Windows 8 i 8.1 - problemi
- poruka: 2.074
- |
- čitano: 601.813
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod mene ne..Imam 8.1 i update ne nalazi službene drivere za matičnu, grafičku, miša itd. nego je sve potrebno skinuti ručno sa stranica proizvođača, dok je sedmica to automatski pronalazila..
Kod mene ne..Imam 8.1 i update ne nalazi službene drivere za matičnu, grafičku, miša itd. nego je sve potrebno skinuti ručno sa stranica proizvođača, dok je sedmica to automatski pronalazila..
Imas postavke kao na slici?
Imam
Malo sam tražio i moguće da je matična problem jer nema drivera za win 8..
Od prije pola sata ne mogu više niti jednu datoteku obrisati ni promijeniti ime, u čemu je problem ? Ja sam jedini admin i kada idem na bilo koju datoteku piše da nemam prava, a kada si idem promjeniti prava piše ovo :
Jel si napravio koji pass sa nekim ''registry cleanerom''? To se ne događa samo od sebe, što si kastomizirao?
Imam problem sa zvucnim driverima,ja sam nesto prckao zbog mikrofona i izbrisao ih(namjerno) no sada mi vise zvuk ne radi iako sam nekoliko puta reinstaliravao drivere (nekoliko verzija) i opet nema zvuka....pod Playback Devices mi se pokazuje
Headphones
Plugged in
a za nekoliko milisekundi
Headphones
Not plugged in
Vec 2 ure se mucim s tim problemom pa molim pomoc
Ekipa, imam problem, instalirao sam vec 2 puta windowse, i stalno isti problem, kada instaliram AMD 13.10. drivere, kod reboota mi je crni ekran, a ima strelice, dali netko zna zasto mozda?
LP!
Od prije pola sata ne mogu više niti jednu datoteku obrisati ni promijeniti ime, u čemu je problem ? Ja sam jedini admin i kada idem na bilo koju datoteku piše da nemam prava, a kada si idem promjeniti prava piše ovo :
Activation went bad?
Jesi li ti to preuzeo kontrolu (Take Ownership) nad cijelom C particijom? Ako jesi ,tu je problem - ni pravi Administrator više nema punu kontrolu nad C:\ u 8.1.
Napravi Restore Ownership ,to bi trebalo riješiti problem (možda).
Instalirao sam windows 8 na svoj laptop i iznenaden sam koliko je brza od sedmice,viste pa cak i od xp-a,jednostavno to je taj windows :)
Samo me pomalo nervira font slova,ustvari ne font nego boja...Nezz kako to da opisem ali nekako mi previse bljesti,tj nije kao xp,imam osjecaj da mi je mutan monitor i svaki put kad otvaram ili citam nesto na cosku monitora moram se pomaknut jer je mutno,brzo me oci zabole :) Mislim da ce neko razumjet u cemu je problem.Cackao sam malo u onom panelu od drivera za grafiku ali nikako da namjestim da je cista slika kao kod xp-a...Ako neko razumije sta zelim rec i ako zna kako da podesim cistu sliku neka to podijeli samnom :)))
Imam win 8 pro x64. Lokalno mi printer radi normalno, ali kad se rdp-om spojim server (2003 R2) printer mi ne radi! Na konekciji je podešeno da vuče printer ali ne radi...
@Doca, može bar nekakva slika?
@FileFicho, jesu crackani windowsi? Pokušaj otići u Charmse u setting, Change PC Settings, Update and Recovery, Recovery, Refresh your PC without affection your files
@ii7scw, odi u device manager, nađi te drivere i pokušaj ih rollbackati, ako ne ide, ukloni ih i skini drivere sa stranice proizvođača. Ako slučajno nema za W8, skini za W7
@Svrzic, slika?
daj el ima netko još kakav način da se ovo riješi ili je to do matične??!
Instalirao sam windows 8 na svoj laptop i iznenaden sam koliko je brza od sedmice,viste pa cak i od xp-a,jednostavno to je taj windows :)
Samo me pomalo nervira font slova,ustvari ne font nego boja...Nezz kako to da opisem ali nekako mi previse bljesti,tj nije kao xp,imam osjecaj da mi je mutan monitor i svaki put kad otvaram ili citam nesto na cosku monitora moram se pomaknut jer je mutno,brzo me oci zabole :) Mislim da ce neko razumjet u cemu je problem.Cackao sam malo u onom panelu od drivera za grafiku ali nikako da namjestim da je cista slika kao kod xp-a...Ako neko razumije sta zelim rec i ako zna kako da podesim cistu sliku neka to podijeli samnom :)))
pedesi monitor refresh rate
Pozdrav!
Imam original Win8 + MC i od kada sam updateao na 8.1 imam same probleme.
Najveci od njih je da masu web stranica kada otvorim - izbaci can't load website i onda nakon sto stisnem refresh nipak normalno loada. Ima pomoci tome? Dogadja se u svim browserima.
Najveci od njih je da masu web stranica kada otvorim - izbaci can't load website i onda nakon sto stisnem refresh nipak normalno loada. Ima pomoci tome? Dogadja se u svim browserima.
Na IE11?
Isključi ''Use Microsoft compatibility lists'' u Toolsima.
Bok svima
Imam jedan problem na svom ASUS-u N550jv na kojem imam original Windowse 8.1. Pojavljuje mi se greska na kojoj pise "Close programs to prevent information loss. Your computer is low on memory. Save your files and close these programs"
Imam 16BG rama pa neznam u cemu je stvar. To mi se desi dok igram battlefield 3 a u task manageru ni je sveukupno 6GB zauzeto dok igra radi (naravno sa svim pozadinskim programima koji mi rade). Googlao sam ali nema bas neka rijesenja pa ako neko od Vas ima rijesenje bio bi zahvalan.
mozda ti fali memorije na hddu?
Na IE11?
Dogadja mi se to u svim browserima - Chrome, Opera i Firefox
edit: error mi je - ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED
Na IE11?
Koju rezoluciju monitora imash? Mislim da treba povečati ili smanjkiti rezoluciju :)
Na IE11?
Koju rezoluciju monitora imash? Mislim da treba povečati ili smanjkiti rezoluciju :)
Biti ce da je to :) Fakat, jel imas kakav prijedlog? Probao sam sve ip resetove iz elevated cmd-a i nista ne pomaze. Glup i frustrirajuci problem i na rubu sam da formatiram komp...al mi se to bas i ne radi sad.
Ugl.probaj smanjiti ili povečati,pa vidi kako če funkiconiratoi
Ma nema to nikakve veze sa rezolucijom monitora.
Pređi na 7-icu
Pređi na 7-icu
Vjerojatno i budem samo pokusavam pod svaku cijenu izbjeci formatiranje. Sad se ne mogu ni spojiti na COH2 (Steam), sve mi je pojebaIo
Bok svima
Imam jedan problem na svom ASUS-u N550jv na kojem imam original Windowse 8.1. Pojavljuje mi se greska na kojoj pise "Close programs to prevent information loss. Your computer is low on memory. Save your files and close these programs"
Imam 16BG rama pa neznam u cemu je stvar. To mi se desi dok igram battlefield 3 a u task manageru ni je sveukupno 6GB zauzeto dok igra radi (naravno sa svim pozadinskim programima koji mi rade). Googlao sam ali nema bas neka rijesenja pa ako neko od Vas ima rijesenje bio bi zahvalan.
Mozda ti je page file mali, stavi ga na Custom i povecaj na 4048.
Penzo. Dali imaš C:\ i D:\ disk? Ako da,onda samo sve potrebno prebaciš na D,a C formatriaš.Ako ne,onda ga hebi,moraš ga formatirati..I ako ti je HDD od 500GB ili više napraviti i D Patriciju.