Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.577
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, moja misljenja

Nakon tri dana rada na njemu...
jako sam zadovoljan izgledom i funkcionalnošću!

ono čime nisam zadovoljan je to što NHC ne može mjenjati brzinu procesora, pa ako netko zna riješenje nek' napiše!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo i ja danas instalira Win7 x64 (download sa Microsoftovog  sajta) - čista instalacija. Sve prošlo ok, drivere našlo odmah, skinuo AVG (jer NOD nisam uspio naci khm... bypass za x64), sve sljaka, uredno radi, brzina ok...

Stabilnost, sedmicina vrhunska, ali drugih problema sa stabilnoscu imam... Heh... kazem idem se malo odmorit i zaigrac COD5... udjem u MP i srusi se, pa sam stavio compatibility mode za XP pa se srusi, pa compatibility za vistu pa se srusi i tako...

Sad radim reinstall u nadi da ce ipak proradit... sad neznam jel to radi sedmice (iako sumnjam) ili radi x64 most likely... pa...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na Visti 64 COD 4 radi dobro.

Ali valjda se COD5 ruši jer je sranje.

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam skinuo windows 7 i sada me nešto zanima kod instalacije: mogu ja instalirat wndows 7 na istoj particiji na kojoj je instaliran xp? I mogu ga instalirat na drugu particiji a da je ne trebam formatirati?

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ako ju instaliras na istu particiju di je i Xp, automatski ce ti onda bootat win 7...... Znam jer se je tako i moj frend sje*o.....

A ja sam sebi Vistu instaliro na D disk, a Xp na C disk i radi sve bez problema.... :DDDDDDDDD

AMD Ath64 X2 5200+, Asus Radon HD 4550 512 Mb DDR3, RAM DDR 2 2 Gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jedva čekam finalnu verziju Win 7. Pošto mi vista sad jako šteka, baš me zanima kakvi će bit Win 7.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasto ti vista steka ako mom frendu koji ima duplo slabiju konfu nista ne steka....... :S:S:S:S:S:S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da mi je bilo vidit tog tvog prijatelja sa celeronom i gigom rama da mu vista ne steka. ne budali.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

Znači tvom frendu na kakvom celeronu 1.3, gigom rama i kakovom 6600 sa 128 mb rama, (kako si napisao duplo slabija konfa od željanove), VISTA ne šteka? Šta spada pod to da ne šteka? Zanimljivo

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 10:47 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Trop kaže...

Zasto ti vista steka ako mom frendu koji ima duplo slabiju konfu nista ne steka....... :S:S:S:S:S:S

Taj očito ima čelične živce.
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
16 godina
neaktivan

ima sve slabije osim kaj ima P4 2,8.... gigu rama i neku prastaru grafu 128 ......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Trop kaže...

ima sve slabije osim kaj ima P4 2,8.... gigu rama i neku prastaru grafu 128 ......

E vidiš, ja imam celerona na 2,66Ghz sa 256KB L2 cache-a, dok P4 ima 512KB L2 cache-a.
17 godina
neaktivan

mi moze netko bacit CD KEY za X64

- ovo je legalno pitanje posto se stalno vrti 5 istih

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda da pogledas na svemocnom googl-u........ :)))))))))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Kljuc za Widows 7 beta mozes dobiti besplatno ako se registriras na Microsoftovoj stranici gdje si skinuo beta verziju.Ja sam ga dobio u roku par sekundi bez problema.
Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
17 godina

Nakon tjedan dana koristenja 7-ice naisao sam na slijedece probleme (neke sam uspio rijesit):

1.BS PLayer- ima tona nema slike (rjeseno prebacivanjem u compatibility mod Vista)

2.Realtek driveri za zvuk ne rade- Nasao sam Realtekove R213 Vista drivere koji rade bez problema, cak i 5.1 zvuk

3.Kad god instaliram neki driver (ne program) system tray se pretvori u plavu traku, ne vide se ikone (reinstalacija drivera za grafičku vrati sve na svoje mjesto ali treba ih reinstalirat svaki put)

4.Prilikom przenja sa Nerom 8 zbuca mu se sučelje, slova se preklapaju- kade zavrsi przenje sve se vrati na normalu

5.Unlocker 1.8.5 ne radi - 1.8.7 radi bez problema

Ako neko zna koji je problem sa grafickom neka napise. Graficka je Gigabyte GF8800GTS 640Mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Hacker-ri kaže...

Kljuc za Widows 7 beta mozes dobiti besplatno ako se registriras na Microsoftovoj stranici gdje si skinuo beta verziju.Ja sam ga dobio u roku par sekundi bez problema.
 pametni ljudi su od velike pomoci samo ako rjese problem, a ne kad pametuju...
trazeni odgovor je jednog drugog formata...

EDIT: Ovakvog-- Product key: D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
ja sam trazio to, a ne pametovanje
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 13:16 (Hacker-ri).
16 godina
neaktivan

Nitko ti ne pametuje samo sam ti dao savjet.Na tebi je ako ga hoces ili neces prihvatit.Hvala.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo instalirao sam ga.. Je ko pokrenuo koju igru na njemu i kako rade?

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hackeru-ri , jel ti treba nacrtat? :)

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx

17 godina
neaktivan

nee, frajer si je zabrijo da cemo mu mi trazit kljuc i fino mu ga poslat....Smijeh

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko zna gdje mogu skinuti 'zakrpe', tj. 'upgrejdove' za sedmicu??Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A bi radio windows 7 na laptopu: integrirana ati x1000 (128mb djeljive memorije), 1,5gb rama i amd 2.0ghz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da, bez aera

17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

nee, frajer si je zabrijo da cemo mu mi trazit kljuc i fino mu ga poslat....Smijeh

ja sam mislio da ces mi ga doc upisat, ali svejedno navedenom hvala XD

za sad nemam nikakvih problema ni sa jednim driverom
17 godina

Evo i ja instalirao tu čuvenu betu sedmice i zasad sve radi kako treba. Jedino loše što sam primjetio je da ponekad se program zabloka sam od sebe (uključujući task manager), pa pomaže samo restart iz menija. E da i dugo se gasi (kod mene). Inače igre rade kako spada, zvuk, mreža, driveri za grafu, sve ok. Što se tiče antivirusa imam Kasperskog jer se Zone Alarm nije htio instalirati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve šljaka kako treba, nikakvih problema, čak mi je našao drivere za printer laser jet 1100, nikakvih smrzavanja, niti blesiranja, jedino me pati onih 200Mb što je uzeo kod partcioniranja, jer imam dva harda, a kada particioniram drugi onda neuzme ništa, dali netko zna zašto??

Hvala!!

17 godina
kruška kaže...

Sve šljaka kako treba, nikakvih problema, čak mi je našao drivere za printer laser jet 1100, nikakvih smrzavanja, niti blesiranja, jedino me pati onih 200Mb što je uzeo kod partcioniranja, jer imam dva harda, a kada particioniram drugi onda neuzme ništa, dali netko zna zašto??

Hvala!!

I meni je kreirao particiju od 200Mb ali mi se pokazala tek kad sam vratio XP na disk?? Kod instalacije XP formatirao sam cijeli disk ali nije mi bila prikazana ta particija. Tek kad su se instalirali windowsi pojavila se u My computeru.
17 godina
neaktivan

Evo, da se malo pohvalim, po prvi put u životu sam instalirao operativni sistem, tj. Windowse 7!Smijeh Bravo ja! Sve je bajno i krasno, ali ne kužim jednu stvar: kako ovo može biti beta, tj. testna verzija, kad sve radi SAVRŠENO i izgleda PREDOBRO?! Kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

daj molim vas da mi pomognete ovaj me zvuk ubija ka da mi pas iza leđa reži

proba san različite drivere i ništa da napomenem

realtek, jer sam vidia da su i drugi imali problema a da su rješili ali meni ne ide

hvala...

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice