Nakon tri dana rada na njemu...
jako sam zadovoljan izgledom i funkcionalnošću!
ono čime nisam zadovoljan je to što NHC ne može mjenjati brzinu procesora, pa ako netko zna riješenje nek' napiše!
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.678
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i ja danas instalira Win7 x64 (download sa Microsoftovog sajta) - čista instalacija. Sve prošlo ok, drivere našlo odmah, skinuo AVG (jer NOD nisam uspio naci khm... bypass za x64), sve sljaka, uredno radi, brzina ok...
Stabilnost, sedmicina vrhunska, ali drugih problema sa stabilnoscu imam... Heh... kazem idem se malo odmorit i zaigrac COD5... udjem u MP i srusi se, pa sam stavio compatibility mode za XP pa se srusi, pa compatibility za vistu pa se srusi i tako...
Sad radim reinstall u nadi da ce ipak proradit... sad neznam jel to radi sedmice (iako sumnjam) ili radi x64 most likely... pa...
Na Visti 64 COD 4 radi dobro.
Ali valjda se COD5 ruši jer je sranje.
Ja sam skinuo windows 7 i sada me nešto zanima kod instalacije: mogu ja instalirat wndows 7 na istoj particiji na kojoj je instaliran xp? I mogu ga instalirat na drugu particiji a da je ne trebam formatirati?
Pa ako ju instaliras na istu particiju di je i Xp, automatski ce ti onda bootat win 7...... Znam jer se je tako i moj frend sje*o.....
A ja sam sebi Vistu instaliro na D disk, a Xp na C disk i radi sve bez problema.... :DDDDDDDDD
Jedva čekam finalnu verziju Win 7. Pošto mi vista sad jako šteka, baš me zanima kakvi će bit Win 7.
Zasto ti vista steka ako mom frendu koji ima duplo slabiju konfu nista ne steka....... :S:S:S:S:S:S
Da mi je bilo vidit tog tvog prijatelja sa celeronom i gigom rama da mu vista ne steka. ne budali.
Znači tvom frendu na kakvom celeronu 1.3, gigom rama i kakovom 6600 sa 128 mb rama, (kako si napisao duplo slabija konfa od željanove), VISTA ne šteka? Šta spada pod to da ne šteka? Zanimljivo
Zasto ti vista steka ako mom frendu koji ima duplo slabiju konfu nista ne steka....... :S:S:S:S:S:S
ima sve slabije osim kaj ima P4 2,8.... gigu rama i neku prastaru grafu 128 ......
ima sve slabije osim kaj ima P4 2,8.... gigu rama i neku prastaru grafu 128 ......
mi moze netko bacit CD KEY za X64
- ovo je legalno pitanje posto se stalno vrti 5 istih
mozda da pogledas na svemocnom googl-u........ :)))))))))))
Nakon tjedan dana koristenja 7-ice naisao sam na slijedece probleme (neke sam uspio rijesit):
1.BS PLayer- ima tona nema slike (rjeseno prebacivanjem u compatibility mod Vista)
2.Realtek driveri za zvuk ne rade- Nasao sam Realtekove R213 Vista drivere koji rade bez problema, cak i 5.1 zvuk
3.Kad god instaliram neki driver (ne program) system tray se pretvori u plavu traku, ne vide se ikone (reinstalacija drivera za grafičku vrati sve na svoje mjesto ali treba ih reinstalirat svaki put)
4.Prilikom przenja sa Nerom 8 zbuca mu se sučelje, slova se preklapaju- kade zavrsi przenje sve se vrati na normalu
5.Unlocker 1.8.5 ne radi - 1.8.7 radi bez problema
Ako neko zna koji je problem sa grafickom neka napise. Graficka je Gigabyte GF8800GTS 640Mb
Nitko ti ne pametuje samo sam ti dao savjet.Na tebi je ako ga hoces ili neces prihvatit.Hvala.
Evo instalirao sam ga.. Je ko pokrenuo koju igru na njemu i kako rade?
nee, frajer si je zabrijo da cemo mu mi trazit kljuc i fino mu ga poslat....
Da li netko zna gdje mogu skinuti 'zakrpe', tj. 'upgrejdove' za sedmicu??
A bi radio windows 7 na laptopu: integrirana ati x1000 (128mb djeljive memorije), 1,5gb rama i amd 2.0ghz?
da, bez aera
nee, frajer si je zabrijo da cemo mu mi trazit kljuc i fino mu ga poslat....
Evo i ja instalirao tu čuvenu betu sedmice i zasad sve radi kako treba. Jedino loše što sam primjetio je da ponekad se program zabloka sam od sebe (uključujući task manager), pa pomaže samo restart iz menija. E da i dugo se gasi (kod mene). Inače igre rade kako spada, zvuk, mreža, driveri za grafu, sve ok. Što se tiče antivirusa imam Kasperskog jer se Zone Alarm nije htio instalirati.
Sve šljaka kako treba, nikakvih problema, čak mi je našao drivere za printer laser jet 1100, nikakvih smrzavanja, niti blesiranja, jedino me pati onih 200Mb što je uzeo kod partcioniranja, jer imam dva harda, a kada particioniram drugi onda neuzme ništa, dali netko zna zašto??
Hvala!!
Sve šljaka kako treba, nikakvih problema, čak mi je našao drivere za printer laser jet 1100, nikakvih smrzavanja, niti blesiranja, jedino me pati onih 200Mb što je uzeo kod partcioniranja, jer imam dva harda, a kada particioniram drugi onda neuzme ništa, dali netko zna zašto??
Hvala!!
Evo, da se malo pohvalim, po prvi put u životu sam instalirao operativni sistem, tj. Windowse 7! Bravo ja! Sve je bajno i krasno, ali ne kužim jednu stvar: kako ovo može biti beta, tj. testna verzija, kad sve radi SAVRŠENO i izgleda PREDOBRO?! Kako?
daj molim vas da mi pomognete ovaj me zvuk ubija ka da mi pas iza leđa reži
proba san različite drivere i ništa da napomenem
realtek, jer sam vidia da su i drugi imali problema a da su rješili ali meni ne ide
hvala...