Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 897.814
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ako i ne dobijes sms da ti je odobren unlock, probaj svejedno otkljucati. Meni nikad nije stigao sms a uspjela sam otkljucati bootloader nakon 3-4 dana od predaje zahtjeva
Prvo Sky sad ovi novi padobranac. Uglavnom blockanje finger sensora ti je stvar roma. Update ili reflash i radit ce uredno. Ako imate pitanje za pojedini rom slobodno pitajte jer sam u zadnjih tjedan dana isprobao sve kernele i romove sa xda ;)
Na koji ROM si se vratio,tj ako jesi?
Kakav padobranac? Ajmo prvo najjednostavnije rjesenje, a to je kad vibrira i neda otkljucat otiskom prsta stisnur gumb i procitat jel pise "enter password"... Meni nakon 5 krivih ocitanja prsta zblokira senzor i neda mi vise otkljucat prstom nego trazi sifru, u mom slucaju pin.. I ak zakljucam mob i probam otiskom prsta samo ce vibrirat i nece se otkljucavat pa moram stisnut gumb i pisat pin.. Lakše je to provjeriti nego reflashati rom, a vrlo vjerojatno je to pošto je napisao da mu se događa kad je u hlačama, a i meni se upravo to događalo i mislio sam da ne može ak imam masku, al ipak može preko nekih hlača... Tak da nekprvo to provjeri i onda reflasha ako nije to to, iako vjerujem da je..
Ekipa koliko mjesta zauzima MIUI? tj koliko je slobodno ajmo reć "out of the box"
premišljam se između 16 i 32GB verzije, koristit ću dual sim pa niš od memorijske. Sad imam 8GB mobitel i prazno mi 2GB ali imam na memorijskoj stvari.
Ili da sve na Mi cloud trpam? Kako vi radite?
ja sam naručio 04.08. sa TopOne-a..tek danas sam dobio tracking broj DHL-a za Hong Kong...navodno se dobije samo dodatno staklo. Inače 212.31$ sa uračunatih 5$ popusta odnosno cca 1470kn mi je skinuto sa računa
Caca mi je ima oko 9 gb slobodnih
Ali je uz to dobio par aplikacija, swfitkey, i jos pa gluposti, fejs, cijeli onaj Google) YouTube, Chrome, hangouts i ostale gluposti. Sve se to moze obrisat.
A ja na svom xrn2 32gb (29gb slobodno) imam vec godinu dana i ostalo mi jos 17gb slobodno. S obzirom da imam 10igara,7aplikacija.
Tubemate di skidam. Pisme direkt s youtuba s videom i svaka pisma ima oko 20mb+
Trenutno sam na miui 7.3.7, unofficially unlockan bootloader, rootan, instaliran safetwrp v2, pred mjesec dana zatrazio unlock bootloadera i jos mi nisu poslali poruku.
Ako zakljucam bootloader, mogu li ga pokusati otkljucati sluzbeno na ovom romu bez gubitka roota i xposeda i svega ostaloga?
Pokvario mi se mobitel, i sada par dana gledam koji je najbolji mobitel do nekih 1800 kn i izgleda da je Redmi Note pro.
Ako netko od vas ima taj mobitel, mi savjetujete da ga uzmem ili da odaberem neki drugi?
I ovo sta svi pitaju za neke instalacije i unlockove, sta se tocno dobiva sa unlockom bootlockera i instalacijom novog ROMa
Znam da dolazim ko padobranac, ali ne zelim se sjebat sa kupovinom moba
Pricekaj redmi pro.. ako nije hitno..

Imam pitanje vezano za auto brightness. Čemu služi onaj slider ispod za brightness kada uključim automatic brightness? Zar ne bi on trebao postati disfunkcionalan pošto je uključen automatic? Vidim da kada uključim automatic da mi i dalje taj slider diktira svjetlinu ekrana pa mi nije jasno.
Trenutno sam na miui 7.3.7, unofficially unlockan bootloader, rootan, instaliran safetwrp v2, pred mjesec dana zatrazio unlock bootloadera i jos mi nisu poslali poruku.
Ako zakljucam bootloader, mogu li ga pokusati otkljucati sluzbeno na ovom romu bez gubitka roota i xposeda i svega ostaloga?
Instaliras alka twrp:
Alka TWRP : http://www.mediafire.com/download/febttn8piu0vfae/recovery+Alka+Update.zip
• Based on Cofface TWRP 3.0.0-0
• Used to backup all partitions before flashing CM13 based on "M" firmware.
• Users with both official & unofficial unlocked bootloaders can use this TWRP.
Napraviš backup trenutnog setupa unutar moba i spremis na karticu po mogucnosti. Skineš CM 13 i flash http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-step-step-guide-flash-cm13-build-t3391839. Na kraju ce te pitati jel zelis zadržati stock recovery ili da instaliras opet alku i naravno izaberes alka.
GL :)
Imam pitanje koje se odnosi na ove upute koje dosta ljudi salje. Zašto svi otključavaju bootlocker i instaliraju novi ROM, sta sa zaključanim bootlockerom i default ROMom mobitel losije radi, ili? Zašto svi to rade?
Imam pitanje koje se odnosi na ove upute koje dosta ljudi salje. Zašto svi otključavaju bootlocker i instaliraju novi ROM, sta sa zaključanim bootlockerom i default ROMom mobitel losije radi, ili? Zašto svi to rade?
Većina uređaja dođe sa unofficial ROM-om (osim ako se ne napomene da želiš sealed box) koji je pun gluposti i bolje ga je maknuti to prije.
Može se lako instalirati official MIUI ROM bez otključavanja bootloadera i instaliravanja custom recoverya ali neki žele isključivo unofficial ROM sa Xiaomi.eu jer sadrži prijevod na HR jezik. Doduše HR je od sada i na MIUI 8 Official Global ROM-u tako da stvarno ne vidim potrebu za unofficial ROM-ovima.
Ja sam prodao svoj n3pro 2/16 i sad sam "prisiljen" koristit galaxy s6 i tek sad vidim koliko sam se navukao na notea.
Jedinu prednost koju s6 ima je kamera, sve ostalo je na strani note 3.
Nadam se da će mi 3/32 varijanta sići što prije jer kad se navikneš na onakav battery life...
Zar nije amoled screen neusporedivo bolji na S6 ?
Pa da, nisam zahtjevan korisnik, ali ovoga sam prodao za isti iznos za koji sa alija dobijem 3/32, tako da zašto ne :)
Usred punjenja je stao na 96% i neće dalje.
Uopće ne reagira na punjač....
RN3 pro, Snapdragon
U slučaju da cu ga morati vracati, mob je naručen sa Giztopa, pa ako netko ima iskustva sa vracanjem, reklamacijama, koristenjem garancije....
Hvala!