Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.999
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
dovla20 kaže...

Pozdrav,namjeravam kupiti novi mob i xiaomi 3s prime mi izgleda zanimljiv pa me zanima da li netko ima iskustva s tim mobitelom bar mjesec-dva? Kakva je baterija,da li se grije, Kakva je kamera.....

Kamera je sasvim solidna, za uređaj od 1000kn teško da se nađe bolje uloženo-dobiveno.

Ako te zanimaju primjeri kamere po mraku i danu, nabaci oko

Slike po danu:

http://en.miui.com/thread-329064-1-1.html

Slike po noći:

http://en.miui.com/thread-332325-1-1.html

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
2.5h sa qc? Nije to bas qc, veci brat kojeg imam, rn3 napuni za tolko na orginal 5v2a punjac, ak je hladno u sobi i ak ga ne koristim, zna bit i manje da se napuni..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

puni na 9V e sad sa orginalnim punjacem nisam ni punio, mozda netko da napise koliko treba sa originalnim da se napuni?

0 0 hvala 0
17 godina
2:30h meni treba na rn3 mtk sa 5v/2amp, znači skoro da i nema razlike jer daje mobu 10w, dok po tvojem daje 11w. Koliko sam gledao Samsung ima 9v/1.67 15w, problem je sta qualcom traži posebno za svaki mob 5$ da uključi qc na njima tako da se na slabijim mobitelima ne isplati plaćati naknadu, sad jer su to uspjeli nekako zaobići i uključiti softverski to ne znam, čak i lg g4 nije imao uključen qc a to je bio premium mob, mislim da su ga tek kasnije uključili nakon sta su se korisnici žalili.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
Hardverski sd podrzava, softverski ne, znaci ak stavis neki softver mozes ukljucit, mislim da se custom kernelom to ubacuje da omoguci qc, al ne vidim da je bas brze..
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam jedan problem na Redmi 3 nece da mi pokaze temperaturu vremena na Weather aplikaciji u telefon stalno pise da nema internet konekcije i da ne moze da pronadje lokaciju..?

Xiaomi Redmi 3 (Developer 6.11.24 ROM)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2016 23:44 (dajan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Pao server za weather, svi imamo isti problem.
17 godina
Xiaomi Redmi 3

probajte ovu aplikaciju zs vrijeme dok ne poprave stock

https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.burgerz.miweather8

inspirirano sa MIUI

MIUI HR TRANSLATOR

2 0 hvala 0
8 godina
meni weather uredno radi cijelo vrijeme. imam redmi 3 pro

0 0 hvala 0
8 godina
ispravak...tek sam sad skuzio da mi ne updatea vrijeme. svaki dan je slicno vrijeme pa mi je temperatura izgledala ok :D
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Evo nakon dva dana korištenja redmi 3s mogu reći da je mob više nego odličan za tu cijenu. Zamjerka je naravno već poznati problem s pucanjem internet veze a malo sam razočaran i baterijom koja mi ne traje baš nešto drastično duže od one na lumiji 535 iako je kapacitet više nego duplo veći? No dobro, možda se to još popravi dok poštelam sve postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kakvo pucanje, meni je sve ok cijelo vrijeme.

Meni baterija traje ludo, jesi ti isključio sve što ti ne treba, vibraciju pri pritisku na tipku i sl., meni traje oko 3 dana sa 10h on screen minimum.

1 0 hvala 0
9 godina
Koji rom je gore? Stavi ss about phone
13 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Kakvo pucanje, meni je sve ok cijelo vrijeme.

Meni baterija traje ludo, jesi ti isključio sve što ti ne treba, vibraciju pri pritisku na tipku i sl., meni traje oko 3 dana sa 10h on screen minimum.

Ne znam, ali vidio sam da se i drugi ljudi žale. Pucanje se i ne primjeti u standardnom korištenju (ali ga ima) ali kada ga npr. koristim kao hotspot i intezivno koristim internet primjeti se tu i tamo da jednostavno veza pukne na 2-3 sekunde i zatim se vrati.

Čak mi nekad prikazuje da sam na 4G mreži iako nisam ni blizu pokriven 4G signalom a u postavkama je na "3G preferred"

A za bateriju kažem, nisam još ni sve postavke pregledao, vjerujem da će se trajanje baterije produžiti kad se namjestim kako spada.

blackeagle29 kaže...
Koji rom je gore? Stavi ss about phone

evo:

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Zašto ne staviš 8.1. MIUI?

0 0 hvala 0
13 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

a ne znam, sve mi je ovo novo. odmah mi je prvi dan skinuo update od 1.5GB i još 2-3 manja pa sam mislio da je to najnovija verzija. Može neki link gdje i kako staviti 8.1?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kako link, a system update u općenitim postavkama, meni je došla obavijest.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kod mene bude oko 7 Sati SoT-a na Developer 6.11.24 (MIUI8), a na MIUI 7.1 Global Stable oko 9-10 sati, treba da rade dosta na tome..:( 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 15:41 (dajan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
darkborg kaže...
AnđeoGabrijel21 kaže...

a ne znam, sve mi je ovo novo. odmah mi je prvi dan skinuo update od 1.5GB i još 2-3 manja pa sam mislio da je to najnovija verzija. Može neki link gdje i kako staviti 8.1?

Mogu pogađati? Uzeo si ga sa TopOne?

Nema to veze s ROMom ili bilo cime, dobio si kurac isto ko i ja, narucio sebi i sestri isti dan, meni sivi, njoj zlatni, dodje mobitel stavim i meni i njoj posljednji(stable ROM) sto mi nije novost, vec sam imao Redmi 1s, njen radi perfektno, ne gubi signal, baterija daje 7-8h SOT, a koristi mobitel vise nego ja, kod mene gubi signal( i internet vezu), a baterija jedva boga da 3h SOT. Mijenjao sam ROMove(stable, developer), vracao na tvornicke, sve pogaseno, cak i ono sto ne treba(bilo ukljuceno na Redmi 1s, pa isto SOTa davao), jednostavno mislim da sam dobio mobitel s problemom(hardverskim), a to ocito nije jedan, nego ih ima serija takvih "pokavernih" kao i onih koji rade bez greske

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 16:20 (Pezer).
9 godina
Pa kaj ga ne reklamiraš ?
9 godina
neaktivan

Fifa Mobile, mislim da je tu ključ sinko

9 godina
neaktivan
dajan2 kaže...

Kod mene bude oko 7 Sati SoT-a na Developer 6.11.24 (MIUI8), a na MIUI 7.1 Global Stable oko 9-10 sati, treba da rade dosta na tome..:( 

Fifa Mobile

9 godina
neaktivan

Prije nisam imao fifu i baterija je mozda za pola sata duze bila, nevjerujem da je do Fife..

15 godina

Zato jer bi mi slanje u Kinu trajalo predugo i vjerujem preskupo, cekam da mi otkljucaju bootloader pa cu pokusati sa nekim drugim ROMovima vidjet jel isti problem i dalje, ako ostane sve isto, onda jbg, prodat ovaj, uzet drugi i sta ces, svjesno sam isao na rizik kupovine iz Kine, a ne iz HR(gdje je malo skuplji)

9 godina
neaktivan
Napokon sam instalirao miui 8 na redmi 3 i radi kao podmazan ali nemam hrv jezik,jel opcenito miui 8 nema hrv jezik ili?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Samo da javim, sestrični sam snimio najnoviji Global Developer, i prestali su svi problemi vezani uz loš signal! Još ću ga malo testirati na t-comu i sutra se vraća kući k njoj :) Ima VIP, al pretpostavljam da ako radi kod mene, raditi će i kod nje

Slaganje tema ide samo ako se ulogiram u mi account? To će si onda ona sama srediti :)

O S. Jesu najavili Android 6 za Redmi 3?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 2:05 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ne, još nemamo najavu za Android M based MIUI za Redmi 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam poslao svoj u kinu zbog istog problema.. Slanje kao prioritetna posiljka.. Kostalo me oko 120kn.
Nakon tjedan-tjedan ipo mobitel je stigao u Beijing i sad cekam da ga dostave, to ide sporije jer je bio 11.11 i kaos je tamo jos uvjek..
Xiaomi Mi3W 64gb
13 godina
karlogd kaže...
Ja sam poslao svoj u kinu zbog istog problema.. Slanje kao prioritetna posiljka.. Kostalo me oko 120kn.
Nakon tjedan-tjedan ipo mobitel je stigao u Beijing i sad cekam da ga dostave, to ide sporije jer je bio 11.11 i kaos je tamo jos uvjek..

Uzmi u obzir da su veliki radovi na Airportu u Beijingu tako da i to utječe.

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Da li postoji hrvatski jezik za MIUI 8.0 ili 8.1 global?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice