Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.011
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Koju sada verziju imaš ? Probat ću ti napraviti incremental package download link.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Cromaki kaže...

Koju sada verziju imaš ? Probat ću ti napraviti incremental package download link.

5.9.2 

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
Evo javio mi se prodavač u vezi one mrlje na ekranu . kaže da mu posaljem mob nazad i vratit će mi novce ili će poslati novi mob. Jutros udem u chrome i ugasi mi se i upali mob. i tako svaki puta kad udem u chrome

0 0 hvala 0
15 godina
Isti problem imam.AOSP rom preko TWRP-a uredno flasham,a MIUI ne ide nikako...
9 godina
neaktivan
Ja sam 24 instalirao bez problema . skinuo ROM i preko postavki telefona instalirao ROM . drugačije mi nije htio.javljao je gresku

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ja ne mogu preko updatera jer sam na AOSP-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A onda nezz. Što mislite da vratim mob. ili ipak ne???nemam nikakvih problema osim te mrlje na ekranu
16 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
A onda nezz. Što mislite da vratim mob. ili ipak ne???nemam nikakvih problema osim te mrlje na ekranu

Pa imas mrlju na ekranu, naravno da vrati mob ak mozes

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
10 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Imas sliku koju moba da vidimo tu mrlju?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A imam al nezz kako stavit preko mob.... A djeluje kao da je netko stisnuo jako po ekranu i ostala mrlja. Vidi se na bijeloj i sivoj pozadini. I na crnoj al samo iz jednog kuta.kad gledaš na crnoj boji taj dio bude onako malo ko žućkast. Nije jako al ja vidim. Kad pritisnes po ekranu u blizini te mrlje na tom mjestu se miče ta mrlja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

zamijeni mob i gotovo

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo sto mi je odgovorio. A ostalo bas i ne kuzim sto hoce. Da narucim ponovo ili ??? Dear Igor
Pls send back to China
I suggest you make new order now ,we will ship out soon
we will refund the current order money to you after receive the problem phone

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

pozz..

u strci sam s vremenom pa ako neko moze staviti link gdje ga je najbolje ili najsigurnije naruciti, koju verziju, ma uglavnom sve sitnice koje netko tko prvi puta narucuje izvana moze sjebat..

dali se treba mjenjat taj rom ili je ok s time koji dobijem? (jbg, bivsi wp user :p )

dali ce doci u roku 14 dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

@medo

koliko sam ja tu skužio kad ti njemu vratis mob, on ce tebi vratit novce, a on ti predlaze da si ti narucis novi, a i ne moras. Ako grijesim, neka me netko ispravi.

@phnx

link: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/342812_32436852859.html

Obavezno odaberi dostavu DHL-om zbog izbjegavanja placanja carine i ostalih troskova. U prosjeku dode za tjedan dana nakon sto seller posalje mob. Sad su kod njih praznici pa ti vjerojatno nece poslati odmah mobitel, ali u roku od 14 dana bi trebao doci.

Što se tiče ROM-a mozes ostati na onom s kojim ti dode, ali novi je vrlo jednostavno staviti tako da se ne moras nista bojati (i ja sam takoder na ovaj mob prvi put stavljao drugi ROM i sve je proslo glatko). Imas na prijasnjim stranicama objasnjeno manje-vise sve sto si i tu pitao pa odvoji malo vremena i proslitaj.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo napokon i ja danas narucujem prime verziju, preko top one trgovine. Dhlom nadam se da ce ga poslat u petak ako ne onda ce u ponediljak.
Šta ste utihnuli svi nadam sr da je sve uredu s mobitelom onda :)
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ipak sam odustao od slanja mob. nazad u kinu. Dugo mi to čekati a treba mi mob. Rekao je da ga mogu vratiti kad god hoću. Stigao mi danas nillkin tempered glass. Nije loš. Probao sam zagrebati nožem po njemu i nema ogrebotina

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Dobiti cemo update na Android 6.0 ! link

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...
Evo napokon i ja danas narucujem prime verziju, preko top one trgovine. Dhlom nadam se da ce ga poslat u petak ako ne onda ce u ponediljak.
Šta ste utihnuli svi nadam sr da je sve uredu s mobitelom onda :)

Ye, ja sam jedino nezadovoljan načinom notificiranja (auto-start + zaključavanje). Kad imaš tako hangouts, gmail, viber, whatsapp i line, oće požderat bateriju.

15 godina
SHELBY_09 kaže...

Dobiti cemo update na Android 6.0 ! link

fino.. mada necemo ja mislim nikakvu razliku osjetiti jer ce miui i dalje biti tu

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Biti će dostupan i AOSP ROM za one koji su željni probati.

Sa Xiaomiem nikada niste zapeli samo sa MIUI sučeljem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cromaki kaže...

istina.. zato i volim xiaomi.. 

ali gledao sam malo review na youtube i ne vidim nista novo naspram 5.0 .. Osim ako ga ispod haube. nisu poboljsali

17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

vidim da već ima AOSP rom samo kaj ima još dosta bugova,kad izađe stabilan AOSP ja se definitivno na njega prebacujem

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na Xiaomi i prešao upravo zbog MIUI sučelja, otkako su dodali i Mi Cloud jednostavno ne vidim razloga zašto bi koristio neki drugi ROM jer mi je tu sve što želim.

Naravno, treba vremena da se malo prikivneš ali isplati se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Ja sam na Xiaomi i prešao upravo zbog MIUI sučelja, otkako su dodali i Mi Cloud jednostavno ne vidim razloga zašto bi koristio neki drugi ROM jer mi je tu sve što želim.

Naravno, treba vremena da se malo prikivneš ali isplati se.

a to je najviše i razlog,nikak da se priviknem,uvijek sam na drugim mobitelima stavljal AOSP i ostala navika,ali nikad ne reci nikad,možda i ostanem na MIUI

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Što ti predstavlja najveći problem ?

Obično ljudima fali što nema App drawer, dok je recimo meni to i najveći plus jer se ne gubim kada tražim neku aplikaciju jer znam točno gdje stoji na homescreenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ma u biti nema problema,samo velim stvar navike.launcher mi nije sjel na prvu pa sam stavil nova launcher i ima malih mušica oko zamjena pozadine,ali u globalu sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dacho kaže...

Ye, ja sam jedino nezadovoljan načinom notificiranja (auto-start + zaključavanje). Kad imaš tako hangouts, gmail, viber, whatsapp i line, oće požderat bateriju.

Meni sve radi bez zaključavanja, samo auto-start. Ne čini mi se da ždere bateriju, traje obično 2 dana i jednu noć, oko 4-6 sati upaljenog ekrana, wifi i data uvijek uključeni...

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

ljudeki vjerojatno sutra/preksutra idem po ovaj mobač, pa me zanima kad ga kupim dali moram stavljat neki custom ROM ili nesta slicnoga...ima li OTA updatea ili se mora rucno? bitno mi je to jer mi se neda zezati s time..kakvi su vasi dojmovi na mobač, plusevi i minusevi kod njega?

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne moras stavljat druge ROM-ove, ali bolje ti je prec na eu dev. Sto se tice OTA ne znam, mob imam tjedan dana, ali stock stable bi trebo imat. Ovo sta ti se neda zezat stvarno je jednostavno (5 minuta posla) cak i da si pocetnik. Sto se tice samog moba ja nisam imao vecih problema. Mob je brz, niti jednom se nije smrznuo, a lagova skoro pa ni nema. Kamera je meni osobno prosjecna (a dolazim sa sgs2 koji nije imo nesto kameru) i nije me bas nesto odusevila. Baterija izmedu 4-5 SOT (wapp, face, internet, tu i tamo igre, youtube). Moram spomenut da se nekad kod igranja (npr. asphalt 8) zna zagrijat, ali ne uvijek. Ekran je odlican, zastita ekrana izgleda da je isto dobra nemam nikakav protection i do sad nema ogrebotina (valjda ni nece). Znaci sve u svemu je odlican mob i nema nekih minuseva, osim same izrade. Back cover se vec kod prvog otvaranja (barem kod mene :/) rasklimao i poceo cvilit sa strane (prvo kod tipki a poslje i na ostalim stranama), ali rijesio sam to vrlo jednostavno u 5 minuta (za sad je dobro vidjet cemo kolko ce drzat :D). Ali pored toga nisam imao apsolutno nikakvih problema.

Eto malo duzi odgovor iako imas sve to i na prijasnjim stranama i po netu. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice