otkud vama mnogima windows 7 64bit ultimate? to je neki RC ili tak neš ili...?
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.367.176
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otkud vama mnogima windows 7 64bit ultimate? to je neki RC ili tak neš ili...?
Pa ... počnimo od RC-a ,do negdje 20. 08. moglo ga se skinuti na M$ stranicama i dobiti ključ.
Dalje ,na torentima je bilo raznih buildova ,sad je jedino aktualan RTM.
Neki ljudi plaćaju pretplatu i mogu skinuti svoju kopiju na TechNet-u ili MSDN-u. Studenti imaju pristup na MSDNAA i tu mogu dobiti svoju kopiju.
A ,ima nas i koji smo dobili finalnu verziju jel smo bili službeni beta testeri Sedmice.
Evo ja imam Windows 7x64 i mogu reći da rade perfektno.
Niti jedan problem s driverima, osim kaj tuneup još uvijek
ne podržava windows 7.
ne podržava windows 7.
A kaj ce ti tuneup?
A kaj ce ti tuneup?
Čuj ,mislim da je to već ljudima navika da se "tovare" programi u sistem ,za koje u biti u Sedmici nema potrebe ,ali "nek se nađu". A kad se s*ebe OS s njima ,onda je kriv M$ ,jel je opet "napravil s*anje od OS-a"!!
ne podržava windows 7.
Ja sam TuneUp instalirao normalno. I sve radi.
ne podržava windows 7.
Skini najnoviji TuneUp pa će raditi.
Imam mali problem,instalirao sam drivere za mbo,i sad odem na realtek audio manager i tamo sve namjestim i testiram,pustim onaj zvuk i te gluposti i čuje se zvuk,ali kad odem u wmp i na yt ništa se ne čuje,skinuo najnovije drivere up date-ao,ali i dalje se ništa ne čuje.
Imam mali problem,instalirao sam drivere za mbo,i sad odem na realtek audio manager i tamo sve namjestim i testiram,pustim onaj zvuk i te gluposti i čuje se zvuk,ali kad odem u wmp i na yt ništa se ne čuje,skinuo najnovije drivere up date-ao,ali i dalje se ništa ne čuje.
Pogledaj da nisi krivo spojio zvucnike. Znam da zvuci banalno, ali ja sam imao taj problem sa realtekovom karticom. Utaknuo sam zvucnike u krivu rupu, i u audio manageru se sve culo, ali nigdje drugdje.
Pogledaj da nisi krivo spojio zvucnike. Znam da zvuci banalno, ali ja sam imao taj problem sa realtekovom karticom. Utaknuo sam zvucnike u krivu rupu, i u audio manageru se sve culo, ali nigdje drugdje.
Imao sam do jučer win xp i radilo jedino ako mi je lopov došao u kuću i prespojio krivo.......
Ljudi imam jedan problem, Instaliram windows 7 Ultimate preko bootabilnog USB-a, instalacija dodje do "Completing installation", restarta se i opet sve isponova, ne zeli dovrsiti instalaciju?
Zasto? Molim brzi odgovor jer cekam sa napola mrtvim kompom.
Ljudi imam jedan problem, Instaliram windows 7 Ultimate preko bootabilnog USB-a, instalacija dodje do "Completing installation", restarta se i opet sve isponova, ne zeli dovrsiti instalaciju?
Zasto? Molim brzi odgovor jer cekam sa napola mrtvim kompom.
Meni se isto to dogodilo i onda uzeo van tv-karticu i išlo dalje.
Imao sam do jučer win xp i radilo jedino ako mi je lopov došao u kuću i prespojio krivo.......
anybody?
anybody?
jesi li stavio da ti bude default realtek audio, jer npr moja matična instalira i audio drivere od grafe
te su oni postavljeni po defaultu..
windows 7 + xp mode =dobitna kombinacija
ne podržava windows 7.
A kaj ce ti tuneup?
Koje je ovo pitanje, kaj će mi??
Imam tuneup od kad imam komp, i onda ga mislim i ovdje instalirati.
A kaj ce ti tuneup?
Čuj ,mislim da je to već ljudima navika da se "tovare" programi u sistem ,za koje u biti u Sedmici nema potrebe ,ali "nek se nađu". A kad se s*ebe OS s njima ,onda je kriv M$ ,jel je opet "napravil s*anje od OS-a"!!
Ajde mi plz objasni kak TuneUp sjebe komp???
Uspio sam instalirati sedmicu Ultimate na netbook, rade perfektno, jednostavno sam prezadovoljan, Media centar radi savrseno kao i AERO.
Jedina zamjerka mi je to sto se dosta dugo pali. Ali preko toga mogu prijeci.
Meni se pali kojih 5-6sec
ne podržava windows 7.
A kaj ce ti tuneup?
Pa kaj ce ti, u Win 7 ionako nemas potrebe za njim a ako ne znas optimizirati OS bez toga onda ga radije ostavi na default postavkama.
Procitaj ovdje o Tuneupu na 7-ici. Javlja neke greske prilikom instalacije ali navodno poslije radi.
Na sva cetiri kompa sam stavio sedmicu jer sam prezadovoljan!!!
Cak mi na netbooku radi savrseno cak i sa Aerom!!!
Ovo je moj procesor i kolicina memorije...
Koju verziju Win 7 mi je najbolje instalirati na racunalo?
Skinuo bih preko torrenta.
Ultimate 32bit
Ultimate 32bit
Čemu Ultimate? Puna je nepotrebnih dodataka. Pro je sasvim dovoljan.
Win 7 koristim još od prve bete iz prvog mjeseca i nisam niti jednom defragmentirao disk (a nije se ni fragmentirao). Znači li to da Win 7 piše po disku onako kako treba (bez nereda) ?
Nisam pratio citav thread ... no eto jos iskustva sa 7-icom i to problema.
Instalirao sam na laptop (Dell XPS 13) Professional x64 i na njemu sve super radi, ukljucujuci WWAN modul ... no jedan dan sam trebao nesto isprintati u autu (imam u autu uvijek Canon BJC-85), spojim ja printer na lap i gle .. ne radi, nema drivera. U Visti su uredno bili.
Instalirao ja na desktop Ultimate x64 i kad tamo nema drivera za Adaptec 2940-UW (je da je prastara kartica, no vrlo upotrebljiva i dan danas za DAT uredjaj) ... kad gle .. u Visti su bili.
Uglavnom extractao sam drivere iz Viste x64, stavio ih na 7-icu i sve je uredno proradilo ... no ne svidja mi se cinjenica da su poizbacali drivere koji su u Visti bili. Istina, radi se o starijem hardveru, no opet zasto bi kupovao novi SCSI kontroler ako mi ovaj radi savrseno.
Inace ... 7-ica je daleko brza i ugodnija za rad na desktopu na kojem je Vista radila OK, no ne i savrseno (Phenom x4 9650, 8 GB, WD Caviar Black 640 GB sistemski disk). Bilo je nesto malo glupiranja oko instalacije SQL Servera 2008 i Visual Studia 2008, no sve se rijesilo.
Nisam pratio citav thread ... no eto jos iskustva sa 7-icom i to problema.
Instalirao sam na laptop (Dell XPS 13) Professional x64 i na njemu sve super radi, ukljucujuci WWAN modul ... no jedan dan sam trebao nesto isprintati u autu (imam u autu uvijek Canon BJC-85), spojim ja printer na lap i gle .. ne radi, nema drivera. U Visti su uredno bili.
Instalirao ja na desktop Ultimate x64 i kad tamo nema drivera za Adaptec 2940-UW (je da je prastara kartica, no vrlo upotrebljiva i dan danas za DAT uredjaj) ... kad gle .. u Visti su bili.
Uglavnom extractao sam drivere iz Viste x64, stavio ih na 7-icu i sve je uredno proradilo ... no ne svidja mi se cinjenica da su poizbacali drivere koji su u Visti bili. Istina, radi se o starijem hardveru, no opet zasto bi kupovao novi SCSI kontroler ako mi ovaj radi savrseno.
Inace ... 7-ica je daleko brza i ugodnija za rad na desktopu na kojem je Vista radila OK, no ne i savrseno (Phenom x4 9650, 8 GB, WD Caviar Black 640 GB sistemski disk). Bilo je nesto malo glupiranja oko instalacije SQL Servera 2008 i Visual Studia 2008, no sve se rijesilo.
Trebao si ići na Windows Update - meni je pola drivera ponudilo tamo za skinuti.