Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.808
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Korisnik1251 kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Dobio ga s 6.9.9 beta, nudi mi update na 6.9.29, da ili ne zbog baterije?

Ne znam kako je na sluzbenom romu, ali je se svaki tjedan vracam na 6.9.9 xiaomi.eu rom upravo zbog baterije (10h SOT)

Ja cekam unlock pa cu na xiaomi.eu rom se prebaciti... 

11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ekipa može mala pomoć.

otišao sam na developer options i upalio MIUI optimization i morao sam rebotat.

sad se ne želi upalit, na dnu je bijela linija koja kad se ispuni do kraja ode na onaj dio gdje dolje piše android i tri točkice, 

nakon cca 10 sekundi opet dođe na tu bijelu crtu i tako u krug već cca 30 min.

pokušao sam ući u sa vol+ i power button ali mi stoji da moram uštekati usb kabel u mob.

probao sam i sa vol - i power button ali samo zec stoji u fastbootu.

tnx

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 15:10 (Dario7).

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

išao sam preko edl moda ali piše waiting for device

sad je počela crvena lampica blinkat.

izgleda da je brickan :)

very niceee

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 15:31 (Dario7).

0 0 hvala 0
9 godina
Jel ti je u edl modu? Jel u device manageru ga kaze kao qualcomm loader9008 il tak nes?

0 0 hvala 0
11 godina
blackeagle29 kaže...
Jel ti je u edl modu? Jel u device manageru ga kaze kao qualcomm loader9008 il tak nes?

tako je , piše qualcomm loader9008 (COM 10)

11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

vidim ga u miflashu pod COM10 device.

sad skidam global stable i odem samo pod browse i flash?

da idem flash all , flash all except storage ili flash all except data and storage?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 15:41 (Dario7).

0 0 hvala 0
11 godina
da li je ovo official rom ili neki custom?

0 0 hvala 0
13 godina
Dario7 kaže...
da li je ovo official rom ili neki custom?

Official ROM.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
11 godina
vec ima sve potrebno predinstalirano, svi gappsi i ostalo.
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Naravno, jer je Global Stable ROM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koja je razlika izmedu global beta i global stable? Dal je vrijedno mijenjanja ili je i beta dobra?
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
13 godina
Cirko33 kaže...
Koja je razlika izmedu global beta i global stable? Dal je vrijedno mijenjanja ili je i beta dobra?

Beta (Developer ROM) se updata svaki petak i po meni je daleko bolji nego Stable ROM.

Na Stable ROM-u ako zapneš sa battery drainom, jednostavno moraš čekati sljedeći update 3-5 tjedna. Dok na Developer ROM-u može se popraviti odmah idući tjedan.

9 godina
Ak se zapne sa battery drainom lako se vrati na proslu verziju, lakse neg cekat tjedan ili mjesec dana
9 godina
Si uspio onda? Skine se fastboot rom i mora se extractat pa odaberes taj folder, stisne se refresh i treba se mob pojavit :D

Nego, jel ima neka app da bi se otvorila grupa gdje bi se moglo brze odgovorit na pitanja oko flasha il tak neceg kad treba neko brzo pomoc?
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Naravno, i downgrade može poslužiti ali ja uvijek volim gledati prema naprijed i nikada ne koristim stare romove zbog +- 30m SoT-a.

Doduše ja sam na nightly buildovima, baterija je uvijek tu negdje nikada nisam primijetio veće oscilacije  jer mi je sve optimizirano i prilagođeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
jesam, uspio sam se snaci preko nekog tutoriala step by step. sve proslo iz prve.
sad imam global stable a prije sam imao china stable.
dao sam zahtjev za unlock pa cu bacit gore nesto drugo.
9 godina
Ma na redditu ima kak flashat i sve, samo nez zas niko ne prebaci to u prvi post upute, tak da se ne mora ispitivat svaki put

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Cirko33 kaže...

Beta (Developer ROM) se updata svaki petak i po meni je daleko bolji nego Stable ROM.

Na Stable ROM-u ako zapneš sa battery drainom, jednostavno moraš čekati sljedeći update 3-5 tjedna. Dok na Developer ROM-u može se popraviti odmah idući tjedan.

+ ako se ne varam , Developer Rom ima hrvatski jezik ,dok u stable za sad nema, (ne znam jesu li dodali sad na ovaj najnoviji Version: V8.0.5.0.LHOMIDG (MIUI8)  )

11 godina
bas sam to napisao prije par stranica, dosta je upita ali se malo kome da trazit kroz 130 stranica, kolega koji je otvorio temu bi trebalo malo urediti prvi post sa korisnim informacija. tako sam i ja preko google-a trazio a ne preko ove teme.
14 godina
neaktivan
Upravo napravio update na najnoviji dev rom (6.9.29), kolko sam ga koristio nema nikakvog battery draina i jedina veca promjena koju sam uocio je u notification baru ovi togglesi...za kolegu koji je pito dali da updatea ili ne :)

1 0 hvala 1
11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

jel može netko please baciti link gdje mogu skinut zadnji china stable?
to onda mogu preko miflasha flashati?

0 1 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Fastboot ROM (Mi Flash)

http://en.miui.com/a-234.html

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Na rn3pro ti je preko miflasha i edl moda najsigurnije, a i najjednostavnije stavit official romove :) ak smijemo znat, u cem je problem sa global stable, ili ides na unlock bootloadera?

0 0 hvala 0
11 godina
idem na unlock :)
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3 MTK (Helios X10) - CM 12.1

Već nekih mjesec dana testiram CM12.1 ROM za MTK verziju mobitela i mogu reći da sam jako zadovoljan s njim. Mobitel je brži, ugodniji za rad i dosad nisam uočio neke velike bugove (osim predzadnjeg builda koji je imao problema sa gubitkom signala, ali je developer ubrzo izbacio fixani ROM). Developer trenutno dosta redovito radi na ROM-u, dodaje security patcheve, optimizira buildove, nadograđuje na zadnju verziju 12,1 dostupnu s CM - a. 

ROM se nalazi ovdje.

Naravno, mobitel mora biti unlockan + TWRP stavljen. Za one koji prelaze sa Xiaomi ROM - a, napraviti backup trenutnog ROM - a u TWRP - u, pa obrisati system, data, cache, dalvik (ja sam obrisao i internal storage, ali je opcionalno). Ne zaboravite skinuti i gapps paket, na stranici s ROM - om je već postavljen direktan link na nano verziju. 

Nema nekog battery draina, iako ja dobijam nekih 3.5 - 4 h SOT - a, jer intenzivno koristim mobitel za pozive, sinkronizaciju mailova i dopisivanje, pa ne stigne jednostavno izdržati toliko. Osobno, ne smeta mi toliki SOT, imam powerbank i auto punjač, pa se izdrži. Prema review - ima koje su ljudi postavili, da se izvući i do 10ak sati SOT - a. 

Ako netko treba i želi instalirati i Xposed, ovdje je posljednji build za ARM64 +link za skidanje apk - a. (da ga ne morate tražiti). 

Nadam se da sam nekome pomogao ovim postom. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Pa ja sam nedavno napravio unlock sa Global stable najnormalnije
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Kak mogu iskljuciti opciju da mi whatsapp i viber sami od sebe stvaraju kontakte? Imam u kontaktima npr Ivan (sim card) i onda opet Ivan al samo opcije da zovem preko whatsappa i vibera.

0 0 hvala 0
11 godina
jel se moze ugasit vibration feedback kod finger unlocka?

0 0 hvala 0
9 godina
Stavis u postavkama da prikazuje samo sim kontakte
14 godina
neaktivan
Jesam stavio sam al svejedno imam duplikate kontakta..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice