Nemam problema s obavijestima,možda da vidite u podešavanjima,meni dođe obavijest ako želim neku fotku sigurnosno kopirati..ili tako nešto..nema lažnih obavijesti...
Xiaomi Pocophone F1
- poruka: 1.535
- |
- čitano: 403.230
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas naručio 6/64 za 2380 kn na sancta Domenica webshopu.
Promocija jučer počela, traje do 28.2.
2550 kn je 6/128 verzija.
Wow, odlicna cijena.
Je, ja sam ga kupio na toj akciji i moram reci da sam super zadovoljan. Radi kao podmazan,
aplikacije se otvaraju i vrte fluidno. Zaslon uopce nije los, dolazim s AMOLEDA i Samsunga, ne primjecujem
znacajnije razlike, osim kod vecinski crnih slika. Kvaliteta izrade je isto zadovoljavajuca, dobro lezi u ruci i nemam
osjecaj da ce mi lako kliznuti i ispasti. MIUI mi je bio najveca prepreka kupnji, ali me i on ugodno iznenadio, nemam
osjecaj da je pretezak skin u odnosu na stock. Ima pregrst opcija koje se mogu podesavati i customizirati po zelji.
Baterija je takoder izvrsna, buduci da je velikog kapaciteta i zahvaljujuci Pie opcijama za stednju, moze trajati i po 3 dana
uz umjereno koristenje. U svakom slucaju, svakako preporuka za kupnju, omjer ulozenog i dobivenog je vise nego isplativ!
Koristio sam redmi note 3 prethodno, prezadovoljan bio, prodao ga i tražio isključivo poco.
Mob je zvijer, za te novce odličan. Planiram ga koristiti duže vrijeme, a vjerujem da će skroz opravdati očekivanja.
Jutros mi je stigao i cijedim ga cijeli dan, od 9h jutros kad je bio na 60%, sad je na 16%.
Pozz ljudi, imam veliki problem odnosno moj brat ima veliki problem. Naime od danas kada se brat sa svojim Pocophone F1 spoji na wifi kod kuce, cijeli internet pocne stekati, spor je, ne zeli otvoriti stranice. Također kada igram nesta online kao sto je Rocket League ping mi skoci na 150+, sve lagga znaci ne igrivo, kad se skine s wifija odnosno iskljuci ga, sve se vraca u normalu. Par puta smo testirali (browser i igra), da budemo sigurni da njegov Pocophone radi probleme svima u kuci. Znaci steka i na racunalu koji je zicno spojen s ruterom. Dok ja sa svoj RN5 i sestra sa svojim RN4X mozemo biti spojeni na wifi cijelo vrijeme i nista nece stekati niti biti spor internet. Ovo mi se jos nikad nije desilo da neciji mobitel doslovno "ugasi" internet za ostale.
Da li je neki virus? Da li ima veze sto je brat jucer ukljucio neku glanc tarifu preko t-mobile, ali cisto sumnjam da to ima veze s wifijem ista. Pomozite da rijesim ovaj problem sto prije. Hvala unaprijed i ispricavam se ako nisam postao u dobroj temi ovaj problem, ali posto se radi o Pocophone F1 koji radi probleme.
Do sada sam ga punio 3 puta. Kada spojim mob na punjač (na 10-15%), ne prikazuje mi informaciju koliko je preostalo do kraja punjenja. Inače sam to imao (na RM N3 Pro).
Problem je možda veći u toliko što mi ujutro (punim mob preko noći) ispiše informaciju da je do kraja punjenja preostalo 23h (ili 26h), a na 100% je baterija.
Baterija mi traje OK (dan i pol, dva), ne prazni se neobično brzo.. pretpostavljam da je do kalibracije možda. Na koji način to riješiti ?
Možda da ga pustim na 0% pa da se ugasi, pa puniti do 100%, ili?
Najviše me zanima to jer sam ga kupio preko weba, pa ako nije nešto ok (baterija), možda bih ga vratio unutar 14 dana. Iako je ovo slab razlog za tako nešto, obzirom da ništa drugo nije problem.
Dostupna Widevine L1 podrška za poco ako je kome to bitno.
Popraviti će taj bug.
Hvala ljudi na osvrtu!
Dostupna Widevine L1 podrška za poco ako je kome to bitno.
Kao nekakav update paket ili?
Link?
Ma je nego updateaju taj clanak samo.
Mobitel je sve pet , za svaku preporuku... Ali,
Ja svakih tjedan dana nadem novu ogrebotinu na ekranu,a ni sam neznam kako sam ih dobio. Mobitel mi ne ispada ,ima maskicu ali nema nikakvu zaštitu za staklo. Ali koristim ga jednako.ko prethodne mobitele ,i s tim nisam nikad imao problema...
Jel moguća izmjena samo stakla? Jel me ovo stvarno živcira ,i koliko ti košta otprilike?
Jel nekom radi VOLTE?
Nijedan mobitel mi se nije ogrebao na zaslonu,tako da sam kaljeno staklo imao samo na pocu nekoliko dana i jedva ga čekao skinuti.Sasvim je druga stvar ako neko ima takav posao da mu treba dodatna zaštita.
Mozda nije prava tema, no moja je dilema Poco F1 ili Mi Mix 3?
Mi Mix 3 je skuplji, vrijedi li zaista razlika od 150 dolara u cijeni tj pokriva li realno cijena tu razliku (super AMOLED, NFC, kamera). Razlika je sami hardver, no nfc je slabo zastupljen u hrvatskoj, a kamera od f1 poco je korektna
Nekako osjecam da je pocophone bolje sjeo ljudima i da ce "dulje" trajati kada govorimo o xda zajednici i nadogradnjama kada dodu neki buduci flagshipovi.
Hvala na pomoci
Mozda nije prava tema, no moja je dilema Poco F1 ili Mi Mix 3?
Mi Mix 3 je skuplji, vrijedi li zaista razlika od 150 dolara u cijeni tj pokriva li realno cijena tu razliku (super AMOLED, NFC, kamera). Razlika je sami hardver, no nfc je slabo zastupljen u hrvatskoj, a kamera od f1 poco je korektna
Nekako osjecam da je pocophone bolje sjeo ljudima i da ce "dulje" trajati kada govorimo o xda zajednici i nadogradnjama kada dodu neki buduci flagshipovi.
Hvala na pomoci
Ja imam poco i mislim se uzet mix samo da promjenim malo
Poco nad Mix 3:
- custom romovi
- odlicna gcam podrška
- 72h za otkljucavanje BL
- manji i lakši
- bolja baterija
- fm radio
- ir otkljucavanje lica
- nema potrebe za slide mehanizmom
- cijena
- microSD
- 3,5mm
Mix 3 nad poco:
- prostraniji ekran
- nema prokleti notch
- amoled
- ois na kameri
- svjetlija kamera
https://www.gsmarena.com/pocophone_f1_latest_update_brings_widevine_l1_support-news-35722.php
Pocopohne na beta rom-u dobiva Widevine L1 podršku, što znači da će ubrzo doći za sve korisnike.
Uz to dolazi i 4k 60fps snimanje
Ja imam neku dijagnozu.
- Prodao poco jucer ujutro.
- sjednem za pc, gledam sto cu uzet.
- usporedim mi8, mi max 3, mi mix3
.....
- kupim poco armored edition.
Jednostavno koji god usporedim nađem ono što mi ne valja i eto.
Ja imam neku dijagnozu.
- Prodao poco jucer ujutro.
- sjednem za pc, gledam sto cu uzet.
- usporedim mi8, mi max 3, mi mix3
.....
- kupim poco armored edition.
Jednostavno koji god usporedim nađem ono što mi ne valja i eto.
Hahahha, Poco je čudo.
Ja osobno nikad nisam bio zadovoljniji nego sada, nema bolje za nikoje pare, ovolika baterija, kamera, brzina, svakim updateom sve bolji i bolji.
Naručio sam još pet komada, malo za svoje kući i malo za prodaju.
Jel nekom radi VOLTE?
Radi mom kolegi na BonBonu.
Dodao zadnji GCAM i postavke za njega u prvi post.
Xiaomi će se okrenuti skupljim i kvalitetnijim modelima tako najavljuju,meni bolji od poca ne treba a ni skuplji..pa će se kupci okrenuti tamo gdje je za njih najbolje.
Ako krenu one plus stopama - uvijek ima drugih proizvođaća...
Još uvijek u rezervi imam samsung s5 s plastičnim tankim poklopcem i ništa mu ne fali...najmanje keramika,staklo i ostali papilova premium materijali.