Moj je global MIUI 8.1 i sve radi super, nakon instalacije jedno 15 aplikacija (face, messenger,whatsupp i ostale) ostalo mi je preko 7 GB slobodno.
Xiaomi Redmi 3
- poruka: 2.089
- |
- čitano: 399.008
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj je global MIUI 8.1 i sve radi super, nakon instalacije jedno 15 aplikacija (face, messenger,whatsupp i ostale) ostalo mi je preko 7 GB slobodno.
Zanima me kakvi su vam dojmovi nakon par mjeseci, je li usporeniji obzirom na zauzetu memoriju i može li se podesiti na hrv ili samo eng? Hvala :)
Super mob... ja imam obični... Redmi 3.. brz sve otvara, baterija SOT cca 9-10 sati bez punjenja... nikakva usporenja nisam primjetia.... za to se brine 2 gige rama.... HRV jezik je samo u developer romu... nisam siguran da li ima ga u stable verziji, pošto ne pratim stable verziju ROM-a?.. ako mi netko od kolega vamo može potvrdit da li ima hrv jezik..., al inače za ove pare.. best buy mobitel... daleko najbolje.
Nema hrvatski u global stable romu, ja koristim..
Moze li netko preporuciti neku stranicu (npr aliexpress) gdje se moze dobiti po dobroj cijeni redmi 3s ali s verzijom od 32 gb interne? I da nema problema s carinom?
http://s.aliexpress.com/emAJvU36
(from AliExpress Android)
Oko 175$ s dostavom nema carine... Zasto onda ne uzeti malo skuplji r4?
ovaj prodavac nema crnu boju kako vidim..i to mi je jedan od kriterija.
a sta se tice 4 modela, zar nije tek frisko izasao..? i koja je razlika, nesto jaci procesor? vidim sve je drugo manje vise slicno.
ma nema veze..i ovaj mi je dobar. ne igra mi ulogu 100 kuna ali..ako bi bio neki prodavac provjereno di ne treba carinu, evo slobodnoj postaj (ovaj gore mi se ne cini postotak bas dobar?)
uzmes DHL i nema carine ni nicega, to je to, kad odaberes sve i oznacis DHL, izbaci ti cijenu i to je to, ni kune neces vise platiti i 100% ti je sigurno da ga nece cariniti, otvarati i sl. kod nas ni nigdje.. Ako uzimas prvi put, i meni je bilo prije par mjeseci i isto sam ispitivao, uglavnom uzeo ovako i to je to.. Aliexpress preko TopOne(digitalTopOne mislim da je novo ime) i odaberi DHL, nema dodatnih placanja
u top one sad ispada s dostavom 220 dolara..
Zanima me kakvi su vam dojmovi nakon par mjeseci, je li usporeniji obzirom na zauzetu memoriju i može li se podesiti na hrv ili samo eng? Hvala :)
Imam 3s i radi fino i nakon 2,3 mjeseca, baterija dobra, kamera tako-tako, radi ok brzinom, čak i igrice (Gangtar: Vegas i sl.) rade bez laga.
Da opet uzimam opet bih ga uzeo, radi na global stable romu 8.1, jedino eto nema hrvatski meni, ali sam se i na ovo naviknuo već.
Još sam uzeo kaljeno staklo i to 2 komada za tek nešto više od 2$, maskica mi tek treba stići (to sam se zeznuo, u neutrinu u zagrebu ima za njega po 45 kn, a ja naručio za 5$ i to neku vulgaris običnu.
Ja sam ga uzeo kod nas u trgovini za malo više novca ali ako netko može naći za do 1000 kn sa svim davanjima to je must have.
koju verziju imas kolega, s 32 ili 16 gb?
16/2 gb
skup je top one sada ko vrag..obicni redmi3s 1400 kn s dhlom.
e hvala na info !
Pa kod nas u Zagrebu ga ima za 1300, to nešto nije u redu.
Planiram naručiti jedan od ova dva mobitela:
Pošto je mobitel za punicu bitno je da ima sve na hrvatskom jeziku tako da me zanima da li i Redmi 4 Prime ima potpuni hrvatski jezik pošto kod njega ne piše "International version" kao na Redmi 3S. Po specifikacijama je malo bolji Redmi 4 Prime i dostupan je u zlatnoj boji što se njoj dopada tako da za sada više preferiram njega. Kakva su iskustva oko dostave preko ove stranice? Hvala!
trenutno ne vidim nikakva snizenja nigdje.. evo honobuy kad se doda postarina ispadne jednako kao i da kupujete u neutrina kod nas. jedino sto tamo ima crna boja u ponudi.
Kuvani rom... nije original koji dobiva updejtove... to selleri stave neki svoj modificirani.. tako da zaboravi na updejte.. dok si na tome..
Zapravo to je xiaomi.eu.. al kvaka je šta ga nemoš updejtat.... android zakrpa je stara uf.... a možeš stavit miui 8 global stable ili developer rom.... kod mene je developer rom i imam updejt svaki petak... a stable verzija.. svako misec dva updejtovi... a imaš guidova u temi ovoj pročitaj...
ako je netko nekad narucivao sa Grossoshopa, sto znaci ono "american charger plug"? znaci da to nije isti nas adapter? a tamo u opcijama nema za dodatno punjac..malo me to zbunjuje to tamo sto je nabrojano .
http://xiaomiadvices.com/miui-7-flash-fastboot-rom-on-xiaomi-phones-using-mi-flash-tool/
Btw moras imati 64-bitne windowse
Super hvala, al sad se pak premišljam jel da uopće idem na miui 8 jer čitam da baterija duže traje na sedmici, ne znam ni sam