Obrati se u microsoft ili u ducan gdje si ga kupio pa mozda nesto uspijes srediti.
btw: Jesi dobio kakav DVD sa uređajem?

Obrati se u microsoft ili u ducan gdje si ga kupio pa mozda nesto uspijes srediti.
btw: Jesi dobio kakav DVD sa uređajem?
.. majstor je izbrisao windows 8 sa laptopa i instalirao 7..
'majstror' je mogao napraviti recovery diskove na DVD (1-4 kom..) ili barem snimiti recovery particiju.
-ako imaš sreće (pa majstor to nije ni vidio), tad je možda recovery particija još tu (skrivena, 2-20GB, ili dvije particije, ovisi kako proizvođač napravi). Provjeri u uputama kako se boota recovery, npr na HPu je obično F9-F10, novi lenovo ima posebnu tipku itd.
-povezano je i s BIOSom, tj UEFI postavkama i win8-key.. (snimljen u BIOSu).
Jučer sam updateao 8 na 8.1 i danas kada sam ponovo pali pc file explorer mi se crashao. Pokušao sam iz task manager ponovo upalit file explorer, ali nije nista pomoglo.Sve ostale programe sam danas morao paliti preko task manager i nije bilo nikakvih problema s njima osim sa explorerom. Jel zna netko kako to rješiti?
Ne znam jel moje pitanje ovdje spada ali ne znam gdje drugdje da pitam...
Imam Win 8.1 koji radi bez problema, instaliran je na SSD disk manjeg kapaciteta pa sve programe instaliravam na drugi HDD disk.
Svaki program koji sam instalirao uredno se pokazuje na popisu svih programa i na Add/Remowe programs te iste mogu bez problema deinstalirati OSIM IGRICE!!!
Instalirao sam Sniper Elite 3 na D disk i sve radi za 5 ali sada želim deinstalirati igricu ali je nigdje ne pokazuje za deinstalaciju ak me razumijete, niti u Add/Remove niti u popisu svih programa!
Instalirao sam i "Geek Uninstaller" ali niti on nigdje ne pronalazi igricu!?!
Na koji način da uradim deinstalaciju?
Jel moguče da je igrica "portable app" pa joj ne treba deinstalacija i dovoljno je da izbrišem njen folder sa D diska?
Nema uninstallera Djigi, prvo sam njega tražio ali nema ga.
Link mi ni u čemu ne pomaže, svejedno hvala ;)
Ma ti me uopče nisi skontao
Pa znam ja gdje se igrica nalazi, instalirana je na D-disku koji je HDD a Winsi su mi na C-disku koji je SSD.
Čudno je kaj kad klikneš na START/Desktop pa strelica dole i otvori ti popis svega instaliranoga na kompu, tu nema prikazane igrice a također ju nema prikazane u "Add/Remove Programs" od kuda bi ju želio deinstalirati!
Niti "Geek Uninstaller" ju ne vidi kao da je igra "portable" i kao da nije instalirana, kužiš!
btw: Imam CCleaner, niti on ju nigdje ne vidi za deinstalaciju!
Krivo, ti njega nisi skontao.
Ako ne kužiš kolegu, traži pomoć preko Teamviewera,
neka ti to netko sredi.
Kolega je sve krasno objasnio, ali jebga kad tebi fali predznanja,
čak i onaj link pomaže, konkretno nije vezan za tvoju igru, svejedno
pojašnjava sam princip, princip koji bi ti bez problema mogao primjeniti
kod sebe.
Ti gledaš samo zašto igre nema u mjestima gdje se klasično sami ajmo reći
unninstaller nalazi, ali uvijek se može dogoditi ovo upravo što se tebi dogodilo,
a to se jako riješi samo pokretanjem faila "unninstall.exe" (ili kako već piše),
faila koji treba pronaći i samo dva puta kliknuti na njega, dođeš na isto kao
da si otišao na "add or remove programs".
Krivo, ti njega nisi skontao.
Ako ne kužiš kolegu, traži pomoć preko Teamviewera,
neka ti to netko sredi.
Kolega je sve krasno objasnio, ali jebga kad tebi fali predznanja,
čak i onaj link pomaže, konkretno nije vezan za tvoju igru, svejedno
pojašnjava sam princip, princip koji bi ti bez problema mogao primjeniti
kod sebe.
Ti gledaš samo zašto igre nema u mjestima gdje se klasično sami ajmo reći
unninstaller nalazi, ali uvijek se može dogoditi ovo upravo što se tebi dogodilo,
a to se jako riješi samo pokretanjem faila "unninstall.exe" (ili kako već piše),
faila koji treba pronaći i samo dva puta kliknuti na njega, dođeš na isto kao
da si otišao na "add or remove programs".
Pa kaj ja govorim Turski?
NEMA UNINSTALL.EXE FAJLA!!!
NEMA UNINSTALL.EXE FAJLA!!!
Polako, nisam to rekao, jesi provjerio, možda se zove drugačije?
ps. igra je orginal ili pirat-rip neki.
ps. igra je orginal ili pirat-rip neki.
Nisam baš od jučer i normalno da sam tražio u svim folderima i podfolderima igrice koja nije oriđiđi (od nosTEAM-a je).
Kako bilo da bilo, na koji način ju mogu deinstalirati ako mi fali njen uninstaller? Jel to uopče moguće?
Ili da izbrišem njen folder pa onda idem čistiti registry sa CCleanerom koji će valjda pronači barem večinu njezinih ostataka?
Nisam baš od jučer i normalno da sam tražio u svim folderima i podfolderima igrice koja nije oriđiđi ( od nosTEAM-a je ).
Kako bilo da bilo, na koji način ju mogu deinstalirati ako mi fali njen uninstaller? Jel to uopče moguće?
Ili da izbrišem njen folder pa onda idem čistiti registry sa CCleanerom koji će valjda pronači barem večinu njezinih ostataka?
-od prekjučer si? kao šala, opusti se...
-igre (čudnovatog porijekla npr s TPBa) ne moraju imati (un)installer, jedan dio je 'obična' kopija koja tebi samo izgleda kao install (npr zip). Sad kad to znaš, zaključi da je traženje uninstallera možda uzaludno.
-CC je 'opasan', nepotreban/rizik. Nije on krivac ili loš ali može biti da je uklonio neki podatak ili će ga ukloniti. Preporuka, nauči živjeti bez njega ili ostani 'od jučer'. CC je kao sklapel, ako si kirurg tad je alat, ako nisi tad je samo oštar nož i rizikuješ da (ti, ne CC) ubiješ nešto u OSu... reg. je vrlo važna stvar.
-ako je već uninstaller postojao pa je nestao.. možeš (re)instalirati app (i igre su app) i nakon toga normalno deinstalirati (to bi potvrdilo da si već CCom nešto uklonio jer nebi nestalo samo od sebe).
Da, ponovni pokušaj instalacije je i meni pao na pamet, možda ponudi Uninstall ili Remove, probat ću prvo tako a ako nece ici na taj nacin, obrisat ću cijeli folder i poslije počistit sa CCleanerom kojeg koristim godinama i nikad nikakvih problema sa njime nisam imao!
Hvala na savjetima
Mene živo zanima kad je taj ccleaner napravio išta korisno... Sve što on radi se da napraviti ručno a ne vidim svrhu brisanja keyeva u registriyu...
Mene živo zanima kad je taj ccleaner napravio išta korisno... Sve što on radi se da napraviti ručno a ne vidim svrhu brisanja keyeva u registriyu...
-to je dio urbane legende.. 'must za hakere i gamere'.. placebo i izvor problema (ne zbog CCa-alata nego neznanja).
-ciljana grupa su klik-next juzeri, ručno traženje u reg. nije za njih. Pošto u reg. može ostati nepoželjnih podataka ponekad je opravdano (npr Adobe-trial period ili neki malware kojeg MBAM nije do kraja počistio), kao i ostali filemanageri npr tako i cc može biti nekom alat, dok bi za 99% trebao biti nepoznat... ali imaju npr Nero, imaju npr neki firewall, pa imaju i CC.
Kada sam instalirao windows 8.1 sve je bilo ok. Nakon update windowsa 8.1 javlja se sljedeći problem: Ovako izgleda google pretraživač http://img.torrenthr.org/images/2014/12/26/Izrezak.jpg kada nešto upišem i pritisnem enter otvara se ovakvo http://img.torrenthr.org/images/2014/12/26/Izrezak2.jpg . Također ni jedan preglednik ne želi otvoriti video, osim youtube. U čemu bi bio problem?
Kada sam instalirao windows 8.1 sve je bilo ok. Nakon update windowsa 8.1 javlja se sljedeći problem: Ovako izgleda google pretraživač http://img.torrenthr.org/images/2014/12/26/Izrezak.jpg kada nešto upišem i pritisnem enter otvara se ovakvo http://img.torrenthr.org/images/2014/12/26/Izrezak2.jpg . Također ni jedan preglednik ne želi otvoriti video, osim youtube. U čemu bi bio problem?
Da, i?
Potpuno normalno.
Instaliraj flash.
Da, i?
Potpuno normalno.
Instaliraj flash.
U chrome-u je instaliran flash. Kada krenem instaliravat flash desi se ovo
Downloadaj najnoviju instalaciju Chroma i sejvaj ga, tada deinstaliraj SVE preglednike, počisti sa CCleanerom i instaliraj najnoviji Chrome...možda to pomogne ako winsi nisu totalni jogurt!!!
U program za deinstaliranje nema ništa sumnjivo. Kako da to točno potražim. Da li ima koji program za to?
ADWCleaner ti je super za takve probleme!
Deinstalaciju vrsis normalno u Control Panel pa Add/Remowe programs!
Preporucujem ti takodjer instalirat i proskenirat cijeli komp sa Malwarebytes AntiMalware
Downloadaj najnoviju instalaciju Chroma i sejvaj ga, tada deinstaliraj SVE preglednike, počisti sa CCleanerom i instaliraj najnoviji Chrome...možda to pomogne ako winsi nisu totalni jogurt!!!
A IE brišem preko uključivanje i isključivanje značajki windows ili ?
Vratiti imena na TDove jer ljudi pišu nebuloze i sr*nja pa umjesto da korisnik obavi nešto kako treba, on se uhvati brisanja IEa...
Ništa nije pomoglo. Morati ću probati sa windows 7.
A IE brišem preko uključivanje i isključivanje značajki windows ili ?
Ma ne trebaš IE micati, samo druge instalirane browsere a ako ti je i IE korumpiran možeš ga vratiti na defoltne postavke!
Želiš li ga svejedno maknuti, to se radi kroz Add/Remove windows components!
Predložih ti taj sistem jer je jednostavniji proces nego skenirati i čistiti raznim drugim alatima pa je to najbezbolnije rješenje za koruptirane browsere!
Inače predlažem 1.RKill 2.MBAM/Hitman Pro 3.ADWCleaner 4.CCleaner što riješava večinu problema sa smečem i zarazama ali ako su ti sami winsi u jogurt banani onda ti je najbolje staviti neke druge koji su ok!
I da konstantno se radi internet promet u pozadini. Kako da to otkrijem šta je. Očito sam pun virusa, a jučer instalirao windowse i formatirao c particiju.
Imam problem.
Imao sam windows 7 na laptopu(Acer v3-731g) i igre npr. Far Cry 3 radio je mi je dobro nije ni zapinjao ni štekao, igrao sam na high postavkama, danas sam instalirao windows 8.1 i pokrenuo Far Cry 3 na medium postavkama i igra mi zapinje i tako još neke igre koje sam igrao na 7. Ne znam u čemu je problem, može li mi netko reći
Instalirao drivere za grafu?
Jesam, ali neznam u čemu je problem :/