ja sam to vec probo....ali sa xp---om bum probo sa sedmicom----
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.363.342
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja testiram 64-bitni RC, ali za sve vas koji ste na 32-bitnoj verziji, ovo je zanimljivo za znati:
Da li moze instalirati Win 7 7100 na vise racunara pri tome da nema mikakvih problema, ja sam sebi instaliro pa bi sad i drugi pa me to znanima ?
Tnx
jel bolji windows 7 kolko kazu od viste
Da li moze instalirati Win 7 7100 na vise racunara pri tome da nema mikakvih problema, ja sam sebi instaliro pa bi sad i drugi pa me to znanima ?
Tnx
Naravno kad nisi instalirao mreznu karticu/adapter na maticnoj. Zbog toga nemozes ni aktivirat. :)
A zasto ne instaliras 7100 ? Mozes da ucitas sa M$ sajta.
Naravno kad nisi instalirao mreznu karticu/adapter na maticnoj. Zbog toga nemozes ni aktivirat. :)
E jel moža link za skinut Win 7?
jel ima potrebe da napravim back up?
ja se upravo nakon 2 mjeseca koristenja vratio sa win7 na xp zbog jednog velikog problema a to je "osjetljivost" sustava. naime, slucajno sam ugasio komp (ne na tipku nego ljepo na shut down) a bilo je upaljeno par programa otvoreno u pozadini...sada ja reko dobro, dogodilo se, idem ga opet upalit. upalim ga, odem po sok i vidim ja on se restarto...probam ja opet i vidim ja on pocne ulazit i pojavi se onaj logo od winsa (onaj prozor) i u sredini neke crte sive..ja reko dobro, nema veze valjda ce uc...ude on a ja mogu samo misem ic a sve ostalo crno..prode 20 sek i dum - famozni BSOD..ovime ocu reci da je jos uvijek dosta bugovit ali vjerujem da ce do final verzije rjesit i to
ja se upravo nakon 2 mjeseca koristenja vratio sa win7 na xp zbog jednog velikog problema a to je "osjetljivost" sustava. naime, slucajno sam ugasio komp (ne na tipku nego ljepo na shut down) a bilo je upaljeno par programa otvoreno u pozadini...sada ja reko dobro, dogodilo se, idem ga opet upalit. upalim ga, odem po sok i vidim ja on se restarto...probam ja opet i vidim ja on pocne ulazit i pojavi se onaj logo od winsa (onaj prozor) i u sredini neke crte sive..ja reko dobro, nema veze valjda ce uc...ude on a ja mogu samo misem ic a sve ostalo crno..prode 20 sek i dum - famozni BSOD..ovime ocu reci da je jos uvijek dosta bugovit ali vjerujem da ce do final verzije rjesit i to

Nekako mi zuji monitor pod Win 7, monitor je CRT IBM 17" ima mu 7 god., dok pod XP-om sve ok. Imal ko kakve ideje sta bi moglo da bude.
Vjerojatno mu je prevelika frekvencija osvježavanja od 75-80Hz na koju ga je sigurno windows podigao! Probaj smanjiti frekvenciju do mjesta gdje će prestati zujati.
A kolika ti je frekvencija u XP-u?
Vjerojatno mu je prevelika frekvencija osvježavanja od 75-80Hz na koju ga je sigurno windows podigao! Probaj smanjiti frekvenciju do mjesta gdje će prestati zujati.
A kolika ti je frekvencija u XP-u?
Ljudi ,upravo skidam hrvatsku verziju Sedmice sa Microsoft Connecta. Kad dobijem ključ vidjet ćemo jel se da aktivirat i sa ostalim ključevima od Sedmice i da vidimo jel se da napravit upgrade ili se mora radit clean install. Inače ušel sam u to preko posta ovdje na forumu ,samo ga sad treba nać.
Edit :evo našo ja ,ovdje možete početi. Samo jedna stvar: za prijavu trebate imat hotmail ili neki drugi live acount i morate dat ime i adresu da bi uši u Microsoft Connect. Već sam rekel ,ja ću ga probat aktivirat s kojim drugim kjučem od RC-a ,pa ako radi staviću negdje na share ili napravit tracker!
E kaj je ta sedmica samo trail verzija ili je možemo koristiti " zauvijek"?

a otprilike kolko taj rok traje?
a otprilike kolko taj rok traje?