Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.367.345
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

otkud vama mnogima windows 7 64bit ultimate? to je neki RC ili tak neš ili...?

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi
crazy_luđak kaže...

otkud vama mnogima windows 7 64bit ultimate? to je neki RC ili tak neš ili...?

Pa ... počnimo od RC-a ,do negdje 20. 08. moglo ga se skinuti na M$ stranicama i dobiti ključ.

Dalje ,na torentima je bilo raznih buildova ,sad je jedino aktualan RTM.

Neki ljudi plaćaju pretplatu i mogu skinuti svoju kopiju na TechNet-u ili MSDN-u. Studenti imaju pristup na MSDNAA i tu mogu dobiti svoju kopiju.

A ,ima nas i koji smo dobili finalnu verziju jel smo bili službeni beta testeri Sedmice.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo ja imam Windows 7x64 i mogu reći da rade perfektno.

Niti jedan problem s driverima, osim kaj tuneup još uvijek

ne podržava windows 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razor_061 kaže...

ne podržava windows 7.

A kaj ce ti tuneup?

Failure is always an option...
16 godina
Scorpyo kaže...

A kaj ce ti tuneup?

Čuj ,mislim da je to već ljudima navika da se "tovare" programi u sistem ,za koje u biti u Sedmici nema potrebe ,ali "nek se nađu". A kad se s*ebe OS s njima ,onda je kriv M$ ,jel je opet "napravil s*anje od OS-a"!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan
razor_061 kaže...

ne podržava windows 7.

Ja sam TuneUp instalirao normalno. I sve radi.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
razor_061 kaže...

ne podržava windows 7.

Skini najnoviji TuneUp pa će raditi.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Imam mali problem,instalirao sam drivere za mbo,i sad odem na realtek audio manager i tamo sve namjestim i testiram,pustim onaj zvuk i te gluposti i čuje se zvuk,ali kad odem u wmp i na yt ništa se ne čuje,skinuo najnovije drivere up date-ao,ali i dalje se ništa ne čuje.

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tandara kaže...

Imam mali problem,instalirao sam drivere za mbo,i sad odem na realtek audio manager i tamo sve namjestim i testiram,pustim onaj zvuk i te gluposti i čuje se zvuk,ali kad odem u wmp i na yt ništa se ne čuje,skinuo najnovije drivere up date-ao,ali i dalje se ništa ne čuje.

Pogledaj da nisi krivo spojio zvucnike. Znam da zvuci banalno, ali ja sam imao taj problem sa realtekovom karticom. Utaknuo sam zvucnike u krivu rupu, i u audio manageru se sve culo, ali nigdje drugdje.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
tandara kaže...

Pogledaj da nisi krivo spojio zvucnike. Znam da zvuci banalno, ali ja sam imao taj problem sa realtekovom karticom. Utaknuo sam zvucnike u krivu rupu, i u audio manageru se sve culo, ali nigdje drugdje.

Imao sam do jučer win xp i radilo jedino ako mi je lopov došao u kuću i prespojio krivo.......

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo ako nekoga zanima male usporedbe win7 sa vistom i xpom

link

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ljudi imam jedan problem, Instaliram windows 7 Ultimate preko bootabilnog USB-a, instalacija dodje do "Completing installation", restarta se i opet sve isponova, ne zeli dovrsiti instalaciju?

Zasto? Molim brzi odgovor jer cekam sa napola mrtvim kompom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Dodge_167 kaže...

Ljudi imam jedan problem, Instaliram windows 7 Ultimate preko bootabilnog USB-a, instalacija dodje do "Completing installation", restarta se i opet sve isponova, ne zeli dovrsiti instalaciju?

Zasto? Molim brzi odgovor jer cekam sa napola mrtvim kompom.

Meni se isto to dogodilo i onda uzeo van tv-karticu i išlo dalje.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi
Instaliram na netbook.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tandara kaže...
Assassin kaže...
tandara kaže...

Imao sam do jučer win xp i radilo jedino ako mi je lopov došao u kuću i prespojio krivo.......

anybody?

16 godina
neaktivan
tandara kaže...
tandara kaže...
Assassin kaže...
tandara kaže...

anybody?

jesi li stavio da ti bude default realtek audio, jer npr moja matična instalira i audio drivere od grafe

te su oni postavljeni po defaultu..

Just dance, it's gonna be okay
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

windows 7 + xp mode =dobitna kombinacija

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...

ne podržava windows 7.

A kaj ce ti tuneup?

Koje je ovo pitanje, kaj će mi??

Imam tuneup od kad imam komp, i onda ga mislim i ovdje instalirati.

16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Scorpyo kaže...

A kaj ce ti tuneup?

Čuj ,mislim da je to već ljudima navika da se "tovare" programi u sistem ,za koje u biti u Sedmici nema potrebe ,ali "nek se nađu". A kad se s*ebe OS s njima ,onda je kriv M$ ,jel je opet "napravil s*anje od OS-a"!!

Ajde mi plz objasni kak TuneUp sjebe komp???

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Uspio sam instalirati sedmicu Ultimate na netbook, rade perfektno, jednostavno sam prezadovoljan, Media centar radi savrseno kao i AERO.

Jedina zamjerka mi je to sto se dosta dugo pali. Ali preko toga mogu prijeci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se pali kojih 5-6sec

17 godina
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...

ne podržava windows 7.

A kaj ce ti tuneup?

Pa kaj ce ti, u Win 7 ionako nemas potrebe za njim a ako ne znas optimizirati OS bez toga onda ga radije ostavi na default postavkama.

Failure is always an option...
17 godina
neaktivan
razor_061 kaže...

Procitaj ovdje o Tuneupu na 7-ici. Javlja neke greske prilikom instalacije ali navodno poslije radi.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Ovo je moj procesor i kolicina memorije...

Koju verziju Win 7 mi je najbolje instalirati na racunalo?

Skinuo bih preko torrenta.

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Na sva cetiri kompa sam stavio sedmicu jer sam prezadovoljan!!!

Cak mi na netbooku radi savrseno cak i sa Aerom!!!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Ovo je moj procesor i kolicina memorije...

Koju verziju Win 7 mi je najbolje instalirati na racunalo?

Skinuo bih preko torrenta.

Ultimate 32bit

16 godina
odjavljen
Dodge_167 kaže...

Ultimate 32bit

Čemu Ultimate? Puna je nepotrebnih dodataka. Pro je sasvim dovoljan.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Win 7 koristim još od prve bete iz prvog mjeseca i nisam niti jednom defragmentirao disk (a nije se ni fragmentirao). Znači li to da Win 7 piše po disku onako kako treba (bez nereda) ?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Nisam pratio citav thread ... no eto jos iskustva sa 7-icom i to problema.

Instalirao sam na laptop (Dell XPS 13) Professional x64 i na njemu sve super radi, ukljucujuci WWAN modul ... no jedan dan sam trebao nesto isprintati u autu (imam u autu uvijek Canon BJC-85), spojim ja printer na lap i gle .. ne radi, nema drivera. U Visti su uredno bili.

Instalirao ja na desktop Ultimate x64 i kad tamo nema drivera za Adaptec 2940-UW (je da je prastara kartica, no vrlo upotrebljiva i dan danas za DAT uredjaj) ... kad gle .. u Visti su bili.

Uglavnom extractao sam drivere iz Viste x64, stavio ih na 7-icu i sve je uredno proradilo ... no ne svidja mi se cinjenica da su poizbacali drivere koji su u Visti bili. Istina, radi se o starijem hardveru, no opet zasto bi kupovao novi SCSI kontroler ako mi ovaj radi savrseno.

Inace ... 7-ica je daleko brza i ugodnija za rad na desktopu na kojem je Vista radila OK, no ne i savrseno (Phenom x4 9650, 8 GB, WD Caviar Black 640 GB sistemski disk). Bilo je nesto malo glupiranja oko instalacije SQL Servera 2008 i Visual Studia 2008, no sve se rijesilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GaNg kaže...

Nisam pratio citav thread ... no eto jos iskustva sa 7-icom i to problema.

Instalirao sam na laptop (Dell XPS 13) Professional x64 i na njemu sve super radi, ukljucujuci WWAN modul ... no jedan dan sam trebao nesto isprintati u autu (imam u autu uvijek Canon BJC-85), spojim ja printer na lap i gle .. ne radi, nema drivera. U Visti su uredno bili.

Instalirao ja na desktop Ultimate x64 i kad tamo nema drivera za Adaptec 2940-UW (je da je prastara kartica, no vrlo upotrebljiva i dan danas za DAT uredjaj) ... kad gle .. u Visti su bili.

Uglavnom extractao sam drivere iz Viste x64, stavio ih na 7-icu i sve je uredno proradilo ... no ne svidja mi se cinjenica da su poizbacali drivere koji su u Visti bili. Istina, radi se o starijem hardveru, no opet zasto bi kupovao novi SCSI kontroler ako mi ovaj radi savrseno.

Inace ... 7-ica je daleko brza i ugodnija za rad na desktopu na kojem je Vista radila OK, no ne i savrseno (Phenom x4 9650, 8 GB, WD Caviar Black 640 GB sistemski disk). Bilo je nesto malo glupiranja oko instalacije SQL Servera 2008 i Visual Studia 2008, no sve se rijesilo.

Trebao si ići na Windows Update - meni je pola drivera ponudilo tamo za skinuti.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice