XP x64 nemam opciiju za hrv regiju tj tipkovicu?

poruka: 6
|
čitano: 1.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mogu li to nekako ubaciti da se ne instaliraju citavi windovsi ??? hvala puno

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To namjestas u control panel -> Regional and language options -> Tab "Regional Options" stavis na hrvatska -> Tab "Languages"

-> odaberes add i dodas hrvatsku tipkonvicu i stavi je kao default i/ili izbrises trenutnu ako ti ne treba

EDIT: podrska za hrvatski tj. Central European jezici su instalirani po defaultu ne vidim kako ih ne bi mogao imati ?

El imas mozda neku modificiranu verziju XP-a ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 16:22 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP x64 nemam opciiju za hrv regiju tj tipkovic

imam modificiranu i zato je zaje... pa yato i pitam da li se moze nekako ubaciti s Cd Xp?

nema gaaa...
16 godina
neaktivan

A mozes probati, odi na control panel -> add remove programs -> odaberi "add/remove windows components" s lijeve strane

i vidi dali ti nudi negdje dodavanje jezika tj. regije central europe. Ako ne mozes probaj s nekim programom kao WinComponents,

to je neki shareware kojeg sam sad nasao al tvrdi da moze sve zive componente dodavati/brisati.

P.S. Nemoj nikad stavljati modificirane windowse ako ih nisi sam modificirao i znas sto si napravio. Inace ti samo probleme stvaraju,

kao sto vidis.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 16:48 (drnde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP x64 nemam opciiju za hrv regiju tj tipkovic

hvala puno na inf budem sad probao , ma nebi nikad stavio modificirane ali ove znam sta su ali nisam znao da imaju taj nedostatak...

nemože niti on staviti tj snimiti ... hebemu a dobor mozda se nade riješenje ako ne maknem te windowse ... nije bed !!!

nema gaaa...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 17:00 (Comfort).
16 godina
neaktivan

Mozda bi trebao razmisliti da prijedes na Vista x64 ili Win7 x64, jer XP x64 jer opcenito dosta problematican.

Isto tako, ako nemas 4 ili vise GB rama, nemas bas nekog razloga za prelazak na 64 bitne windowse.

Evo ja trenutno koristim Vista x64 i mogu rec da sam zadovoljan, inace sam koristio XP al sam trebao novi

OS jer nova konfa koju sam uzeo ima 4 GB rama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice