Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.818
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
bloodsucker kaže...

ako je netko nekad narucivao sa Grossoshopa, sto znaci ono "american charger plug"? znaci da to nije isti nas adapter? a tamo u opcijama nema za dodatno punjac..malo me to zbunjuje to tamo sto je nabrojano .

ja sam naručivao i da, dobio sam američki tip punjača ali i adapter za naše utičnice je došao u paketu.

9 godina
neaktivan
Ima zgodnih stvari na 8, screenshot možeš napraviti tako da 3 prsta povučeš prema gore, ostalo ne znam, meni radi sve ok.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kakva su vam iskustva s mobitelom? Planiram kupiti bas kod neutrino redmi 3 ali nisam znala jel moze biti na hrv

16 godina
neaktivan
ladyxx kaže...

Kakva su vam iskustva s mobitelom? Planiram kupiti bas kod neutrino redmi 3 ali nisam znala jel moze biti na hrv

kupi, ali 3X. mislim da ih ima samo "zlatnih" ali to nije bitno. ostalo u p.p. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
Koji preporod sa baterijom
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav iz unutrašnjosti ;)

1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Releasan je kernel source code za Redmi 3S, uskoro možda već i prvi Android N ROM-ovi 

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
Vidim da si i ti na miui 7, dobio sam sad ujutro sms za bootloader unlock i sad ne znam jel da flasham, jel može netko stavit svoj SOT a da je na miui 8?
9 godina
neaktivan
Jeftinije ces proc na webshopovima koji salju iz eu skladista.ja sam uzeo 2 redmi 3 moba za 1400kn i odem na grossoshop redmi 3 Pro je bio 1050kn
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ponđen mi je OTA update za Global Stable na 8.1.3.0., ali sam čitao da nakon toga ne radi 4G. Jel se to nekome desilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
@the_dammed

Koji mob ? 3 ili 3S
16 godina
Redmi 3.
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
15 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
@the_dammed

Koji mob ? 3 ili 3S

Sori,obični Redmi 3.

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Ja i dalje imam problem sa baterijom(3s prime), ali problem je isključivo kod "phone idle" dakle kad ga napunim, ako stalno nesto radim na njemu dat ce SOT 6-7h bez problema, ali ako nista ne radim, baterija se prazni istom brzinom. To se vidi i tamo kad uslikam onaj graf, ona crta doslovno ravnopravno pada.

Ima netko rjesenje za phone idle ili zna do ceg bi moglo bit? GPS ugasen, cak  mrezu sam stavio na 2G ali isto stalno sve, ne znam gdje je caka

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

jel zna tko neku stranicu gdje bi moga naručiti preklopnu torbicu za redmi 3s, da šalje iz eu skladišta po mogućnosti i da je besplatna poštarina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne znam koliko ti se isplati čekati, ja sam uzeo u Neutrinomobileu u Zagrebu, 46 kn košta, evo naručio s ebaya maskicu već 2 mjeseca nije niti došla.

0 0 hvala 0
13 godina
Ma znam, ebay mi nije opcija. Zato i pitam za neku od ovih trgovina s europskim skladištem. Tipa honor buy, tinydeal I slične.
Glupo mi je uzeti iz neutrina i onda platiti poštarinu skoro koliko košta i torbica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Poštarina je 20 kn mislim, ako si iz Zagreba nije ti to neki problem otići osobno, na Trešnjevci su.

Ja sam tražio pare natrag, sve drugo što sam tog dana naručio je stiglo prije mjesec dana, a oni muljaju da je zbog blagdana..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pozdrav svima,zanima da li mogu od nekud narucit redmi notr 2 na american na rate? dali ijedan strani ducan daje tu opciju? ako da molim vas link

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pozdrav svima,zanima da li mogu od nekud narucit redmi notr 2 na american na rate? dali ijedan strani ducan daje tu opciju? ako da molim vas link

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
note 3 sam mislio
9 godina
neaktivan
Kako ste vi koji imate Redmi 3s zadovoljni kamerom, fotografijama?

Meni često ispadnu mutne malo, čak i kad je slikao u dobrim uvjetima, a sve postavke kamere su na maksimumu što se tiče kvalitete i sl.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Hoce li biti na redmi 3 android 6.0 M ili 7.0 N, i na novom romu V8.1.3.0.LAIMIDI MIUI8 ima li hrvatski..?

Xiaomi Redmi 3 (Developer 7.1.5 ROM)
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 19:34 (dajan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel nema neka aplikacija za to?

A imaš u postavkama zvuka mislim pojačavanje razine zvuka.

Ja recimo na tabletu imam aplikaciju za reduciranje svijetlosti ekrana, jer on sam ima samo 3 stupnja, vjerovatno onda ima i za zvuk.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav svima, pao mi je na pod xiaomi redmi 3 pro i razbio se ekran, s obzirom na to koliko sam uspio vidjet da ih u hrvatskoj baš i nema, ne znam što bi se moglo napravit, ja sam ga inače naručio u wow shopu u varaždinu. gdje bih to mogao riješit, nekakve sugestije, kolika bi mogla biti cijena? iz Rijeke sam inače ako bi to nešto moglo značiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 21:32 (hrky_ri).

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
10 godina
Pokušaj promijeniti sim karticu, ja sam imao tako problema. Stara sim kartica pa se puno troši na signal. Meni je pomoglo. Inače promjenio sam sve moguće romove bez uspjeha. Simica je rjesila stvar.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam problem sa redmi 3s kojeg koristim več negdje oko pola godine. Preko noči je presto radit na 3g i 4g mreži, na 3g pokazuje kao da ima signala ali kad probam nekoga nazvati ne mogu. Koristim najnoviji official global stable rom, danas sam stavijo global developer ali opet ne radi. Mislim da mu je crkla antena za 3g/4g mrežu, jer i kad rućno tražim mreže nadje samo 2g mreže. Jel imo ko takav problem, dali je antena u pitanju? hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Neki savjet možda? Kupio sm ga kot TopOne, dali imaju garanciju 1godinu? 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav

Imam redmi3s 3GB, MIUI 7.5.8.0 i imam mali problem kod punjenja preko usb-a spojenog na računalo. Ne želi se napuniti do kraja, uvijek isključi punjenje na otprilike 70-80% a nekada se i na random zna isključiti pa moram ištekat i uštekat usb kabel kako bi nastavio punjenje. Također pri stavljanju PC-a u sleep se isključi i opet treba ištekat i uštekat usb kabel. 

Pretpostavljam da je ovo do redmi-ja jer do sada sam svaki smartphone punio preko PC-a bez problema čak i kad je PC u standby-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2017 16:54 (Trondomer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice