Pozdrav ljudi,
razmisljam o kupnji mi a1, pa ako nije problem, da mi netko napise na kojoj str. ga mogu kupiti najpovoljnije.
Hvala
Pozdrav ljudi,
razmisljam o kupnji mi a1, pa ako nije problem, da mi netko napise na kojoj str. ga mogu kupiti najpovoljnije.
Hvala
Uzeo sam s Alzashopa za 246 + 7 eura poštarina. Ili nabaciš još neštko ak ti treba do 300 eura pa je shiping free. Nekako mi je to bila najsigurnija opcija jer znam da će mi biti lakše ako nedaj bog moram reklamirati.
Ja sam ga kupio u Linksu za 2000 kn.
ovdje se nudi jedan zapakirani
Ima li tko MiBand uparen s ovim mobitelom?
Ja imam MiBand 2 uparen. Odlicno radi, dok mi je s A5 2017 prestao radit i mislio sam da se pokvario..
Super. I ja si ga planiram iduci mjesec uzeti. Valjda bude radio OK i na Oreu kada stigne na mobitel, da nebi stvarao probleme.
Ja narucio 64 gb verziju sa geekbuying-a za 249 dolara
Ja narucio 64 gb verziju sa geekbuying-a za 249 dolara
Koliko je dostava i koliko treba?
Kako funkcionira garancija?
Mene isto zanima.
Na Gearbestu je sad s kuponom 185 dolara. Kad se uračuna carina to izađe nekih 230 dolara, not bad.
Ne vidim zašto bi to bio problem. Ubaciš memorijsku i etogac. Zapravo, pretpostavljam da većina ljudi već ima memorijsku, pa je transfer podataka s mobitela na mobitel još lakši.
Na Gearbestu je sad s kuponom 185 dolara. Kad se uračuna carina to izađe nekih 230 dolara, not bad.
Ja se nebi zezao sa Gearbest-om i sa carinom jer to preko njih traje predugo...nekada i nekoliko tjedana.
Na Honorbuy taj isti mob dodje 239$ sto je neznatno vise (ukljucena postarina i minus kupon 5$), a dodje za 48h i ne ide na carinu.
U našem Linksu preko web narudžbe je 2089kn, a u HG Spotu 1919kn. Isto s dvije god garancije.
Ja mislim da je na geekbuyingu najjeftiniji, platio sam 64gb verziju 248 dolara i dostava je 4 dolara, economy class, znaci pise mi da ce stici za 2-15 dana, dobio sam i tracking number.
I to je iz njemackog warehouse-a , tako da nema carine ni pdva
Po zadnjim informacijama od MIUI tima što sam našao, ipak ništa ove godine od Orea(8.0), kažu kroz prvi tjedan u siječnju će da bude pušten tek.
Ipak nisu uspjeli održati obećanje kako su rekli da bude do kraja 2017 :)
DONE!
Pa ok je i to ako bude u prvom tjednu 1 mjeseca..oprostiti ćemo im kasnjenje
As promised
Android O 7.12.29 for Xiaomi Mi A1 Starts Rolling Out: How to Upgrade
http://en.miui.com/thread-1415168-1-1.html
(Source: Xiaomi MIUI Official Forum)
Da li vi odradite Factory Reset nakon vece nadogradnje (kao npr. ova sa N na O)?
4 | Da |
---|---|
9 | Ne |
Ako niste dobili update na Oreo, ovo je pomoglo meni.....probajte.
go to Settings
Apps
Show System apps
Google service framework
Clear data
Restart
Search for update
2-3 times (može i više puta...)
Naručio preko extreme digital, 1770kn, ako imate VIES ID dođe oko 1400kn. Verzija 4GB / 64GB. Jeftinije nego kod Kineza. :)
Valjda će sve stići ok, plaćanje pouzećem.
Do sada sam kod njih kupovao desetak puta i nikada nije bilo problema, a po pitanju garancije isto mi je naručio kod Kineza ili njih.
Navodno ide 2 god. garancije, ali vidim da su iskustva s tim loša.
Ja se nebi zezao sa Gearbest-om i sa carinom jer to preko njih traje predugo...nekada i nekoliko tjedana.
Na Honorbuy taj isti mob dodje 239$ sto je neznatno vise (ukljucena postarina i minus kupon 5$), a dodje za 48h i ne ide na carinu.
Ne mora značiti, zadnji Xiaomi sam naručio preko GearBesta, dostava DHL-om je bila 2-3$. Dobio tracking kod, paket je u HR došao za dva dana. Onda ga je naša carina držala još 3-4 dana, ali u svakom slučaju mob sam dobio za manje od tjedan dana.
Ja sam napravio danas O nadogradnju. OK je prošlo, nisam napravio reset, neda mi se zbog određenih aplikacija koje traže ponovnu aktivaciju.
Baterija dobro drži i dalje, malo je fluidniji i brži da, nove opcije su tu, redizajn postavki i tako. Nice update.
Vidim da po pitanju kamere nisu napravili neke izmjene, ovako na brzaka koliko sam je uspio isprobati. Tako da mi se čini da bude išao Magisk i Google camera.
Ja sam isto planirao putem magiska si staviti google kameru zbog eis-a i hdr+ al nisam bas siguran kako se to radi iako sam malo gledao neke tutorijale....mogu te zamoliti kad budes napravio jel bi mogao postaviti tu negdje tocno proceduru sto i kako napraviti pa bi pokusao, jos se ne usudim kad nisam 100 posto sigurna sto treba....
Još ništa ne budem radio, Oreo je tek izašao, pa dok budem siguran da su riješili kompaktibilnosti s Magiskom, da si ne brickam mobitel.
Uspješan update i kod mene.
Nakon što se skine update sama instalacija i restart ne traju više od 5 minuta.
Sviđa mi se opcija App permission, aplikacija Mi remote ima malo previše dopuštenja pa sam većinu isključio.