Windows 7-x64 stekanje i not responding

poruka: 8
|
čitano: 4.287
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Prije par dana sam odlucio da instaliram Windows 7,nakon sto sam cuo puno dobri stvari o njemu...reko losiji od Viste nemoze biti,cim ga toliko hvale...

Nakon par dana sam nabavio OS i napravio backup file-ova i formatiro disk,instaliro sve ok,bez problema

Instalirao sam Creative Suite CS4,Corel,Office i jos neke alate...pravi problemi su se pojavili kad sam poceo nesto radit...

Sta god pokusavam uraditi stalno steka i dobivam not responding koji traje nekih 30 sekundi,prvo sam pomislio da je samo kad ulazim u eksterni disk ali to nije slucaj...

U Photoshop ubacim malu slicicu od 300x300 i tu zasteka,ili jednosavno kliknem na mapu desnom tipkom i tu zasteka,zaledi...

Do konfiguracije nevjerujem da je:
Xeon Quad-Core 2.33

4GB FB-DIMM

NVidia Quadro-FX 3500

Vista je...solidno radila na ovoj konfi,i sad neznam sta da radim...na ovome se nikako nemoze vako raditi,jer svako malo zasteka,a sad se vracat na Vistu mi se cini smijesno,iako mi je vista nekako i ljepsa bila ali nevazno...moze li netko pomoci oko ovog,da rijesim...

Hvala svima unaprijed

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7-x64 stekanje i not responding

ha jedino ti preostaje opet instalirat win7 i sve drajvre i vidjet otkad počinje štekat(nakon kojeg programa koji instaliraš počinje štekat jer sumnjam da počinje odmah ispočetka...a ako je to slučaj, onda je do hardveraja-krivi drajver ili fizički kvar)...ja imam instaliran win7 64bit i radi sve ok...imam sve ovo tvoje nabrojano instalirani plus pinnacle1 i sve uredno radi...ništ ne šteka...sretno

http://www.youtube.com/user/hoggar001
17 godina
neaktivan

Ja imam 32bit ultimate i sve radi perfektno. Sad me strah prelaztit na 64bit da ne bih prošao kao i ti.

17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

Pozdrav

Prije par dana sam odlucio da instaliram Windows 7,nakon sto sam cuo puno dobri stvari o njemu...reko losiji od Viste nemoze biti,cim ga toliko hvale...

Nakon par dana sam nabavio OS i napravio backup file-ova i formatiro disk,instaliro sve ok,bez problema

Instalirao sam Creative Suite CS4,Corel,Office i jos neke alate...pravi problemi su se pojavili kad sam poceo nesto radit...

Sta god pokusavam uraditi stalno steka i dobivam not responding koji traje nekih 30 sekundi,prvo sam pomislio da je samo kad ulazim u eksterni disk ali to nije slucaj...

U Photoshop ubacim malu slicicu od 300x300 i tu zasteka,ili jednosavno kliknem na mapu desnom tipkom i tu zasteka,zaledi...

Xeon Quad-Core 2.33

4GB FB-DIMM

NVidia Quadro-FX 3500

Vista je...solidno radila na ovoj konfi,i sad neznam sta da radim...na ovome se nikako nemoze vako raditi,jer svako malo zasteka,a sad se vracat na Vistu mi se cini smijesno,iako mi je vista nekako i ljepsa bila ali nevazno...moze li netko pomoci oko ovog,da rijesim...

Hvala svima unaprijed

Razlog ti je jednostavan: Ne valja ti crack, ili kupi original ili prosvrljaj na google-u o tom problemu i vidi kako su ga otklonili ljudi koji su koristili verziju skinutu sa istog mjesta kao i ti!

Instairaj neku "popularniju" verziju, skini  nove drivere i to je to!

CUNO kaže...

Ja imam 32bit ultimate i sve radi perfektno. Sad me strah prelaztit na 64bit da ne bih prošao kao i ti.

Ja imam 64 bita i radi bez ikakvih problema, dapace!

17 godina
neaktivan
Luka kaže...
xxtoni kaže...

Pozdrav

Xeon Quad-Core 2.33

4GB FB-DIMM

NVidia Quadro-FX 3500

Hvala svima unaprijed

Razlog ti je jednostavan: Ne valja ti crack, ili kupi original ili prosvrljaj na google-u o tom problemu i vidi kako su ga otklonili ljudi koji su koristili verziju skinutu sa istog mjesta kao i ti!

Instairaj neku "popularniju" verziju, skini  nove drivere i to je to!

CUNO kaže...

Ja imam 64 bita i radi bez ikakvih problema, dapace!

jel to ?

ma ovo je za workstation pa ga svakako moraju kupit uglavnom,mislis da je to ?

ako je to slucaj,trebam li formatirat disk ili se to moze kako manualno izbrisat...jer valja opet file-ove na diskove backupovat i instlirat sve...traje cijeli dan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 19:32 (xxtoni).
16 godina
neaktivan

njušim gusare...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

jel to ?

ako je to slucaj,trebam li formatirat disk ili se to moze kako manualno izbrisat...jer valja opet file-ove na diskove backupovat i instlirat sve...traje cijeli dan...

Moj misljenje je da ti probleme uzrokuje driver za graficku, jer imas Quadro "profesionalnu"!

Jesi "probavas" na nekoj beta verziji ili pravi release? Jesi probao skinuti driver za nju novi?

17 godina
neaktivan
Luka kaže...
xxtoni kaže...

jel to ?

Moj misljenje je da ti probleme uzrokuje driver za graficku, jer imas Quadro "profesionalnu"!

Jesi "probavas" na nekoj beta verziji ili pravi release? Jesi probao skinuti driver za nju novi?

hmm probat cu naci nove drivere,ali da budem posten kad sam na viski koristio novije drivere nikako mi nisu dobro radili imao sam dosta problema sa njima,jedino su mi radili ove sto sad imam...

ali vrijedi probat...

Ne nije beta...pravi je release...

Hvala na odgovoru

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice