Google servise ili i to onda naknadno treba instalirat?

Hvala unaprijed na odgovoru! 

0 0 hvala 0
9 godina
Stavim upute kad dodem doma, ugl trebas stavit global dev na mob, najbezbolnije je preko edla(ak ti se neda cekat, imas upute u wiki na redditu od xiaomi, rom skidas za redmi note 3 qualcomm gloval developer..

Za edl ne treba unlock i preko edla idu samo official romovi
9 godina
neaktivan

super, hvala... 

a kako nađem taj official rom, multi-language?

9 godina
neaktivan
Global stable na global dev nw treba mu ništa i ide preko updater apk.
13 godina
blackeagle29 kaže...
Settings, more, wireless display, mozda je tu iskljucen wireless display..
Ak ne radi, koji rom ima gore? Ak ima neki vendor rom onda to nije nis cudno :D

Official developer. Sve sam pokušao.

Proradilo je iz treceg pokušaja :D Samo ga je trebalo nagovoriti :) Svejedno hvala!

9 godina
neaktivan
Kako misliš, molim detaljnije... ;)
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

@neonatus
ovdje skini rom, pokraj dugmeta za Download imaš dugme Flashing Guide

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 17:02 (felicija).

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ne može se uvijek sa stable na dev... ja prije par dana nisam uspio, stable je bil 5.1.1 a dev 6.0.1 pa valjda zato nije dalo.. I da, zaključalo mi bl nakon flasha, valjda isto zbog verzije androida(al se može otključat ak se s tim mi accom nije otključavalo u zadnjih mjesec dana il kolko već)

Via EDL (Emergency Download) mode

Make sure you are running Windows 7 or later (64-bit).

• Download MiFlash from here and install it. 

• Launch MiFlash and click on 'Driver', then choose to 'Reinstall' to install the necessary drivers.

Download a fastboot ROM from here. (skidaš ovaj rom "Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download", na njemu ima hrvatski)

• Connect the phone to your PC and enter EDL mode on the phone. Instructions here for that. (ja sam koristil adb metodu)

• Proceed with the regular fastboot flashing instructions:

1. Unzip the downloaded fastboot ROM with WinRAR.

2. Launch MiFlash and with the 'select' button browse for the root directory of the unzipped fastboot ROM (where flash_all.bat and other batch files are). Refresh in MiFlash. Your device will appear as a COM port.

3. Select 'clean all' at the bottom of the MiFlash window and click flash.

4. Wait until MiFlash says "done".

5. Disconnect the phone and hold Power until the phone turns on. Done. The first boot takes 10-15 mins.

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

ovdje po slikama imaš, tu pogledaš samo jel ti očitava mob isto ko na slikama u device manager očitava ko na ovoj slici

ak očitava onda možeš počet sa flashanjem.. javi ak kaj nije jasno

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

ok, dakle dvije stvari: blackeagle govori o jednom načinu (edl mode i fastboot update), a felicija o drugom (jednostavni system update), u čemu je razlika? ili je rezultat isti? jeste li vi već probali koju od ovih metoda?

i ja imam windows 7, 32-bitni, a ovdje se navodi da mora bit 64-bitni, jel to stvarno problem?

i najbitnije, treba li mob biti rootan za sve ovo? ;)

9 godina
Eh onda je problem, mislim da se preporucuje win10 x64..
Rootan ne smije bit, ota update ti nece radit(radit ce al ce skidat cijeli rom od gigu i nes umjesto 50-100mb il kolko update ima) ako je rootan pa se treba unrootati da se updatea.

Edl mod je inace najsigurniji, preko njega se flasha i kad se zbricka mob, ne treba bootloader biti unlockan za flashanje, koristi se fastboot rom za flashanje.
Ja nisam uspio preko updater aplikacije zadnji put flashat al za svaki slucaj probaj ti. Evo linka za skinuti http://en.miui.com/download-301.html
Skines global dev, redmi note 3 qualcomm i probaj u updater app updateat, otvoris updater, gore desno na tockice, choose update package i taj zip nades. Ak nece htjet flashat tak onda ces morat na edl.
Probal sam obje metode, preko updater app mi je jednom radilo (prvi put flashal dev preko stable, da unlockam bl) jednom nije (kad sam odlucil isprobat dev), tak da te nis ne kosta probat! :)

I svakim updateom ti se brise root i nanovo ces ga morat rootat(ak ti je potrebno)
9 godina
Eh da, i napravi si backup aplikacija i podataka na kompu za svaki slucaj da se nebi obrisalo
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nakon četiri dana korištenja, samo da napišem da sam PREZADOVOLJAN mobitelom :)

Brzina, dovoljno memorije, česti update službenog firmwarea, senzor otiska, izgled mobitela... I ono najvažnije, baterija!

Znao sam da je dobra, ali ovo je genijalno!

Ugašene sve štednje baterije, uključen Wi-Fi, GPRS, GPS, Bluetooth, Viber, Whatsupp, Facebook, software za sinkronizaciju slika i videa ravno na disk kad dođem u domet svoje kućne Wi-Fi mreže, igranje da svim opcijama jer je još novi mobitel, Youtube, promijenjen Launcher, nekoliko e-mail accounta koji se osvježavaju svakih petnaest minuta...

SOT skoro 7 sati, a baterija tek sad na 10%!

Izdržala čitava 2 dana i večeras ide na punjenje.

Prošli mobiteli, uz istu torturu jedva su održali do poslijepodneva prvog dana! :D

Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina

Drago mi je da si zadovoljan mobitelom!
Ko sto sam i reko, evo ssova baterije na predzadnjem global dev romu.. 38% baterije, ulazak u drugi dan sa skoro 7h sota, jucer bio u kaficu gdje niko nema signala, doma nez zas kaze sivo jer doma skoro full 3g signal(4g ne koristim), mozda kad sam otiso na spavanje nije bil potreban signal pa je takav il kaj vec? Ugl, zasad jedina zamjerka na ovaj rom je to kaj nikak ne mogu light manager upogonit, nikak nece svijetlit u razlicitim bojama za obavijesti, samo ono defaultno svijetli. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 8:46 (blackeagle29).

1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam sa izrazito zadovoljnog presao na izrazito nezadovoljnog.. ocekivao sam da cu stavit zeljeni ROM kad mobitel dođe i da se vise necu morat zajebavat s tim, stavio sam China Stable jer bi taj trebao bit najstabilniji i China uvijek dobiva updatee prije globala i drzim ga na najnovijoj verziji (mtk)

Ne znam je li zbog MIUI 8 ili zbog neceg drugog ali SOT mi je zadnja 2-3 mjeseca katastrofa. Evo trenutno mi za ekran pise time on 1h i 20min, a baterija vec na 70%, a mobitel sam u 12 skinuo sa punjaca.

Prije mi nakon cijelog dana koristenja baterija ne bi pala na 70%, a sad nakon sat vremena, i to samo koristenja facebooka i browsera i jos mi je brightness ispod 20%. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 16:01 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
To ti je zbog miui 8, ja sam na China developer par dana i vidi se dosta kraće trajanje baterije, instaliran si cou tuner i namjesti profile, isto tako sam maknuo dosta tih kineskih aplikacija.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Help! 

Do pred neki dan u svim aplikacijama su mi bile podcrtavane crvenom bojom riječi koje su krivo napisane. I to sam imao na izbor ili kad pišem na Eng ili na Hrv. Sada djednom ne radi to. I to ne radi u Google aplikacijamam (Gmal, Keep), a radi npr u SMS-u. 

Probao sam reinstall, ništa, mjenjanje jezik, ništa. To mi je prijeko potrebno jer ponekad ne vidim ako su mi zamijenjena slova, kod da preskočim dok čitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel netko imao problem da se ekran odjednom ugasi i mob ne reagira na nista?
Samo dok se stavi na punjac svijetli ledica obavijesti.
9 godina
Jel ti se rijesil? Si probal hard restart(10-15 sec drzat power gumb, dok ne zavibrira mob)? Mozda se nakon tog vrati slika. Jel ti mozda padal?
9 godina
neaktivan

evo probao sam stavit developer rom preko jednostavnog system update-a, i ne ide. kad odaberem .zip file (skinuti rom), samo na mobitelu piše 'can't verify update package'. izgleda da ću ipak morat preko edl-a i recovery update...

14 godina
neaktivan
neonatus kaže...

evo probao sam stavit developer rom preko jednostavnog system update-a, i ne ide. kad odaberem .zip file (skinuti rom), samo na mobitelu piše 'can't verify update package'. izgleda da ću ipak morat preko edl-a i recovery update...

Imao sam i ja taj problem. Treba prvo instalirat neku stariju verziju dev roma. Pa tek onda preko njega raditi update. Samo s jednom verzijom mi je uspjelo. Proguglaj po netu koju dev verziju moras instalirat prvo kad izbacuje can't verify update package'. kod mene je sd verzija moba.

Meni se cini da sam ja instalirao ovu verziju dev v6.8.18. Progublaj jos.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 11:35 (Dado25).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

imam novi problem, vezano uz ulazak u edl...

idem preko adb metode, kako je blackeagle i preporučio, međutim kada ukucam 'adb devices' u command window, ne prepoznaje mi uređaj! uključio sam usb debugging, instalirao sve kako treba. ne znam u čemu je problem...

novost: nisam imao instaliran adb interface, windows ga nije mogao pronać automatski pa sam to morao ručno instalirat preko pdanet...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 13:19 (neonatus).

0 0 hvala 0
9 godina
Jel si uspio uc u edl? I flashat ili?
9 godina
neaktivan

uspio sam uć u edl i flashao novi rom. i pokrenem mobitel i evo 30 minuta stoji ona mi ikona kao kad se pali mob... znači užas. šta sad?

13 godina
neonatus kaže...

uspio sam uć u edl i flashao novi rom. i pokrenem mobitel i evo 30 minuta stoji ona mi ikona kao kad se pali mob... znači užas. šta sad?

Stoji ti samo na Mi logo i to je to?

Imaš li dolje pri dnu i tri točkice kao da se očitava ili samo logo?

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
neaktivan

ima i tri točkice kao da se učitava...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice