ja smq do sad riješio nekoliko rn2 , asad sam izgubio cijeli dsn da vrastim iz mrtvih rn3 pro.čekaj malo ...proučavaj
Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 897.815
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro!noćas am dobio odobrenje za unlock.stavio bih neki rom s xiaomi.eu..mislim d aje kenzo za moj mob.ima li netko što reći za xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.1.0.LHOCNDG_v8-5.1.zip
Stavi xiaomi.eu weekly rom 6.9.9 ja sam trenutno na preko 9 sati SOT i 2 dana i 10 sati koristenja a imam jos 8% baterije
jutro!noćas am dobio odobrenje za unlock.stavio bih neki rom s xiaomi.eu..mislim d aje kenzo za moj mob.ima li netko što reći za xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.1.0.LHOCNDG_v8-5.1.zip
Stavi xiaomi.eu weekly rom 6.9.9 ja sam trenutno na preko 9 sati SOT i 2 dana i 10 sati koristenja a imam jos 8% baterije
koji si rom imao prije..može link za skidanje saDAŠNJEGA?HVALA
Vec sam mjesecima na xiaomi.eu weekly, svaki petak flasham novi rom. Na pocetku sam bila na official romu ali je komplikacija s rootanjem pa sam se prebacila na xiaomi.eu. Skidas ih ovdje: https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/, linkovi su u prvom postu svake teme
Vec sam mjesecima na xiaomi.eu weekly, svaki petak flasham novi rom. Na pocetku sam bila na official romu ali je komplikacija s rootanjem pa sam se prebacila na xiaomi.eu. Skidas ih ovdje: https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/, linkovi su u prvom postu svake teme
imam problem uči u twrp koja kombinacija tipki???

Nije rootan, kad flashas xiaomi.eu onda odmah flashas i supersu i imas root. Probala sam neki stable prije cca mjesec i pol ali mi je bio bugovit pa sam se vratila na weekly. Do sad najbolji za kenza mi je 6.9.9, na njemu nemam nikakvih bugova a izvucem do 10sati SOTa. Update radis rucno iz twrp-a, OTA su ukinuli iz vise razloga (spori upload na server, bootloop nekih modela,...). Petkom rano ujutro uploadaju weekly, procedura je brza i jednostavna (download na mob i instalacija preko twrpa)
Ne mogu jer se vise ne sjecam 😀
Sjecam se da nisam mogla uci u neke postavke jer bi mi se settinzi srusili kad bih pokusala uci u neke postavke ali vise ne znam koje. I neke aplikacije su mi se rusile pa sam odustala od stable verzije
Power i volume +, pustas tek nakon sto ti se drugi put pojavi mi logo, inace se boota u sistem
Power i volume +, pustas tek nakon sto ti se drugi put pojavi mi logo, inace se boota u sistem
Masva mi je puno pomogao.Cudno je bilo što sam imao TWRP pa ga je uzgubio,a još čudnije što što mi se u toj "borbi" ponovo zaključao ,pa sam ponavljao proces otključavanja preko aplikacije.sad je sve ok,hvala svima.
Imaju li igdje provjerene upute kako ubaciti twrp i rootat na MM based uređaje, konkretno rn3 sd650 3/32? probao po standardnim uputama, završio u bootloopu, zaključao mi se bootloader nakon flashanja global bete kroz edl
ternutno koristim developer s xiaomi.eu za rn3 pro.može li se preći normalnim putem an stable verziju??briše li se dalvik,data i cache??preporuku molim
pitam zato jer mi se pojavljuje nekakv bug u vidu priliožene slike.što god da radim stalno iskače.probao sam brisati telefon i ponovo instalirati isti rom,međutim ..ništa!!
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_436286.html?wid=4
na gearbestu 173$ akcija.
Citao sam par stranica unazad, medjutim nisam mogao naci nista vezano uz narudjbu s gearbesta, isplati li se ovo uzeti, i hoce li biti problema s dolaskom mobitela u HR ?
Hvala unaprijed !
Telefon danas došao na moju kućnu adresu ali specijalci u DHL UK su napisaki krivo ime i prezime na posiljku i poštar mi ne može uruciti ngo mora vratiti natrag u DHL, sad ih kontaktirao i sutra da ce provjeravati gdje jw doslo do greške, uglavnom ranje...., jel imao tko vec takvih sličnih problema s DHL-om i kakve su mi daljnje radnje za rijesiti to
Masva mi je puno pomogao.Cudno je bilo što sam imao TWRP pa ga je uzgubio,a još čudnije što što mi se u toj "borbi" ponovo zaključao ,pa sam ponavljao proces otključavanja preko aplikacije.sad je sve ok,hvala svima.
Ne kuzim sta se desilo... Nema veze, bitno da je rijeseno
Imaju li igdje provjerene upute kako ubaciti twrp i rootat na MM based uređaje, konkretno rn3 sd650 3/32? probao po standardnim uputama, završio u bootloopu, zaključao mi se bootloader nakon flashanja global bete kroz edl
Ako nakon sto instaliras twrp stavljas sluzbeni rom, moze ti se desiti bootloop. Bootloader ti se mozda zakljicao ako si npr s miui 7 presao na miui 8. Bitno je da nakon sto flashas twrp bootas mob prvo u recovery, tek onda u sistem
ternutno koristim developer s xiaomi.eu za rn3 pro.može li se preći normalnim putem an stable verziju??briše li se dalvik,data i cache??preporuku molim
pitam zato jer mi se pojavljuje nekakv bug u vidu priliožene slike.što god da radim stalno iskače.probao sam brisati telefon i ponovo instalirati isti rom,međutim ..ništa!!
Ja sam imala isti problem, kad sam napravila clean install xiaomi.eu roma su mi nestali bugovi (brisanje svega osim internal storage, sd card i usb). Isti postupak moras napraviti ako ides nazad na official rom ili xiaomi.eu stable verziju, dakle brisi sve osim navedenog
Pozdrav,
Naručio sam navedeni mobitel 01.10. sa top one-a i još mi je status ''The supplier is processing your order''
Dali je inače normalno da toliko treba da ga pošalju?
Zaboravila sam koji mob imas... Ja imam kenzo (redmi note 3 pro sa snapdragonom), xiaomi.eu weekly 6.9.9 mi je do sad najbolji, xiaomi.eu stable sam probala i nije mi bio nesto
Pitam za stable cisto da pregazim ovaj i ufuram sve ispočetka.ili da stavim isti rom samo s s očišćenom memorijom kako si preporučila
probao sam iz twrp očistiti sve osim internal,sd i usb..ne dami kaže da ne može napraviti mount???da li se briše i data i system???
Prvo smanji alkohol 😂
Stavi koji hoces od ta 2 i kad twrp zavrsi s flashanjem idi s back do pocetne stranice twrp-a pa na wipe - advance wipe i oznaci sve osim internal storage, sd card i usb. Tek onda reboot to system. Tako bi ti trebalo sve raditi, nadam se da i hoce jer mi se cini da niste najbolje poceli xiaomi i ti 😉
Edit: ovaj moj komentar o alkoholu vise nema smisla kad si uredio post 😁
Jooj sorry, ako wipe radis nakon flashanja, ne brisi system jer ces obrisati rom/os