Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.366.294
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, moja misljenja

ljudi kako ...da zalijepim album art u wmp...12 na sedmici

bas mi ide na zivce nekako mi je bolji bio 11.....;(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
ivan_1995 kaže...

A j... ga - drag&drop kad radi. Drugačije nejde.

Edit: I ubuduće za sve probleme u Sedmici ,tema je ovdje!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 0:41 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Evo instalirao sam win 7 RC i stvarno je dobar kao što se priča. Svi driveri mi rade osim drivera za graficku koje nemogu nac za win7(nvidia 7900gs ako netko zna gdje ima drivera neka javi na pm). Nisam još probao igre ni programe osim WMP i WLM 2009 i rade dobro. Ako netko još zna kako radi ps cs4 na win7 neka javi na pm, jel bolje na xp ili win 7 itd.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Window 7 - dojmovi
kaiserus kaže...

Evo instalirao sam win 7 RC i stvarno je dobar kao što se priča. Svi driveri mi rade osim drivera za graficku koje nemogu nac za win7(nvidia 7900gs ako netko zna gdje ima drivera neka javi na pm). Nisam još probao igre ni programe osim WMP i WLM 2009 i rade dobro. Ako netko još zna kako radi ps cs4 na win7 neka javi na pm, jel bolje na xp ili win 7 itd.

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
ivan_1995 kaže...

A j... ga - drag&drop kad radi. Drugačije nejde.

Edit: I ubuduće za sve probleme u Sedmici ,tema je ovdje!!
 Nije to tema za probleme nego za "prijavu" bugova.
Jaunty user :)
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Hvala klimama. Imam još jedno pitanje, gdje mogu skinuti firefox? vec sam skinuo 2 verzije i nijedna ne radi.

0 0 hvala 0
16 godina
kaiserus kaže...

Hvala klimama. Imam još jedno pitanje, gdje mogu skinuti firefox? vec sam skinuo 2 verzije i nijedna ne radi.

Evo,ako ovdje ne nađeš ispravnu mozillu,onda zbilja nema pomoći.Namigiva
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Evo složio sam firefox i sve drivere. Instalirao sam photoshop cs4 i radi mi super, čak mi se cini da radi bolje nego na xp-u. Kako rade igre npr. CoD4, LOTR:BFME 2? Dali mogu CoD igrat preko xfire-a? I dali radi L4D preko hamachia?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 21:21 (kaiserus).

0 0 hvala 0
16 godina
kaiserus kaže...

Evo složio sam firefox i sve drivere. Instalirao sam photoshop cs4 i radi mi super, čak mi se cini da radi bolje nego na xp-u. Kako rade igre npr. CoD4, LOTR:BFME 2? Dali mogu CoD igrat preko xfire-a?

CoD4 radi ok.Ustvari,nisam ga baš puno igrao,ali znam da radi.Za Xfire neznam,ne koristim ga.

Edit: Pogledaj screenshot...u ovom fence-u desno su programi za
         koje znam da 100% ispravno rade na Win7 RC.
         Naravno,preporuka je install zadnje verzije svih programa.

Edit2: Još radi i Ashampoo Burning Studio 8.04. i Ashampoo music studio 3.35.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 21:29 (fromcelltohell).
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
kaiserus kaže...

Evo složio sam firefox i sve drivere. Instalirao sam photoshop cs4 i radi mi super, čak mi se cini da radi bolje nego na xp-u. Kako rade igre npr. CoD4, LOTR:BFME 2? Dali mogu CoD igrat preko xfire-a?

CoD4 radi ok.Ustvari,nisam ga baš puno igrao,ali znam da radi.Za Xfire neznam,ne koristim ga.

Edit: Pogledaj screenshot...u ovom fence-u desno su programi za
         koje znam da 100% ispravno rade na Win7 RC.
         Naravno,preporuka je install zadnje verzije svih programa.

da te pitam: kako si stavio ovo dolje u sredini my comp i ostale aplikacije da ti tako stoji
16 godina
Window 7 - dojmovi

Ma,to je Rocketdock,samo sam uredio icone i stavio ga da stoji bottom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Window 7 - dojmovi

Ja pretpostvljam da je RocketDock ili... Nisam siguran za druge ,ali za njega znam da radi.

Ha ,preteko me je!!

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 22:41 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Window 7 - dojmovi

Imam jedan mali problem sa Sedmicom... Dolje u trayu stoji iksić uz ikonu zvučnika i piše The Audio Service is not running. Zvuk normalno radi u svemu živom. To se pojavilo prije nekih 2-3 dana... Prvo na pola sata pa nestane, a sad stalno stoji. Imao sam buildove 7000 i 7077 i nisam to vidio na njima a sad na 7100 stoji.... U servisima je sve ok sa Windows Audio Service, u Event vieweru nema ničeg o toj greški... Samo u trayu stoji The Audio Service is not running. Nije neki problem al kako to rješit?

I da, kako natjerat Winamp da normalno izgleda kod onog previeva na taskbaru? Pokazuje se stari skin koji je zamrznut, nekad je sav zbrljan i nekad ne pokazuje ime pjesme....

Sve drugo je ok, samo me muče ova dva problemčića....

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kaiserus kaže...

Evo složio sam firefox i sve drivere. Instalirao sam photoshop cs4 i radi mi super, čak mi se cini da radi bolje nego na xp-u. Kako rade igre npr. CoD4, LOTR:BFME 2? Dali mogu CoD igrat preko xfire-a? I dali radi L4D preko hamachia?

CoD4 ne mozes igrati na Win7 u MP.
Punkbuster za CoD4 ne radi na Win7.
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ma,to je Rocketdock,samo sam uredio icone i stavio ga da stoji bottom.

ok thnx=)
16 godina
nedIm kaže...
Nije to tema za probleme nego za "prijavu" bugova.
 Pročitaj naslov teme ,ne pametuj!
I'm so tired
17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Imam jedno pitanje...

Posto sam vec 30 dana na win7 koja nije aktivirana i jucer sam primjetio da imam jos 2 dana...

e sad...

komp je na mjestu nedostupno internetu pa me zanima sta ako ga ne aktiviram?

opcija je nosit disk aktivirat kod frenda ili cijelu kantu, ali me zanima sta ako ne aktiviram, ocu moc koristit win i dalje?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Mislim da nećeš moći koristiti i dalje!! Moraš ga aktivirati!! Ili pokušaj ono change product key!! Pa upiši neki drugi! Možda to pomogne ;)

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Heh mislio sam da sam jedini koji koristi ashampoo za przenje... :) Svi ljudi koje znam prze sa Nerom :) Kao Nero jedini valja... Meni je ashampoo zakon :) Malen, brz i napravi isti posao ko nero. Znam da sam malo OT ali sam morao ovo napisat :)
I'm going woo woo
16 godina
Window 7 - dojmovi

Da,pa Ashampoo ima dobre proizvode.Najviše mi se svia upravo ovo što si naveo.Nero je preglomazan i troši i u idle-u

dosta resursa računala,stalno indexira nešto,tako da sam ja taj service uvijek gasio.I znalo mi se dogodit da zablesa,

uništi medij nemali broj puta.

E,sad On Topic:

Evo,već cijeli tjedan imam instal Win7 RC-a i nemam pritužbi.Zbilja stabilan i brz..."OS".

Jedino ima malo problema s kompatibilnošću programa(ne rade svi koje sam navikao koristit),

no tako je bilo i s Vistom u početku.Ne treba smetnut s uma da je ovo ipak RC,

dakle kroz neko vrijeme će i proizvođači software-a izdat novije inačice programa.

Jedini problem koji sam imao je sljedeći:

Naime,malo sam se zaigrao s mapama u kojima su stajale icone.

Jako puno icona.Malo sam ih klasificirao,to jest premještao da bi

stvorio packove.I kako mije u jednoj mapi ostalo više praznih drugih mapa,

tako sam ih potrpao jednu u drugu.Ne znam niti sam zašto,no eto...

I kad sam htio obrisati tu master mapu,system mi je javljao da se ne može obrisati

jer mapa ima u imenu višak znakova,slova...štoli.Da joj je predugaèko ime i da

recycle bin ne može prepoznati o kojoj mapi je rijeè.

Nažalost,nisam imao živaca u tom momentu to i dokumentirati(uzet SS-ove),

baš me je dosta naživciralo.Probao sam brisati i Malwarebyte's File Assasinom

i Unlockerom,no bez rezultata.Stalno system javlja da se mapa preimenuje i da se skrati broj

znakova u imenu,što system pak nije dozvolio.Na kraju sam OS podigao u safe modu,tu je

dozvolio promjenu imena svim mapama na naèin da sam svakoj mapi kao ime dodjelio 1 broj.

Onda nije bilo problema s brisanjem mape.
Sad sam pokušao to isto učiniti naXP Pro SP3 i uspjelo mi je iz prve izbrisati mapu
sa svim tim silnim mapama jedna unutar druge,čak nisam morao kratit imena mapa
niti brisati u safe modu.

Dobro,ovo će malo tko ikad radit,ali nek se znade.
Da rezimiram,na Windows 7 RC-u postoji dakle taj problem,
dok Xp Pro  SP3 to riješava bez ikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E da vas pitam. Sve sam uredno skinuo Windows 7 sa Microsoftove stranice., znaci nije do Windowsa. jedini hard i particija koju imam pise da je slobodno 96 od 298 GB. Za sada niti jednu igru nisam isntalirao tako da je to jednostavno nemoguce. Dali je to greska do Windowsa ili pak nesto drugo nije u redu. Sa kompom i hardom je sve u redu,srat je pola godine a na XP nije bilo takvih 'problema'. Eto ako zna netko pomoc nek izvoli

16 godina
Window 7 - dojmovi

Čuj ,bez malo boljeg objašnjenja i više podataka kak si i kaj radil nema šanse da znamo kaj je! Još bolje ,daj ti otvori Disk Management i napravi koji screenshot da vidimo prvo situaciju tamo!

@fromcelltohell :Stvarno ne znam kak ti je to uspjelo ,probal sam isto tak mutit s mapama kak si opisal ali mi je sve uredno pobrisal u jednom potezu!

I da ,još jedna stvar kaj sam pročital u članku u ovomjesečnom Bugu o Sedmici : kopiranje 2,09 GB da traje 2 min 49 s? Meni je 10 GB skopiral za 3,03 minute i to s vanjskog diska!

Jeste da Drago piše o 7057 ,ali ne vjerujem da je i ona puno sporija!

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 17:21 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Čuj ,bez malo boljeg objašnjenja i više podataka kak si i kaj radil nema šanse da znamo kaj je! Još bolje ,daj ti otvori Disk Management i napravi koji screenshot da vidimo prvo situaciju tamo!

@fromcelltohell :Stvarno ne znam kak ti je to uspjelo ,probal sam isto tak mutit s mapama kak si opisal ali mi je sve uredno pobrisal u jednom potezu!

I da ,još jedna stvar kaj sam pročital u članku u ovomjesečnom Bugu o Sedmici : kopiranje 2,09 GB da traje 2 min 49 s? Meni je 10 GB skopiral za 3,03 minute i to s vanjskog diska!

Jeste da Drago piše o 7057 ,ali ne vjerujem da je i ona puno sporija!

ae bez problema stavim screensh. samo di je taj Disk Mnagement? nisam nasao
16 godina
Window 7 - dojmovi

Desni klik na Computer -> Manage i kad se otvori dole ti je Disk Management

I'm so tired
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Sedmica mi je OK i sve al nikako ne uspijevam osbosobiti pristup internetu... neda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kizo2703 kaže...

Čuj,zbilja se dogodilo.Nemam kaj mutit.Baš sam sinoć i ramboxa o tome izvjestio dok smo prek msn-a razgovarali.
Velim,s XP-om nikakvih problema glede toga,jedino kaj mi je u jednom momentu javio da nemrem kreirat više mapa.
Znači kreiraš mapu,pa u njoj novu,pa novu u toj...itd...U Win7 mi je system javio da moram preimenovati mapu jer je predugačkog naziva.
System znači broji ukupna imena svih mapa i to je za Recycle Bin WIn7-a bilo previše,dok je Xp-ov znao što s tom mapom.
Malo mi je muka to ponavljati,da bi dokumentirao...ali,ako ne budem imao pametnija posla budem SS-ove postavio.
16 godina
fromcelltohell kaže...
 Čuj,zbilja se dogodilo.Nemam kaj mutit.Baš sam sinoć i ramboxa o tome izvjestio dok smo prek msn-a razgovarali.
Velim,s XP-om nikakvih problema glede toga,jedino kaj mi je u jednom momentu javio da nemrem kreirat više mapa.
Znači kreiraš mapu,pa u njoj novu,pa novu u toj...itd...U Win7 mi je system javio da moram preimenovati mapu jer je predugačkog naziva.
System znači broji ukupna imena svih mapa i to je za Recycle Bin WIn7-a bilo previše,dok je Xp-ov znao što s tom mapom.
Malo mi je muka to ponavljati,da bi dokumentirao...ali,ako ne budem imao pametnija posla budem SS-ove postavio.
 Ne ,sorry to mutil je onak rečeno ,nisam ništa loše mislil ,a ko zna kaj mu je došlo kod tebe. Ja sam stavil tridesetak mapa jedne u druge ,svaku sa po 40 znakova u imenu onak bezveze ukucanih i sve je prošlo glatko ,bez ikakvih pitanja i upozorenja!

Ljudi ,čujemo se kasnije ,idem stavit HR verziju da se natoči!
I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 17:44 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...

Ljudi ,čujemo se kasnije ,idem stavit HR verziju da se natoči!
 Ma no frx,kizoCool
Nisam niti pomislio d si nekaj loše ti pomislio.
Pozz,čitamo seOsmijeh
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Desni klik na Computer -> Manage i kad se otvori dole ti je Disk Management

evo vam screen pa ako moze neka pomoc zahvaljujem se. da opet kazem nisam stavljao nikakve igre pa je jednostavno nemoguce da ovako bude.

16 godina
neaktivan
Procurio Windows 7 build 7127 x64 & x86

Već dan-dva ovaj build je se pojavio na torrent trackerima. Zanima me dali ga je netko već instalirao? Primjeti li razliku od RC-a? Čitao sam da ljudi koji su ga instalirali govore kako je malo brži od RC-a te kako nemaju neke probleme što su imali u RC-u!! Može li ovo još netko potvrditi?

Evo i nazivi .iso-a i potvrđeni  hash brojevi

x64
7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

CRC32: 460FAD4E
MD5: F805A6595DDC6D12956588BB0F1B9B83
SHA1: 9BEB69BE3C2D113ECEB944145951A2123FBBBBF8

x86
7127.0.090507-1820_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

CRC32: F691687F
MD5: 4045CB2A8E50B65ED9E1C2B8D6026B2F
SHA-1: F2D615E674B64053D299CFA5E80B777269F0DFF2

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice