kako ukloniti sigurno i bez ikakvih posljedica windows XP nakon instalacije Windowsa 7?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako ukloniti sigurno i bez ikakvih posljedica windows XP nakon instalacije Windowsa 7?
ako si instalirao na zasebne partijcije(nadam se da jesi)...laganini formatiraj ovu na kojoj ostao XP...zatim pocisti registy "CCleanerom"
u tome je i fora jer nemam veliki disk pa sam računao na to da ću obrisati ove stare XP windowse nakon instalacije ali samo neznam kako, jer to nikad prije nisam radio
onda jednostavno manualno pobrisi prijasnje "My documents", "WINDOWS" te "Program files" stare foldere....ali takoder ne zaboravi pocistiti registry.
(najbolje rijesenje bi bilo formatirati disk, no ako ne mozes, mislim da ce i ovo gore osloboditi barem malo mjesta)
a kako očistiti registy, mislim koji program upotrijebiti?
a kako očistiti registy, mislim koji program upotrijebiti?
CCleaner.
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/be21267d263119ceac00e9ac7e7ff0d4/
ma kako čišćenje registra? jednostavno formatiraj particiju na kojoj je xp i onda samo pomoću VistabootPro alata makneš boot loader od xp-a i onda će ostati samo od sedmice. a to možeš i direktno iz win 7, ali trenutno ga nemam instaliranog, pa ne znam napamet.
mislim da ide nekak ovak. ovo gledam iz xp-a, ali ista stvar je i na sedmici
desni klik na computer - properties - kartica advanced - klikni na setting pod startup and recovery. gore odaberi windows 7 kao default os, i makni kvačicu sa one prve opcije ispod (vrijeme prikazivanja odabira os-a)