Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.847
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Cromaki kaže...
ToNi185 kaže...

Jel moze netko pomoci? Treba mi link za google apps za ovaj zadnji stable rom.

Bez hrvatskog cu prezivjeti, ali molim vas neki link i kako da stavim taj gapps.

Otvori Mi Store i ukucaj "google", zatim klikni na Baidu search i onda instaliraj ovo prvo što vidiš.

Hvala na pomoci legendo uspio sam. Nije iz prve radilo ali sad sam opet probao i radi..Izgubio sam 3 sata na to..

Pokusavao sam ubacit taj twrp ali nikako da instaliram te usb vcom drivere od vapora u windows 7 :(

Ps stavio Sam taj Google aps iz mi storea I stavio Facebook I izgleda Kao DS je stara verzija a za neke aplikacije mi pise da mi mob ne podrzava..

Cudan je ovAj Google play u mi apps

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 23:57 (ToNi185).
14 godina
neaktivan
miner kaže...
Wh1T3L10n kaže...
PC - stručnjak kaže...
el moguce da je njih vise komada doslo zajedno u istom paketu

Da, i moj je s vasima u paketu...

Tako i pise pored, 6 pieces...

Naplati nam svima DHL odvojeno, posalje jednim paketom, i eto dodatna zarada... :D

Nadam se da ce biti dostavljen u srijedu... Ako sutra stigne u HR, onda bi mogao biti.

I ja sam s vama unutra. Sad gledam i jos stoji u UK

Momci, u kojem stadiju vam je posiljka? Moja je napokon, nakon 4 dana u UK, oko 17h po njihovom vremenu dostavljena Chigonovom covjeku. Sad pitaj boga kad ce on to poslat u HR. Do trenutka pisanja ovog posta se to jos nije dogodilo.

13 godina
neaktivan
takoder i kod mene je agent preuzeo u UK, ali jos nije poslano po drugom trackingu za hr.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Meni nikako da skine cili Rom, ima li ko koji savjet sta da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Kako misliš da ti ne skine cijeli ROM ?

Šta download faila, prekine se veza sa poslužiteljem ili ?

Ako je to problem, probaj skinuti ROM sa nekim download managerom.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Skine mi 30 ili 200 mb i samo stane. Pise mi da je sve skinuto od 775MB, a u folderu 30mb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Kao što sam i mislio, onda probaj sa DAP ili IDM skinuti rom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Imaju problem sa serverima, ja sam direktno skinio na mobitel sa njihove stranice, na kompu mi na je htjelo priko 50mb i evo flasha sam zadnji 6.7.4.0. Bolji je battery life i fluidniji je mobitel.

@toni185 opengapps.org i tamo izaberes ARM64 5.0 i pack koji zelis, ja sam nano instalira.

Btw, ako imate instaliran twrp recovery nemozete instalirat preko updater aplikacije update od 30mb nego je potrebno skinit fullrom od 740mb i flashat.

Pingu ;)
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Uspia sam sa Dacom i to ekspresno ;-) Hvala Cromaki.

Proba sam flesat iz recoverya, ali mi flesanje dode do 99% i kaze da je file corrupted.

Sad sam stavia skidat .tgz pa cemo vidit kako ce to proci :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 13:53 (Neo dD.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ovako stvari stoje, nezz želim li potrosit više(2800) za Meizu Mx5 kad vidim da je Note 2 brzi .(1200)

Mene najviše zanima gaming,kamera i baterija jel može izdržat cijeli dan(od 10 do 24h) jaceg koristenja. Molim Note2 korisici javite se u vezi ovog pitanja. Kamera je bolja u Mx5, gledao sam video Note2 otvara brže stranice i oba su dobra/odlicna u gamingu. I sad me baterija zanima za Note2 ako može ko odgovorit ja i moj novcanik bili bi zahvalni. Jel izasa Premium verzija Note2 na prodaju u aliexpress?

0 1 hvala 0
14 godina
Nikola_Cro kaže...

Ovako stvari stoje, nezz želim li potrosit više(2800) za Meizu Mx5 kad vidim da je Note 2 brzi .(1200)

Mene najviše zanima gaming,kamera i baterija jel može izdržat cijeli dan(od 10 do 24h) jaceg koristenja. Molim Note2 korisici javite se u vezi ovog pitanja. Kamera je bolja u Mx5, gledao sam video Note2 otvara brže stranice i oba su dobra/odlicna u gamingu. I sad me baterija zanima za Note2 ako može ko odgovorit ja i moj novcanik bili bi zahvalni. Jel izasa Premium verzija Note2 na prodaju u aliexpress?

po cemu je to Note 2 brzi, ako si u Splitu dam ti dir na MX5 pa vidi

iclock2much
13 godina
neaktivan
di ima vise jezicni rom za redmi note 2 ovaj na en.mi.com u stabil varijanti im kineski engleski samo.
15 godina
Evo moj note je stigao jucer (narucen u prosli ponedjeljak) i jednostavno sam prezadovoljan uredajem. Nisam se bas imao ni previs vremena igrat sa njim jer radim ali ovako mogu reci da odlicno izgleda, ekran je fantastican jako cista slika, kamera je dobra mada eto jos nisam bas isprobavo kako treba. Cim sam ga dobio sam stavio na njega stable miui6 verziju i mogu rec da ni najmanje ne trza.
U paketu sam dobio dvije plasticne folije, tempred glass i prozirna maska (onaj standard gift sam odabrao).
Zasad prezadovoljan ali pitanje za one koji ga imaju: jel vam hoce prebacivat stvari s kompa na mob preko usb? Jer meni jucer nikako nije htjelo rom prebacit, dode na pola i onda samo nestane, morao sam preko airdoida prebacit. I zanima me dal ovaj drgi sim slot je 3g mreza? jer na redmi 1s kojeg sam imao podrzava samo 2g
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Zasad prezadovoljan ali pitanje za one koji ga imaju: jel vam hoce prebacivat stvari s kompa na mob preko usb? Jer meni jucer nikako nije htjelo rom prebacit, dode na pola i onda samo nestane, morao sam preko airdoida prebacit. 

Probaj koristiti Mi PC Suite za transfer.

Osobno mi je najdraži Wifi File Transfer - otvoriš File Explorer, stisneš na FTP i zatim Start server. 

Zatim samo na Windowsu otvoriš file explorer i gore na traku napišeš tu adresu (ftp://xxx.xxx.x.xx:xxxx) i imaš pristup mobitelu.

15 godina
neaktivan
Nema jos vise jezicni dok ne izadje global ROM, na MIUI 7 vjerojatno.

Usporedia sam danas bijelu boju na s5mini i na note2. Na note 2 je 5 nijansi hladnija.
Pingu ;)
9 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Nikola_Cro kaže...

po cemu je to Note 2 brzi, ako si u Splitu dam ti dir na MX5 pa vidi

https://www.youtube.com/BmsDtLweMcE slicni su....

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 19:58 (Nikola_Cro).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo rekose meni kinezi da su bookirali dhl od uk do hr. Sto znaci dali su mi broj za dhl ali mob jos nisu poslali iz kine. Koja zezancija nemos vjerovat sta ovi rade. Ali informaciju dali ga imaju na legeru nemos dobit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kad izade globalna verzija redmi note 2 i za njega rom, to moze na ove nase namjenjene kini ili ne?
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Može samo skineš global rom kada ižađe i staviš ga u internu memoriju mobitela pa pokreneš update u miui rom direktorij, nekad se zaglavi pa malo traje ali čekaj i tako, skineš si MiPhone Manager i uživaj.

Nakon dva komada redmi 1s sada se gura Redmi Note 4G Dual-SIM i samo ima kineski rom ali i na starima 1S samo sam kineske koristio.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni u statusu posiljke trenutno stoji da je ocekivana dostavau petak.

Pocelo se napokon dogadjati nesto sa UK tracking numberom... :D

Ocekujem da je sutra u ZG, a onda u petak kod mene na stolu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

koliko vam baterija traje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

Meni u statusu posiljke trenutno stoji da je ocekivana dostavau petak.

Pocelo se napokon dogadjati nesto sa UK tracking numberom... :D

Ocekujem da je sutra u ZG, a onda u petak kod mene na stolu...

Kolega, nemamo srece. Dosla posiljka do Bergama, ali se tamo pokvario avion :D

13 godina
neaktivan
ma danas ce bit i moj i vas u ZG tokom dana, bar za ovaj moj dio presljede hp expresu i valjda sutra dopodne bude u rukama
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nesto se prica da ova verzija s aliex.(chigon) ne podrzava 4G u Hrv?
Istina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pa imas dvije verzije. Jedna koja podrzava 4g na nasim frekvencijama i drugu koja ne podrzava. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A koja je to verzija onda za nas? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 10:59 (nixa2210).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Chigon ti nudi FDD i GM verziju. Ti uzimas FDD, ona radi na nasim frekvencijama.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

maxy0, uradi ovako ako imaš problema s USBom.

Uđi u settings - about phone  -- tamo gdje piše MIUI verzija stisni 10ak puta uzastopno. Nakon toga otiđeš u additional settings i uključiš USB debugging.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Društvo koliko dugo Vam traje baterija? 

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo jutros od 9 ipo do ovog trena sam na 90%. Jedan yt video, dosta whatsappa. 1h i 15 screen on timea.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice