Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.362.891
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na novim Windowsima tj. novom Internet Exploreru 8 nema zapinjanja Bug Foruma kao na prošlim verzijama
Isti je, samo ti je ovo pre-beta i traje 30 dana. Prava sedmica izlazi krajem iduće godine.
Evo i ja sam napravio "fresh" instalaciju Sedmice... na prvi pogled je ista kao Vista, sučelje još malo dotjeranije, ali ima tu još puno posla...
Većina programa radi bez ikakvih problema, ali driver malo štekaju... Driver za GeForce 7600GT rade ali ne najbolje... Windows mi je sam skinuo neke drivere sa Windows Updatea, ali svaki put kad upalim komp, pojavi mi s error "NVIDIA Display Properties Extension has stopped working". Jel imao neko sličnih problema ?
I ne mogu natjerati Creative Sound Blaster Live! 5.1 da radi kako treba. Na Visti sam uspio, imao sam 5.1 surround ali na Sedmici mi krcka zvuk na nižim frekvencijama.
Malo sam se izgubio u onom "home" folderu, i tamo onim podfolderima Personal Music, Personal Pictures,... pa onda i nekakvi Libraries folderi... Dosta zbunjujuće...

Ja sam postavio pitanje je li bolja 7 od xp-a. Pa Xp je sigurno bolji od Viste a od 7 neznam... ( vratimo se na temu Windows 7, manimo se golfova i vista... )
Nisam jos nista napravio :( VMWare mi ne vidi cdrom :(
Gdje se ova beta legalno moze skinuti?
Ili samo preko torrenta crack-irana verzija?
P.S. Unaprijed se ispricavam ako je na ovo pitanje vec ranije odgovoreno u ovoj temi, ali ipak molim da se ponovi
nisam siguran, ali mislim da možeš naći na službenim microsoftovim stranicama...
nisam siguran, ali mislim da možeš naći na službenim microsoftovim stranicama...
Instalirao sam win 7 beta...ali imam problem...bezicno sam spojen na internet...
on meni uredno kaze da imam "local and internet acces" i pokazuje mi da je na internetu..ali svejedno ne mogu mu pristupiti...u cemu bi mogao biti problem?
i jos jednu pitanje...benko kak si stavio ovakav drugaciji task bar?...tj task bar od win 7? meni je jos uvijek onaj od viste....
potrazi po internetu nesto tipa: unlock new taskbar in win 7...
jel ima jos iko problema u igrama ? meni Crysis uzasno lose radi, cak mi i CS 1.6 stopa pomalo...
sve mi se vise cini da cu se vratit na vistu cim prije...
potrazi po internetu nesto tipa: unlock new taskbar in win 7...
jel ima jos iko problema u igrama ? meni Crysis uzasno lose radi, cak mi i CS 1.6 stopa pomalo...
sve mi se vise cini da cu se vratit na vistu cim prije...
a ne znam stvarno...
a zvuk mi je isto los.. krcka stalno... jel to do drivera ili neceg drugog ?
Meni sve presavrseno radi...
Izvinite,nisam pretrazio ovaj thread.
Je li u Win 7 ukljuceno uredivanje filetype asocijacija kao na XP-u.Na Visti je izbaceno
imam jedan problem...
hocu se sa Windows 7 vratiti na Vistu, ali kad pokrenem vistu s DVD (boot) prikaze mi se neka poruka u kojoj javlja da nema nekih driver i ne mogu pritisnut next (taj prozor se pojavi nakon sto kliknem install now). jel imo iko slicnih problema ?
Znaš li kako se ponaša u dual boot-u sa XP-om?
to je ipak nedovršeni OS. Ti bi odmah igrao
Ja sam prezadovoljan trenutnim Windowsima 7, čak sam potpuno obriso Xp i 7 stavio na novi hard.
ali...:
Jucer pokušam prebaciti slike s fotoaparata Olympus FS280 preko USB-a i ne može ga naci ni kao fotoaparat niti kao Usb storage device.
Sve drivere sam instalirao, cdove, kopao po netu...
Pa iz aparata izvadim karticu i ubacim u Card reader na printeru i opet ne nalazi karticu.
Sumljam da nešto nije u redu sa USB Driverima.
Imam VIA K7 KT400 chipset i uz malo muke instalirao sam VIA Hyperion Pro Driver ali opet ne nalazi Usb drive..
Ima tko sličnih iskustava i zna nekakvo rješenje?
Hvala
evo pošto mi google ne pomaže,valjda ću ovdje naći pomoć.
počeo sam s torrenta skidat windows 7,samo da vidim kakav je OS.
jel možete reć kako da mi ostane xp,a da bude i 7(ja mislim da je to nekaj dualboot,tak nešto)?
i koje programe trebam nabaviti,ne moraju biti besplatni,mogu naći na torrentima.
pliz recite kak to s xp i 7 zajedno.
evo pošto mi google ne pomaže,valjda ću ovdje naći pomoć.
počeo sam s torrenta skidat windows 7,samo da vidim kakav je OS.
jel možete reć kako da mi ostane xp,a da bude i 7(ja mislim da je to nekaj dualboot,tak nešto)?
i koje programe trebam nabaviti,ne moraju biti besplatni,mogu naći na torrentima.
pliz recite kak to s xp i 7 zajedno.
- napraviti ili očistititi jednu particiju, ili još bolje zasebni disk ako postoji takva mogućnost
- snimiti skinuti ISO sa "Burn Image" opcijom (da DVD bude boot-abilan)
- kod instalacije (znači DVD sa Win7 je u DVD uređaju; i u BIOS-u treba biti postavljeno da prvo čita boot informaciju sa CD/DVD uređaja) za instalaciju odabrati novu instalaciju, a ne da se gaze/nadograđuju postojeći WinXP - za lokaciju odabrati prije očišćenu particiju/disk
- čekati i čekati...
- ukoliko kasnije dođe do problema uvijek se može formatirati particija/disk sa Win7 i uz pomoć WinXP diska vratiti boot loader od XP-a ako isti zakaže