Za sada su dostupni samo za Kinu, ali će kasnije biti dostupni i kod nas
Redmi Note 13 Pro+ launched with IP68 rating, curved display, Dimensity 7200 Ultra chip, and more
Za sada su dostupni samo za Kinu, ali će kasnije biti dostupni i kod nas
Redmi Note 13 Pro+ launched with IP68 rating, curved display, Dimensity 7200 Ultra chip, and more
Kada ce se moci kupiti kod nas?
Kada ce se moci kupiti kod nas?
Još se ne zna pošto još nisu najavili za globalno. Vjerojatno će doći tek iduće godine kod nas.
Jel točna informacija da Xiaomi mobači za Kinesko tržište dobivaju češće i duže nadogradnje čini mi se da sam to čitao na GSM Areni ....
Nekako me vuče želja za Redmi K60 ultra
& ( Xiaomi 13T pro ) ili Redmi 13 pro + sa Giztopa ili TradingShenzehn ..
jer cijene su puno povoljnije nego kad dođu u EU a s druge strane je upitna usklađenost sa našim frekvencijama i garancija na uređaje .
Jel točna informacija da Xiaomi mobači za Kinesko tržište dobivaju češće i duže nadogradnje čini mi se da sam to čitao na GSM Areni ....
Nekako me vuče želja za Redmi K60 ultra
& ( Xiaomi 13T pro ) ili Redmi 13 pro + sa Giztopa ili TradingShenzehn ..
jer cijene su puno povoljnije nego kad dođu u EU a s druge strane je upitna usklađenost sa našim frekvencijama i garancija na uređaje .
Redmi K60 Ultra je kod nas Xiaomi 13T Pro. Oboje imaju 4 android ažuiranja. Uzmi Xiaomi 13T Pro na wondamobile i ne plaća se nikakva carina iako šalju iz Hong Konga. Na wondamobile Xiaomi 13T Pro košta 660.38 eura, a sa dostavom košta ukupno 696.17 eura. Redmi K60 Ultra, Xiaomi 13T i Xiaomi 13T Pro su prvi mobiteli sa BT 5.4
https://www.wondamobile.com/xiaomi-13t-pro-5g-global-version-512gb-rom-12gb-ram.html
Pozdrav ekipa!
Mozda jedno glupo pitanje ali eto..
Zanima me koja ne razlika u XIAOMI Redmi Note 13 Pro i XIAOMI Redmi Note 13 Pro 5g osim u cijeni, da ovaj ima 5G mrezu a ovaj ne i vamo je procesor drugi... koliko ja to zapravo sve kuzim u koristenju mobitela? Mobitel mi sluzi za WhatsApp, slike i snimanje, i da zovem..malo Internet...znaci nista posebno..
Hvala!
Redmi modeli ne podržavaju esim?
Gledam koja je trenutno najjeftnija opcija mobitela da podržava esim.
Jel xiaomi 13 lite spada ovdje ili u xiaomi 13 temu?
Pozdrav ekipa!
Kupila sam prije neka 2 mjeseca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g i sve je bilo super do prekjucer, usred doci me probudio zvuk na mobitelu i nikako se nisam mogla rjesiti tog zvuka dok ga iskljucila nisam, i tako svaki dan..jednom dnevno sigurno tako bude bez da mobitel koristim pocne da zvukove ispusta..googlala sam to ali i dalje ne vidim rjesenje za to...ili neki Update... Help
Nazalost video ne mogu da stavim tu...
https://youtube.com/shorts/2b2BbpgWYfk?si=pS1vFqn_x4Ex0M-k