Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 790.989
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ekipa,
molim pomoć izgleda da sam nešto zeznija kod stavljanja novog roma.
Rootanje mi je prošlo ok, skinja sam rom (nisam ga unzipa) i iskopira na mob (preimenova u update i zamjenija postojeći kod kopiranja).
Nakon reboota mi samo stoji logo mi i ništa se ne događa.
Ima li ko iz st-a da mi pomogne riješit ovaj problem?
jel moguće sa san obrisa stari rom a novi se nije instalira?
koji ROM si flešao?
da li imao custom recovery?
Evo uspija.Iskopira san rom na sd karticu i od tamo ga instalira :)
p.s.btw, reka san obavijestit kad mi paypal vrati lovu pa i to se dogodilo(giztop mi nije isporučija mob 2. miseca).Nakon šta su mi vratili lovu, mob naručen priko xiaomi for sale
Evo mijenjao bi Note 2 Prime za neki manji mobitel sličnih karakteristika. S mobitelom sam prezadovoljan, samo jednostavno imam male ruke za jednostavno rukovanje...
Ako je tko zainteresiran nek se javi. Moguća moja nadoplata.
Cao, novi sam, i odmah moram traziti pomoc, pokusao sam rootati mob ali mi na kraju instalacije super su prijavi gresku.
Od samog starta imam problem sa neki trojanom, ne mogu mu nista, nije sad da mi pravi neke probleme samo iskacu reci mo pop upovi.
Obrisati ga ne mogu pa sam htio sa nekim od programa ali svaki od njih trazi root.
Pomoc
Hvala
p.s.btw, reka san obavijestit kad mi paypal vrati lovu pa i to se dogodilo(giztop mi nije isporučija mob 2. miseca).Nakon šta su mi vratili lovu, mob naručen priko xiaomi for sale
Daj malo detalja oko xiaomi for sale. Nisam cuo jos nikakva iskustva o njima.
Pozdrav ekipo,
imam pitanje u vezi Giztop-a, naručio sam redmi note 2 17.2.2016, i jučer su mi poslali tracking number, al nigdje ne piše gdje se paket trenutno nalazi na chronopost stranici, nego da je dostava u tijeku.
E sad mene zanima kolko se dugo čeka dostava (tj. kojeg dana bi mogo očekivat mob da mi dođe doma), i da li ovaj chronopost dostavlja iz francuske u hrvatsku ili iz kine za francusku??
evo i slike trenutnog stanja pošiljke sa chronopost-a:
probo i piše da se trenutno nalazi u hong kongu, i tracking broj vrijedi i na dpd-u i na sfb2c-u
Nisam strucan toliko, kako sam skapirao ubacim super su u mobilni i tada pokusam da ga pokrenem, tacnije prilikom podizanja sistema mobilnom drzim volume +, dobijem one narandzaste tipke i odabarem engleski i na sledecem meniju opciju instal zip, tada mi zakuca, u samom mobilnom sam mijenjao 3- 4 razliite instalacije super su. Da li radim uopste ispravno?
Pratio sam jedan od prethodnih postova gdje je lijepo objasnjeno. Ali ili ne umijem ili nece.
Nisam strucan toliko, kako sam skapirao ubacim super su u mobilni i tada pokusam da ga pokrenem, tacnije prilikom podizanja sistema mobilnom drzim volume +, dobijem one narandzaste tipke i odabarem engleski i na sledecem meniju opciju instal zip, tada mi zakuca, u samom mobilnom sam mijenjao 3- 4 razliite instalacije super su. Da li radim uopste ispravno?
Pratio sam jedan od prethodnih postova gdje je lijepo objasnjeno. Ali ili ne umijem ili nece.
sta tocno pokusavas? instalirati custom rom?
probo i piše da se trenutno nalazi u hong kongu, i tracking broj vrijedi i na dpd-u i na sfb2c-u
i meni je tako.pacijencije triba
dpd u hr dostavlja
Pokusavam da obrisem glupog trojanca. Najprije da root-jem mobilni, ako je to rijesenje?
Imate bolji predlog?
Pokusavam da obrisem glupog trojanca. Najprije da root-jem mobilni, ako je to rijesenje?
Imate bolji predlog?
1. Skinite podatke na komp (slike, videa etc), sync svih kontakata, mailova, backup svih razgovora (waht's up, viber, sms) i onda factory reset moba gdje brise sve s njega. tako se vraca na tvornicko stanje.
2. ako zelite novi rom:
Usao u MiRecovery/Wipe all data/wipe cache (wipe all data brise sve kao gore spomenuto)
skinuo Rom odavde i stavio ga u root folder mobitela
usao u Updater/3 tockice na vrhu/choose update package
pritisnuo na taj rom
pricekao da odradi svoje
Imate bolji predlog?
1. Skinite podatke na komp (slike, videa etc), sync svih kontakata, mailova, backup svih razgovora (waht's up, viber, sms) i onda factory reset moba gdje brise sve s njega. tako se vraca na tvornicko stanje.
2. ako zelite novi rom:
Usao u MiRecovery/Wipe all data/wipe cache (wipe all data brise sve kao gore spomenuto)
skinuo Rom odavde i stavio ga u root folder mobitela
usao u Updater/3 tockice na vrhu/choose update package
pritisnuo na taj rom
pricekao da odradi svoje
vec odradio factory reset... kao da je dosao uz njega, ni sam nisam svjestan odakle je tu, zove se processor i pronalazi ga malwere bytes. Da li ce ga novi Rom mozda maci? ne znam ni koji rom imam.
Daj malo detalja oko xiaomi for sale. Nisam cuo jos nikakva iskustva o njima.
Eu skl u Češkoj, mob stiga za 4. dana od narudžbe.Malo je bija skuplji nego na giztopu (naplaćuju shipping čini mi se oko 7,8 eura-u konačnici skuplji 100 tinjak kuna) al zato imaš
god dana garancije i šalješ ga u EU u servis.
Moje iskustvo je pozitivno u svakom slučaju.
p.s. možda samo jedna opaska, da su mi poslali kineski rom bez obzira šta sam naglasio da mi stave global rom al uspija san ga flešat i stavit EU rom tako da je sve ok ispalo.
Sa mob-om san nakon dan korištenja super zadovoljan :)
Pozdrav ekipo,
imam pitanje u vezi Giztop-a, naručio sam redmi note 2 17.2.2016, i jučer su mi poslali tracking number, al nigdje ne piše gdje se paket trenutno nalazi na chronopost stranici, nego da je dostava u tijeku.
E sad mene zanima kolko se dugo čeka dostava (tj. kojeg dana bi mogo očekivat mob da mi dođe doma), i da li ovaj chronopost dostavlja iz francuske u hrvatsku ili iz kine za francusku??
evo i slike trenutnog stanja pošiljke sa chronopost-a:
Iz francuske ti ide u italiju(tamo je skl) i nakon toga u HR.
Ja san kopira rom na sd karticu i od tamo pokrenija instalaciju, jer sam se isto tako zahebava sa instal, tj nešto sam fula.
Ekipa,
jel imate prijedlog koji mob bi moga uzet u cjenovnom rangu xiaomi rn2, a da je manji ekran (max 5 inča) i naravno
da se može stavit rom bez kineskih aplik.Nemora bit Xiaomi, iako mi je zanimljiv i redmi 3 al koliko vidim nema zasad eu rom...
Zanima me da li je na telefonu moguće probuditi ekran da se ne stisne power tipka,recimo sa dodirom ekrana ili sl
Problem je cuclanje baterije u tom slučaju kad ti senzori rade nažalost, bilo bi bolje da je to u originalnom softweru ali kolko znam za sad ništa još od toga...
Jel još netko probao ovaj 6.1.29 update, preuzimanje mi ga nudi nonstop, iako je bilo da ko ima twrp će morati sam preuzeti novi rom
Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...
Nemam Xiaomi ali izgleda da imas nekakav malware na mobu. Najbolje bi bilo ako bi mogao naći aplikaciju na koju je vezan taj proces i deinstalirati/blokirati je. Ali vjerojatno trebaš root prava za to. Možda netko još zna?
Prvi RN 2 sa Giztopa sam čekao oko 15 dana, sada sam naručio drugi 16.02. a link za kretanje mobitela bolje možeš pratiti na SF preko tog tracking broja koji su ti poslali...
jel se miče iz hong konga.moj još tamo