a Virtual PC? Moj frend je tak radio sa Xp na win 7 i radi mu normalno
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.366.842
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čemu komplicirati?
za 4 dana izlazi full verzija?jelda?
za 4 dana izlazi full verzija?jelda?
da, iako je već skoro svi imamo
ja jos uvijek cekam sluzbenu verziju.
ne zelim imati briga sa aktivatorima i slicnim
ja jos uvijek cekam sluzbenu verziju.
ne zelim imati briga sa aktivatorima i slicnim
Ja čekam isto službeno izdavanje - da bi napokon došli pošteni driveri. Inače obe 7-ice rade savršeno.
Za 4 dana izlazi ista verzija upakirana u fancy omote i stajat će na policama svih boljih prodavaonica...
Eto imam 7 sa original ključem!Radi kako treba stvarno ok OS!Djeluje malo življe od Viste plusi ide + driverima i bazi drivera .
vec mi je dosta XP-a moram konacno preci na 7.
cujem da je vecina vas zadovoljna sedmicom pa valda nece biti razloga da ni ja ne budem zadovoljan
Za 4 dana izlazi ista verzija upakirana u fancy omote i stajat će na policama svih boljih prodavaonica...
?
u isti kao i vista? :?
RTM je ona verzija koja ce se naci u ducanima?
RTM je ona verzija koja ce se naci u ducanima?
po 500000000 put - DA
A to je verzija 6.1.7600 build 7600
Isprobao sam 7-icu Ultimate RC na laptopu i bio oduševljen s obzirom da nisam trebao instalirati gotovo ni jedan driver naknadno osim nVidia grafike (FX 570M). Inače je lap koristio Lenovo OEM Win XP Pro koji su stalno lutali u korisničkim profilima kod spajanja na bežični LAN i još milijardu Lenovo beskorisnih pomoćnih programa.
Jedini nedostatak je što mi nije proradio Diskeeper (doduše verzija ima licencu za XP). Sada sam natočio Win Vista Business sa kojom sve savršeno radi, a očekujem nadogradnju Win 7 Business 32 bit.
Reinstalirao sam windowse i pojavio mi se jedan problem. Kad god pokušam spremiti iso datoteku na radnu površinu ne ide. Npr. kad želim rezultat konverzije u DVDFabu spremiti u iso obliku na radnu površinu pojavi mi se poruka da nemam prava na to i da kontaktiram administratora ili nešto u tom stilu. Ali ja jesam administrator, još k tome kad pokrećem DVDFab uvijek odaberem pokreni kao administrator, ali ne pomaže. Uspijevam jedino kad uključim administratorski račun u cmd-u, odjavim se i onda se ulogiram kao administrator. Ne razumijem zašto mi ne radi na mom računu koji je isto administratorski?
vec mi je dosta XP-a moram konacno preci na 7.
cujem da je vecina vas zadovoljna sedmicom pa valda nece biti razloga da ni ja ne budem zadovoljan
Imam 7 64-bit Ultimate i zadovoljan sam, ali ponekad se naleti na neke stvari koje još treba ispolirati - zato preporučam, da kao ja, ostaviš dual-boot sa XP-om, bar koji mjesec pa da vidiš kako. Naravno ako za to imaš mogućnosti.
Koristite li BitLocker enkripciju diska i kakvi su vam dojmovi?
Silkroad Online mi ne radi na sedmici
ljut sam na sedmicu
užas
Sedmica Ultimate (6.1 7600) mi je mnogo bolja od XPa u svim pogledima, a bavim se raznim stvarima od Photoshopa do VC#, a naravno tu i tamo se i igram, za sada su sve igre radile (cak i neke starije kao Age of Mythology).
Jedino sto mi smeta su MSN prozori, tj kada pricas sa vise ljudi moras doci misem do MSNovog logoa pa se otvori onaj visual menu, pa izaberes koji prozor da vidis, ali nista sto alt-tab ne rjesava
Pa igre rade odlično, svi programi se vrte oke, ali kod hardware-a ne mogu natjerati Ralink wireless adapter da radi kak treba... Na XP radi bez problema dok na Win7 sa bilo kojom vezijom drivera NE radi.. :(
Cudno, ja imam Airlive (OvisLink) wireless adapter koji radi savrseno sa driverima za XP
Sedmica Ultimate (6.1 7600) mi je mnogo bolja od XPa u svim pogledima, a bavim se raznim stvarima od Photoshopa do VC#, a naravno tu i tamo se i igram, za sada su sve igre radile (cak i neke starije kao Age of Mythology).
Jedino sto mi smeta su MSN prozori, tj kada pricas sa vise ljudi moras doci misem do MSNovog logoa pa se otvori onaj visual menu, pa izaberes koji prozor da vidis, ali nista sto alt-tab ne rjesava
to je dosta sporo, al ima način da ubrzaš:
http://www.sevenforums.com/tutorials/1884-mouse-hover-time-change.html
ja držim na 1.
Pa igre rade odlično, svi programi se vrte oke, ali kod hardware-a ne mogu natjerati Ralink wireless adapter da radi kak treba... Na XP radi bez problema dok na Win7 sa bilo kojom vezijom drivera NE radi.. :(
Meni radi najnormalnije, a imam Ralink RT61 WLAN Card PCI verziju na 32 bitnim Windowsima, samo jedna verzija drivera ti treba a najbolje je da ju win7 sam povuče sa neta, uglavnom ako imaš istu karticu (RT2561 chipset) treba ti verzija drivera 3.0.1.0. a možeš ju skinuti odavdje.
Imam točno tu karticu.. evo čim dođem mado idem probat ... :)
Hvala.. čujemo se uskoro
Mislim da isto kad i ostatku svijeta ,22. 10.
Inače ,da ,standardna (engleska) verzija ima sve to ,ali samo Ultimate će imat mogućnost dodavanja drugih jezika (language packova).
Kada će izaći hrvatska verzija Windowsa 7?
I isplati li se uopće čekati hrvatsku verziju?
I ima li standardna verzija (engleska) sve postavke vezane uz Hrvatsku (vrijeme, datum, zapis decimala, tipkovnica)?
Hvala...
Neznam.
Ovisi o tebi
Ima sve postavke
Engleska verzija ,imam dodan hrvatski LP ,ali ga sad više ne koristim.
Kakve vi Windowse koristite? Na hrvatskome, ili na engleskome?
Ja uvjek koristim sav softver i windowse na engleskom, jer mi je puno prirodnije i razumljivije. Ovi hrv. prijevodi su cesto previse isforsirani i cesto si prvo moram nekako prevest na engleski da bi shvatio sto odredjena funkcija radi. To je sve stvar navike.
Kakve vi Windowse koristite? Na hrvatskome, ili na engleskome, i kakvu ćete verziju Windowsa 7 nabaviti (ako ćete)?
Koristim Win 7 Professional na engleskom. Hrvatski prijevod mi je zbunjujući, nikako se ne mogu snaći
Pa dobro ,navikneš se!! Ja sam radil na RC-u na hrvatskom dok sam bil tester i trebalo mi je dva tjedna da sve skužim i prevedem!!
I Sedmica je još i super prevedena ,bez nekih debilnih izraza ko kaj ima u XP-u na hrvatskom!!