Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 897.621
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zapeo sam na global stable 8.0.5.0. (SD verzija) Do sada su mi uredno dolazili OTA updejti otprilike jednom mjesečno. Sada skoro dva mjeseca ništa, a čitam da su neki dobili 8.0.6.0. prije desetak dana. Kod provjere kaže mi da nema dostupnih nadogradnji. Ima li neki jednostavni način da su updejta jer mi se neda flashati ručno ROM.
E sad ti vjerojatno neće sve biti kako treba ( nudi samo kina zonu,što je mene smetalo ) ja sam ga onda ponovo instalirao, ovaj put u fastboot modu i sve je bilo ok ( ne znam možda je kod tebe odmah ispalo sve ok , utoliko bolje)
Lijepo da si uspio bravo ti
ekipa imamo unofficial cm14.1
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-14-1-t3500569
strix ima samo initial build cm14 (7.0) i čeka se da izbaci official cm14.1 (7.1), poanta je što je ovaj unofficial najbliži tome jer mu je "baza" zapravo strix cm.
Inače ovaj Android 7.1 je predobar, posebno mi se sviđa koliko se brzo instaliraju aplikacija sa Play Storea. Kad se downloada neka aplikacija, nema više ono "installing" po pola minute nego se odmah instalira. Jučer kad sam flashao ovaj rom poskidao sam nekih 20-30 aplikacija u roku 3-4 minute.

battery backup će biti jako dobar, s custom kernelom još bolji (radon i agni). tuarch, 4pda member uredno dobije 15h sot u 2 dana korištenja, samo što ja nevolim tolko rezevirano podešen uređaj, draža mi je neka sredina.
malo off topic:

Kolko vam dugo traje boot up nakon edl flasha?
Meni evo 30min vrti onu animaciju gdje je mi logo na sred ekrana, a na dnu powered by android.
10-tak minuta, baš pola sata je nakako puno.....pusti ga još malo
A evo flashao sam opet, taman ga pokrenio pa cemo vidjeti. Za svaki slucaj sam stavio skidati rom jos jednom pa cu probat ako ne upali. Al cudno mi nekako, da je sjeban treba bi bit samo mi logo, a ne ovo ostalo s njim,.
Kako vam se čini veličina mobitela? Je li se može koristiti jednom rukom (npr. tipkati poruku i nositi u džepu od hlača)? Nisam još imao mobove s 5.5" a mislim da taj osjećaj ne mogu dobiti u 2 minute isprobavanja u dućanu pa pitam vas.
Što bi vi preporučili note 3 pro 3/32gb ili note 4 2/16gb?
Nekako više naginjem note 3 verziji radi više rama i roma

Kako vam se čini veličina mobitela? Je li se može koristiti jednom rukom (npr. tipkati poruku i nositi u džepu od hlača)? Nisam još imao mobove s 5.5" a mislim da taj osjećaj ne mogu dobiti u 2 minute isprobavanja u dućanu pa pitam vas.
Što bi vi preporučili note 3 pro 3/32gb ili note 4 2/16gb?
Nekako više naginjem note 3 verziji radi više rama i roma
To sam i ja gledao. I na kraju uzeo Note 3 zbog više memorije i Snapdragon procesora.
Još nikad nisam imao 5.5 mobitel, a ovaj mi je još na putu pa ti na ovo ne znam odgovoriti.
Opet pola sata cekanja i nista, sad sam stavio global stable flashat, pa vidim ima li s njime srece.
Ma ostavi ga sat vremena, čudno se ponašaju kod prvog boota, pogotovo ako je fastboot ROM. Meni je jedan za 5 min digao sustav, drugi za 20 min tako da... A jel ti bar za animacija radi, tj one točkice se pomiču ili kako to već izgleda?
Pazi ovo:
upalio se nakon cca 40 min, al nece da se spoji na mrezu.
Provjerim, imei i dalje tu.
Mislim se koji cu sad k, kad slucajno skuzim about phone da je mob na lolipopu. A rom s kojim je dosao je bio mm.
I tako malo njuskam, ima bit da sam dobio kate aka special edition, a ne kenzo aka klasicni note 3 pro.
Sada skidam verziju softvera za kate -.-
Izmjeri dimenzije i odmah ćeš znati je li Kate ili ne. Evo vidi
Special edition : Dimensions: 152.5 × 76 × 8.65 mm
All others : Dimensions: 149.98 × 75.96 × 8.75 mm
Ima li kakve znacajne razlike kate i kenzo osim nesto s modemima kolko sam procitao?
Imat ćeš razlike da ćeš teže naći maskicu i staklo zaštitno
Pa to je kao verzija napravljena za international prodaju pa ima i dodatne frekvencije podržane(to je taj drugi modem) što je dobro jer ćeš imati i ruralni 4G. Nešto detaljnije nisam ni čitao, tako ne mogu reći. Bitno da Kata radi, neka te dugo služi
U džepu nije uopće problem (to je ta granica). Osim što mi su mi plići džepovi na nekim trenerkama, pa onda mob ide u jaknu (opet radi sigurnosti).
Btw, radije bih uzeo N3Pro s 3/32 nego N4..
Jel to od ovog novog lika ciji je link jucer razor nabacio, je li od santosha ili pak od strixa? Jel ima ikakvih bugova posto je jucer doso update ako koristis santoshev?
Ima li kakve znacajne razlike kate i kenzo osim nesto s modemima kolko sam procitao?
Jedina razlika je u dimenzijama i modemima, drugo je sve isto.
Da li ima netko da je koristio xiaomi.eu i cyanogenmod na kenzu da bi znao koji od ta 2 je bolji?
Ako se prebacim s xiaomi.eu na cm, da li mogu napraviti restore aplikacija (user data) iz titaniuma ili sve iz pocetka?
instaliraj aplikaciju AIDA64 ona će ti pokazati i ime koji mob imaš
stisni ; displej i tvoj bi trebalo pokazivati screen diagonal :5.74 (dakle specijal edition)kate rom, dok na redmi note 3 pro obični pokazuje 5.5 inca, kenzo rom