Xiaomi Pocophone F1
- poruka: 1.535
- |
- čitano: 403.267
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle nakon navedenog gcam izgleda više neće biti potrebna,valjda će i netflix riješiti,nfc nema i to je to..
Po meni se isplati.Ja sam kupio poco prije nove godine i kostao je 2900kn tako da mu cijena sad lagano pada a mob.je i dalje zvjer
Mislim da je 960fps "fejkan" al isto je cool.
Nakon pie updatea imam problem s widi spajanjema na smart tv. prije je radilo odlično, na 1 klik, a sada se stalno disconnecta.
Jel ima neko sličan problem?
ima tko F1 Poco sa flashanim romom (xda)?
Kak to radi, jesu li neki bug-ovi bolje riješeni nego s miui-em
Razmišljam o kupnji, ali me malo strah miui-a, em nisam navikao, em volim što čišći android
Ja sam zadnjih 5 g. bio na "čistom" Androidu (Xperia Z3 i Moto Z Play) i naviknuo sam se na MIUI za 5 minuta.
Jedini bug koji sam uočio i koji me smeta je da mi puca Bluetooth u autu.
provaj pixel experience
Znaci, samo na njegovu temu, na ostalima radi ok
Znaci, samo na njegovu temu, na ostalima radi ok
Ma to ovaj xiaomi smece, šteka i kad ides citat o njemu :)
Stavio Pixel Cameru na Pocophone, i stvarno šta taj softver radi je jebena Magija, koliko detalja i više svijetla može uhvatit, stvarno čudo
Bitno je da si na najnovijoj Verziji MIUI, i da imaš android Pie, koji dođe s novim MIUI, znači MIUI 10.1.3.0
Samo skineš APK Odavde https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130, verzija je MGC_6.1.021_V2b++, nju.
To je to, na xda sve piše ,ako imaš lag, ima u settings jedna postavka koja to riješi, i kamera radi vrh. Poznati problemi su da nakon 2-3 Slike uspori sučelje, samo izađeš i uđeš u kameru. I Nightsight je spor jako, ali uspije slikat bez problema
Bitno je da si na najnovijoj Verziji MIUI, i da imaš android Pie, koji dođe s novim MIUI, znači MIUI 10.1.3.0
Samo skineš APK Odavde https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130, verzija je MGC_6.1.021_V2b++, nju.
To je to, na xda sve piše ,ako imaš lag, ima u settings jedna postavka koja to riješi, i kamera radi vrh. Poznati problemi su da nakon 2-3 Slike uspori sučelje, samo izađeš i uđeš u kameru. I Nightsight je spor jako, ali uspije slikat bez problema
Na beta romovima su svi problemi rješeni, također bi kroz 15 dana i u stable romovima trebali biti.
Na beta romovima su svi problemi rješeni, također bi kroz 15 dana i u stable romovima trebali biti.
Super ako kroz 15 dana i na stable romu bude radilo kako treba :D
Jel' to znači da će sa stable ROM-om doći i kvalitetnija defaultna kamera ili će nam samo GCam bolje raditi?
Ja zadnja dva dana prebacujem između default kamere i GCam i ja jednostavno ne vidim razliku tj. čak mi slike sa default kamerom bolje ispadnu.
Jel' to znači da će sa stable ROM-om doći i kvalitetnija defaultna kamera ili će nam samo GCam bolje raditi?
Ja zadnja dva dana prebacujem između default kamere i GCam i ja jednostavno ne vidim razliku tj. čak mi slike sa default kamerom bolje ispadnu.
Nešto ti onda nije ok jer je razlika lako uocljiva. Podignem primjer kasnije.
Ne, nego pd iduceg updatea, vendor koji je bio beta ide u stable i on sluzbeno podrzava gcam
Ne. Youtube ne koristi tu zaštitu.
Jel možda netko to već uspješno napravio?
Unlock preko Mi stranice mi ne radi (izbacuje kineska slova koja ne kužim), pa sam mislio preko Xiami toolsa.
Ima li netko kakav link/savjet/preporuku?
Thanks
Jel se isplati ovo uzeti
Isplati se. Na honorbuy.com izađe točno 2468.00kn sa dostavom u RH i voucherom "HONORBUY". 81kn razlike :)
Jel se isplati ovo uzeti
https://www.centar-tehnike.hr/xiaomi-pocophone-f1-6gb-64gb-crni-proizvod-1824/
Centar tehnike ima isto dobru cijenu...ovaj je 64GB, ali i cijena je jos niza.
Evo pila stigla jučer,što reći za ovo kratko korištenje neg da sam iznenaden....stvarno je beast
Xiaomi eu 9.1.10 sve jednostavno leti, preporucam ovaj rom.
preko koje stranice je to??
kad je to billo??sad je 2700 na sancta domenici
Preko honorbuy.com, još će ispasti da ih reklamiram ali najpovoljniji su čak i kada se zbroji dostava. Iskoristiš kod "HONORBUY" za 5 dolara bolju cijenu. Nema carine ni poreza s obzirom da je skladište EU.
2471.98kn za model od 128GB
P.S - stigne ti za cca 48 sati od narudžbe