Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.959
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi 3

HR jezik je za sada samo na Global Developer ROM-u.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Ja sam stavio 8.0.2.0 sestri na redmi 3 i nema hrvatski jezik,globalni rom.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav ekipa,

imam redmi 3 pro, možete mi staviti link od global stable rom, imam kineski stable rom. Prije pola godine kad sam stavljao rom nije bilo global rom-a. Ako može link za download rom-a bio bih zahvalan i ako stavite postupak stavljanja da ne googlam bio bih još zahvalniji :)

Hvala, pozz

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav,

evo koristim redmi 3s već par mjeseci i u zadnjih par tjedana imam problema s istim. 

Prvo je krenulo sa učestalim crashanjem aplikacija ( bilo kojih) , te nemogučnost ulaska u google play. ( error onaj rh-01 ), ali sam to rješavao tako da force closeam google play i onda radi. 

Sada više ni to ne pomaže. Pokušao sam obrisati cache memoriju google playa i google play servicea ništa ne pomaže.

Savjeti na netu kažu da obrišem google account i ponovo ga postavim, ali ne mogu to napraviti zato što čim kliknem na accounts u settings odma mi crasha settings app. 

Ima li kakvog rješenja za problem, a da nije ponovno postavljanje nekog rom-a? 

MIUI : 8.0.6.0 ( MALCNDG)

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
9 godina
Znaci imas china stable rom? Probaj flashat global stable ako ima za taj model.. Jer kolko znam problem sa googleom zna bit i zato kaj je google blokiran u kini ak se ne varam
9 godina
neaktivan
Instalirao spacex rom miui 8 rom na redmi 3 i sad je sve na mjestu,hrv jezik,nema onih google aplikacija radi super ali mislim da sam stavio betu jer skida neki update od 1 gigu nezz zasto

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Znaci imas china stable rom? Probaj flashat global stable ako ima za taj model.. Jer kolko znam problem sa googleom zna bit i zato kaj je google blokiran u kini ak se ne varam

E nemam pojma jel to china stable, al izgleda da cu morat novi ROM stavljat

9 godina
neaktivan
http://xiaomitips.com/guide/how-to-flash-miui-fastboot-rom-on-locked-redmi-3/

Evo ti odlican guide s kojim sam ja uspio instalirati miui 8,samo skini rom za 3s ne obicni 3.
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

a šta nisi mogao ovako ?

http://en.miui.com/a-232.html

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam flashao preko flashtoola, ne ide samo update preko moba.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Updater app nije mogao,povuce update iz datoteke,resetira mob i ne izvrsi update,koji god rom da sam probao.sad preko mi flasha sam instalirao miui 8 i updater app radi normalno
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

probat cu prvo preku updatera pa kak bude bilo...

0 0 hvala 0
15 godina
karlogd kaže...
Ja sam poslao svoj u kinu zbog istog problema.. Slanje kao prioritetna posiljka.. Kostalo me oko 120kn.
Nakon tjedan-tjedan ipo mobitel je stigao u Beijing i sad cekam da ga dostave, to ide sporije jer je bio 11.11 i kaos je tamo jos uvjek..

Ma znam, predugo mi je to i previse komplikacija, pokusat cu ovako rijesit, ako ne uspije, jbga, ko ce ga cekat mjesec dana da se vrati

15 godina
neaktivan
Ako ne uspijes posalji ga nazad i trazi full refund i naruci sa honorbuya :P
Xiaomi Mi3W 64gb
9 godina
neaktivan
Na grossoshop su jeftini
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Znači preko updatera ne ide, pokušao sam ,ali neće. 

Sad ako hoću preko Fastboota moram prvo otključati uređaj? 

Iako bi najbolja solucija bila ako bi itko znao kako riješiti problem s google playom pa da uopće ne moram flashat novi ROM.

EDIT:

Nakon ulaska u recovery mod i par puta rebootaja uređaja, google play proradio sam od sebe. Ali još uvijek ne mogu pristupiti google accountu u settings bez chrashanja, ali to mi je mannje bitno tako da odustajem za sad od flashanja rom-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 12:48 (gedora00).

0 0 hvala 0
9 godina
Za preko fastboota treba unlockan, za preko edla ne treba unlockan
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

EKIPA POMAGAJTE 

Iako mislim da pomoci nema....ukratko da objasnim.

Poznaniku sam prije cca 20ak dana nabavio redmi 3s pro.Upalio ga je,malo cackao,skinuo pokoju aplikaciju,aktivirao otisak prsta...ugasio i otisao na Tajland 2 tj.

Vratio se upalio mob i trazi ga naravno pattern a on zaboravio.

Sada je stanje ovakvo

-Mi acc nije napravio

-bootloader naravno zakljucan

-China dev rom je gor (koliko se sjecam)

-Usb debugging naravno DISABLED

Dakle svi uvjeti za "ubiti" novi telefon su omoguceni.

Na razno razne nacine sam pokusao uci u EDL mode ali neide.O adb i fastboot metode do metode sa tipkama i usb-om.Dakle lap mi ne prepoznaje uredaj i vise nevidim nacina kako i sta napraviti.

Takoder sam usao u stock recovery (kombinacijom +volume i power on) ali tamo ne reagira niti na download niti na recovery....samo na fastboot

Postoji li jos koji nacin?

Imam i flashing cable cak i sutra cu jos probati sa tom metodom.

Ima li netko kakvu ideju ili savjet?

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

floki26 jesi li probao sa ovom metodom ući u EDL mod?
Vjerujem da nije loše proućiti i ovu stranicu pa i ovu, ako već nisi.

1 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Meni nije jasno kako netko može zaboraviti password/PIN/pattern 

Dosta se ljudi u zadnje vrijeme žali na sličan problem na Forumu ali nema efikasnijeg rješenja osim flashanja tako da pripazite.

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@felicija
Hvala na pomoci ali pregledao sam sve navedeno i nista od toga nije uspjelo.Kao sto sam rekao,sa adb ne komunicira zbog usb debuginga a u stock recovery sam usao ali tamo isto nista ne reagira...zbog bootloadera zakljucanog naravno
Sat vremena nakon posta sam rijesio problem na,recimo,vrlo jednostavan nacin.Sa flashing kablom kojeg sam narucio za nedaj Boze.I eto iskoristio ga
Ugasis telefon,ukopcas kabel u njega,stisnes tipku i drzis te kabel ukopcas u usb i upalis telefon...i nakon 15 sekundi evo crnog ekrana...tj EDL mode.
Daljni postupak je bio vrlo jednostavan (imao vec instalirane qualcomm drivere otprije) te sam kroz mi flash (koji je tek tada prepoznao uredaj kao COM4) flashao zadnji global dev rom.Jedino sto je flashao 1998 sekundi i izludio me par puta .
Zakljucak svega je...srecom su izmislili taj kabel koji mosti dva pina te preskace bootloader i ulazi direktno u edl mode inace bi telefon bio za u SMECE!
Nakon neke verzije miuia (7.2.nesto) su poceli zakljucavati i edl mode tako da je ovaj flashing kabel spas.
@cromaki
Ni meni nije to jasno ali eto,ljudima se svasta dogada.

A ja kad naidem na problem,rijesit cu ga sigurno...kad tad i kako tako.Prekopat cu sve da nadem rijesenje i u 99% slucajeva i uspijem.To mi je vrlina

Mana mi je s druge strane da sam uvijek malo "pametniji" od onoga tko je pisao pa volim zuriti i naravno preskociti poneki "nebitan" korak i samim time si dati vise posla.

Zato treba citati i pozorno pratiti svaki korak i sve se na kraju dobro zavrsi
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

1 0 hvala 0
16 godina
Jel ovo ok ostavit upaljeno ili ne baš.. Kako je inače vama?
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ušteda baterije - Uključeno - MIUI će ograničiti sve aktivnosti u pozadini kada je to moguće
Only God Can Judge Me
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Za Redmi 3s, imao sam neki problem stalno je gutao internu memoriju, pa sam u par tjedana sa 6 došao na 2,5gb.

Našao sam u security/optimize/deep clean da radi backup cijelog sistema i to maknuo, sad ima skoro 7gb :)

Samo ako još netko ima sličan problem pa nek se nađe.

0 0 hvala 0
9 godina
To nije samo kod R3S, već općenito vrijedi za MIUI.
13 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Za Redmi 3s, imao sam neki problem stalno je gutao internu memoriju, pa sam u par tjedana sa 6 došao na 2,5gb.

Našao sam u security/optimize/deep clean da radi backup cijelog sistema i to maknuo, sad ima skoro 7gb :)

Samo ako još netko ima sličan problem pa nek se nađe.

Provjeri u Additional settings-Backup and reset (opcija skroz na kraju), tamo se uključuje taj autobackup da ne bi bilo kroz par tjedana opet 6 GB :)

14 godina
Xiaomi Redmi 3

Frendica mi donosi Redmi 3 Pro s kineskim Romom dobila je permission za unlock bootloadera, a ja bi trebao staviti gore EU Rom. Koji je najlakši i najsigurniji način da to napravim?

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

preko edl moda i mi flasha (googlaj za ostalo jer je puno puta vec objasnjeno u temi).

Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Zadnji China Stable ROM, sasvim solidno.

Da sam napunio do 100% išlo bi preko 10h i nešto više od 3 dana.

Xiaomi MIX 6/256GB +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice