Xiaomi Pocophone F1
- poruka: 1.535
- |
- čitano: 403.310
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze mi netko objasniti kako manually instalirati update.
Skinuo sam zip, ali mi u system update gore one 3 tockice vise ne nudi custom update, nego samo download latest i nesto nesto...
Ja imam neku dijagnozu.
- Prodao poco jucer ujutro.
- sjednem za pc, gledam sto cu uzet.
- usporedim mi8, mi max 3, mi mix3
.....
- kupim poco armored edition.
Jednostavno koji god usporedim nađem ono što mi ne valja i eto.
Danas sam imao u ruci taj armored edition i sasvim drugaciji osjecaj je nego obicni Poco.
Takav Poco mi se puno vise svidja...jel se moze mozda na obicni staviti taj poklopac iza?
Vjerojatno ima tih poklopaca na eBay-u za neke male novce.
Update
Meni nigdje toga updeta nema. Kolega Alfa-r to sa tim updatedom bolje radi ili?
Da, tipkovnica bolje i brže radi.... Sve 5 s njim. Jedva čekam 60 Fpsa jer sam probao na jednom od prošlih romova sa fixom i radilo je fenomenalno..
Xiaomi vam ima Two stage stable update.
Prvi je beta stable - kad ponude određenom broju korisnika i ako odmah reagiraju ga mogu updejtati. Kad se uvjere da je sve ok onda idu na stable stable update I nude svima.
Da, tipkovnica bolje i brže radi.... Sve 5 s njim. Jedva čekam 60 Fpsa jer sam probao na jednom od prošlih romova sa fixom i radilo je fenomenalno..
Xiaomi vam ima Two stage stable update.
Prvi je beta stable - kad ponude određenom broju korisnika i ako odmah reagiraju ga mogu updejtati. Kad se uvjere da je sve ok onda idu na stable stable update I nude svima.
Stavi eu weekly
Nemam pojma kakav poklopac poco ima,nisam ga vidio otkad sam stavio masku koja dođe s njim, a s tom maskom mi je savršen..
Update je došao,zapravo ništa nisam ni primijetio jer je i dosad radio savršeno.
Jel ima neko kakav PC program da mogu transferat slike i kontakte?, njihov Xiaomi pc software nece da ocita mobitel dok drugi programi hoce ali ne zelim da ubacim reklama i gluposti dodatnih na telefon
Jel ima itko problema s vremenom odaziva? Pošto igram neku moba-u na njemu dosta često mi zasere skillove
Ed: isključio sam troprsti skrinšot pa ćemo vidjet hoće li biti bolje
Koliko bi okvirno koštalo zamjena stakla?
Još jedna prednost naspram amoleda...
Odkad sam prije dva dana sikunuo update na miui 10.2.3.0, primjetio sam da mob troši bateriju puno brže nego prije. Najviše mislim na stanby, kada ga ne koristim, tu se povečala potrošnja, dnevno sad izađem sa 20% manje baterije nego prije?
Neznam što da napravim
Još jedna prednost naspram amoleda...
Slažem se... nadam se da poco 2 neće imati amoled....
Kod mene je MIUI 10.0.4.0 jel ima neka GCAM da može na ovu verziju? Neću da uradim update jer mislim da mogu samo dobiti loše rezultate kao što ima korisnik u postu iznad.
Meni nakon update-a baterija traje isto. A još sam dodao jedan uređaj na Bluetooth.
Odkad sam prije dva dana sikunuo update na miui 10.2.3.0, primjetio sam da mob troši bateriju puno brže nego prije. Najviše mislim na stanby, kada ga ne koristim, tu se povečala potrošnja, dnevno sad izađem sa 20% manje baterije nego prije?
Neznam što da napravim
Napravi potpuni wipe i reset.
A meni opet još duže traje baterija u Standby....
Jel netko koristi poco bez zastitnog stakla/folije. Vidim da se ljudi dosta žale na ogrebotine, imate li vi slicna iskustva?
Imam i ogreban ekran.
Imao sam kratko zaštitno staklo,ali sam ga skinuo,ogrebotina nemam,a nisam imao ni na jednom mobitelu,koristim samo silikonske maske.
Stigao,može savjet za regiju i sl stvari.Znam da ste pričali za face unlock?
Poljska, updateaj ga na zadnju verziju koja ima, skini GCAM s prve stranice teme i postavke.
Obavezno staklu uz masku koja je došla s njim.
Poljska, updateaj ga na zadnju verziju koja ima, skini GCAM s prve stranice teme i postavke.
Može,spigen spreman i staklo isto.Sutra ga "upeleniram".
ja sam ultra zadovoljan mobitelom nakon evo mjesec dana korištenja...mob leti. gcam instaliran i radi savršeno...noćne fotke nepojmljivo bolje od prošlog mobitela.
Uz napomenu da ta maskica je dok ne dođe bolja - da ga zaštiti od ogrebotina... za padove nije.
Ekipa, trenutno sam na zadnjem stable/rootan sa rwrp... mi se isplati zezancije sa štelanjem i sve da se prebacim na EU rom?
Volim imati sve opcije a vidim da dosta ograničenja tamo maknu...
Npr nanerviralo me što je bila prije u jednom od stablea opcija lock double tap i sad kad mi je sa maskice otpao gumb me nervira što je ne mogu više naći.