Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.531
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

hmmm. ja jos taj build nisam isprobao.......

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Window 7 - dojmovi
ja ga skidam..samo sta je jako sporo,nadam se da bu do sutra gtovo(male sanse) pa taman stavim i nove drivere :D
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

ma...ja sam sada na buildu 7100(rc) i zadovoljan sam .......

necu skidati nikakve buildove do zavrsne verzije........onda ju bum skinuo....;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...
ja ga skidam..samo sta je jako sporo,nadam se da bu do sutra gtovo(male sanse) pa taman stavim i nove drivere :D
 Evo ja sam našao jedan koji ide malo brže. Ako nekome treba nek šalje PP!!
Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
16 godina
Window 7 - dojmovi

E shit ,sad ću morat napravit još jednu particiju i ovo instalirat posebno ,tak da mogu normalno radit na hr verziji.

I'm so tired
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
benko kaže...
 Evo ja sam našao jedan koji ide malo brže. Ako nekome treba nek šalje PP!!
 uff naso ja ide po 1MB/s :D
sutra javljam dojmove 7127 builda sa 9.5 driverima :D
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Iman instaliran build 7100 i radi skroz u redu i nisan naiša na nikakve probleme čak niti sa driverima....dobar !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Pripazite na buildove koji nije izdao W7S tim. Neki imaju trojane kako se pokazalo i s novim buildom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Window 7 - dojmovi

Microsoft svaki tjedan izdaju nove buildove xD

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, nije. Izbacuju buildove dnevno, ali ne u javnost. Build s bitnijim promjenama procuri, ali hrpa je fejkova s virusima i trojanima, a jedan od pouzdanih leakera je W7S.

16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ne, nije. Izbacuju buildove dnevno, ali ne u javnost. Build s bitnijim promjenama procuri, ali hrpa je fejkova s virusima i trojanima, a jedan od pouzdanih leakera je W7S.

Cuj to
Nekontam kaj onda vise rade na tom W7 kad je RC1 vrlo upotrebljiv.

17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

mozda da bude bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

kuce bolje od ovoga xD

17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

A sigurno imaju u planu ubacit nesto novo i ispraviti postojece, nije bezveze za listopad predvidjena finalna verzija. Ali ima tu se tu sta sredit, nekada zna zastekat bez razloga kod vise otvorenih prozora na desetak sekundi. Ali sve su to djecje bolesti koje ce biti otklonjene do finalne verzije. Takodjer je u planu sredit taj WinXP mod o kojem se toliko prica, da se sva zbrka sa nekompatibilnoscu ukloni, na racun cega je Vista trpila kritike mnogih korisnika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a sta moze netko meni pomoci.,cekam odg. vec 2 dana. na prije post postavljen:

E da vas pitam. Sve sam uredno skinuo Windows 7 sa Microsoftove stranice., znaci nije do Windowsa. jedini hard i particija koju imam pise da je slobodno 96 od 298 GB. Za sada niti jednu igru nisam isntalirao tako da je to jednostavno nemoguce. Dali je to greska do Windowsa ili pak nesto drugo nije u redu. Sa kompom i hardom je sve u redu,srat je pola godine a na XP nije bilo takvih 'problema'. Eto ako zna netko pomoc nek izvoli

16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

hmm...mozda je neki bug.....pogledaj u computer manage...koliko ti je slobodno...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
divines kaže...

E da vas pitam. Sve sam uredno skinuo Windows 7 sa Microsoftove stranice., znaci nije do Windowsa. jedini hard i particija koju imam pise da je slobodno 96 od 298 GB. Za sada niti jednu igru nisam isntalirao tako da je to jednostavno nemoguce. Dali je to greska do Windowsa ili pak nesto drugo nije u redu. Sa kompom i hardom je sve u redu,srat je pola godine a na XP nije bilo takvih 'problema'. Eto ako zna netko pomoc nek izvoli

Kako nigdje drugdje nisam vidio da je nekome čista instalacija sedmice ispala 200GB, meni to izgleda kao da ti nisi formatirao particiju prilikom instalacije, pa ti je ostalo sve iz prijašnje instalacije xp-a.
16 godina
dekstroza kaže...
divines kaže...

Kako nigdje drugdje nisam vidio da je nekome čista instalacija sedmice ispala 200GB, meni to izgleda kao da ti nisi formatirao particiju prilikom instalacije, pa ti je ostalo sve iz prijašnje instalacije xp-a.
 Da ,navjerojatnije! Otvori C ,napravi screenshot i postaj da vidimo! I divines ,prebaci se ovdje za probleme u Sedmici!
I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 9:32 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

ljudi jeli svima vama ova tema po dva puta kada uđete u teme u kojima sudjelujem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ljudi jeli svima vama ova tema po dva puta kada uđete u teme u kojima sudjelujem?

Da, i meni je...
Greska Greska
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

ipak je forum jos u beti, nije za zamjerit  Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

da i meni isto tako......(slika dole)

ja mislim da je benko za to kriv...........;;)

zato sto je promjenio naslov teme........dojmovi....,instaliran, moja misljenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Window 7 - dojmovi

Je ,bogme je dvaput! Gdi su admini ,opet negdi loču ,umjesto da rade!!

I'm so tired
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

je je... inače useri mijenjaju nazive tema kad god im se prohtije   Namigiva
17 godina
neaktivan
kopa3x kaže...
ivan_1995 kaže...

je je... inače useri mijenjaju nazive tema kad god im se prohtije   Namigiva
 promijenjeno ime, ali i dalje Window(S).
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

da i meni isto tako......(slika dole)

nisam ja mijenjo naslov...modovi su
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Je ,bogme je dvaput! Gdi su admini ,opet negdi loču ,umjesto da rade!!

na izborima =)
16 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Windows 7 još uvijek ima ostatke ostataka. Kada će Microsoft potpuno preći na 64-bit i očistiti kernel od starog koda? Tko još koristi 8 i 16-bitne programe? Živimo u 2009. godini!!! Izgleda da je Microsoftu bitnija kompatibilnost sa drevnim aplikacijama nego kvaliteta i performanse na današnjem hardveru. Razlog tome je očito $$$.

"The graphical interfaces system of Windows 7 RC contains old codes from Windows 3.1 where security is not considered when developed. When Microsoft optimizes the graphical interfaces of Windows 7, the incompatibility with old codes leads the system to blue screen. Attackers will be able to firstly invade the System server of certain object to launch the attack, or to make a potential opportunity for a second attack. Thus, the security hole is a greater threat for the firm and government customers who’re using Windows 7 RC."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Windows 7 još uvijek ima ostatke ostataka. Kada će Microsoft potpuno preći na 64-bit i očistiti kernel od starog koda? Tko još koristi 8 i 16-bitne programe? Živimo u 2009. godini!!! Izgleda da je Microsoftu bitnija kompatibilnost sa drevnim aplikacijama nego kvaliteta i performanse na današnjem hardveru. Razlog tome je očito $$$.

Ma razlog tome je hrpa korisnika koji se otimaju prijeci na novi OS jer im aplikacija sa Win95 ne radi. (programi za knjigovodstvo prvenstveno=
17 godina
neaktivan
Window 7 - dojmovi

Istalirao sam RC i zadovoljan sam.Kako da maknem onaj desktop.ini iz startup-a?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice