Windows XP nakon instalacije WIN 7

poruka: 7
|
čitano: 2.719
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

kako ukloniti sigurno i bez ikakvih posljedica windows XP nakon instalacije Windowsa 7?

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP nakon instalacije WIN 7
ibari91 kaže...

kako ukloniti sigurno i bez ikakvih posljedica windows XP nakon instalacije Windowsa 7?

ako si instalirao na zasebne partijcije(nadam se da jesi)...laganini formatiraj ovu na kojoj ostao XP...zatim pocisti registy "CCleanerom"

Pretvarat cu se da nemam potpis.
17 godina

u tome je i fora jer nemam veliki disk pa sam računao na to da ću obrisati ove stare XP windowse nakon instalacije ali samo neznam kako, jer to nikad prije nisam radio

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onda jednostavno manualno pobrisi prijasnje "My documents", "WINDOWS" te "Program files" stare foldere....ali takoder ne zaboravi pocistiti registry.

(najbolje rijesenje bi bilo formatirati disk, no ako ne mozes, mislim da ce i ovo gore osloboditi barem malo mjesta)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 16:10 (robson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a kako očistiti registy, mislim koji program upotrijebiti?

16 godina
neaktivan
ibari91 kaže...

a kako očistiti registy, mislim koji program upotrijebiti?

CCleaner.

http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/be21267d263119ceac00e9ac7e7ff0d4/

16 godina
neaktivan

ma kako čišćenje registra? jednostavno formatiraj particiju na kojoj je xp i onda samo pomoću VistabootPro alata makneš boot loader od xp-a i onda će ostati samo od sedmice. a to možeš i direktno iz win 7, ali trenutno ga nemam instaliranog, pa ne znam napamet.

mislim da ide nekak ovak. ovo gledam iz xp-a, ali ista stvar je i na sedmici

desni klik na computer - properties - kartica advanced - klikni na setting pod startup and recovery. gore odaberi windows 7 kao default os, i makni kvačicu sa one prve opcije ispod (vrijeme prikazivanja odabira os-a)

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice