hmmm. ja jos taj build nisam isprobao.......
hmmm. ja jos taj build nisam isprobao.......
ma...ja sam sada na buildu 7100(rc) i zadovoljan sam .......
necu skidati nikakve buildove do zavrsne verzije........onda ju bum skinuo....;)
E shit ,sad ću morat napravit još jednu particiju i ovo instalirat posebno ,tak da mogu normalno radit na hr verziji.
Iman instaliran build 7100 i radi skroz u redu i nisan naiša na nikakve probleme čak niti sa driverima....dobar !
Pripazite na buildove koji nije izdao W7S tim. Neki imaju trojane kako se pokazalo i s novim buildom.
Microsoft svaki tjedan izdaju nove buildove xD
Ne, nije. Izbacuju buildove dnevno, ali ne u javnost. Build s bitnijim promjenama procuri, ali hrpa je fejkova s virusima i trojanima, a jedan od pouzdanih leakera je W7S.
Ne, nije. Izbacuju buildove dnevno, ali ne u javnost. Build s bitnijim promjenama procuri, ali hrpa je fejkova s virusima i trojanima, a jedan od pouzdanih leakera je W7S.
mozda da bude bolji?
kuce bolje od ovoga xD
A sigurno imaju u planu ubacit nesto novo i ispraviti postojece, nije bezveze za listopad predvidjena finalna verzija. Ali ima tu se tu sta sredit, nekada zna zastekat bez razloga kod vise otvorenih prozora na desetak sekundi. Ali sve su to djecje bolesti koje ce biti otklonjene do finalne verzije. Takodjer je u planu sredit taj WinXP mod o kojem se toliko prica, da se sva zbrka sa nekompatibilnoscu ukloni, na racun cega je Vista trpila kritike mnogih korisnika...
a sta moze netko meni pomoci.,cekam odg. vec 2 dana. na prije post postavljen:
E da vas pitam. Sve sam uredno skinuo Windows 7 sa Microsoftove stranice., znaci nije do Windowsa. jedini hard i particija koju imam pise da je slobodno 96 od 298 GB. Za sada niti jednu igru nisam isntalirao tako da je to jednostavno nemoguce. Dali je to greska do Windowsa ili pak nesto drugo nije u redu. Sa kompom i hardom je sve u redu,srat je pola godine a na XP nije bilo takvih 'problema'. Eto ako zna netko pomoc nek izvoli
hmm...mozda je neki bug.....pogledaj u computer manage...koliko ti je slobodno...;)
E da vas pitam. Sve sam uredno skinuo Windows 7 sa Microsoftove stranice., znaci nije do Windowsa. jedini hard i particija koju imam pise da je slobodno 96 od 298 GB. Za sada niti jednu igru nisam isntalirao tako da je to jednostavno nemoguce. Dali je to greska do Windowsa ili pak nesto drugo nije u redu. Sa kompom i hardom je sve u redu,srat je pola godine a na XP nije bilo takvih 'problema'. Eto ako zna netko pomoc nek izvoli
ljudi jeli svima vama ova tema po dva puta kada uđete u teme u kojima sudjelujem?
ipak je forum jos u beti, nije za zamjerit
Je ,bogme je dvaput! Gdi su admini ,opet negdi loču ,umjesto da rade!!
ja mislim da je benko za to kriv...........;;)
zato sto je promjenio naslov teme........dojmovi....,instaliran, moja misljenja
da i meni isto tako......(slika dole)
Je ,bogme je dvaput! Gdi su admini ,opet negdi loču ,umjesto da rade!!
Windows 7 još uvijek ima ostatke ostataka. Kada će Microsoft potpuno preći na 64-bit i očistiti kernel od starog koda? Tko još koristi 8 i 16-bitne programe? Živimo u 2009. godini!!! Izgleda da je Microsoftu bitnija kompatibilnost sa drevnim aplikacijama nego kvaliteta i performanse na današnjem hardveru. Razlog tome je očito $$$.
"The graphical interfaces system of Windows 7 RC contains old codes from Windows 3.1 where security is not considered when developed. When Microsoft optimizes the graphical interfaces of Windows 7, the incompatibility with old codes leads the system to blue screen. Attackers will be able to firstly invade the System server of certain object to launch the attack, or to make a potential opportunity for a second attack. Thus, the security hole is a greater threat for the firm and government customers who’re using Windows 7 RC."
Windows 7 još uvijek ima ostatke ostataka. Kada će Microsoft potpuno preći na 64-bit i očistiti kernel od starog koda? Tko još koristi 8 i 16-bitne programe? Živimo u 2009. godini!!! Izgleda da je Microsoftu bitnija kompatibilnost sa drevnim aplikacijama nego kvaliteta i performanse na današnjem hardveru. Razlog tome je očito $$$.
Istalirao sam RC i zadovoljan sam.Kako da maknem onaj desktop.ini iz startup-a?