Pa toliko sve radi lijepo i brzo bez greške a još nije ni rtm...Baš mi se sve sviđa u win 10...lijepo su sve posložili...vidi se da su sad slušali same korisnike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa toliko sve radi lijepo i brzo bez greške
U meni tako radi još od builda 9926.
Pa toliko sve radi lijepo i brzo bez greške
U meni tako radi još od builda 9926.
dada sve radi od 1 builda koji su krenuli u opticaj..ali svaki sve bolji naravno mora napredovat
U Bugu za Svibanj, tema broja "Razotkrivanje Windowsa 10"
Stoga navalite sutra na kioske (svi vi koji niste pretplatnici).....a mi koji jesmo, mi čitamo SADA!!!!!
EDIT: Dal je bolje instalaciju Windowsa 10 izvršiti putem dual boot ili putem virtualne mašine ?
evo i ja čekam da taj novi build bude dostupan kroz WU, ima li kakvih razlika u odnosu na prethodni?
U Bugu za Svibanj, tema broja "Razotkrivanje Windowsa 10"
Stoga navalite sutra na kioske (svi vi koji niste pretplatnici).....a mi koji jesmo, mi čitamo SADA!!!!!
Mi insideri smo ga upoznali
Ima li još tko duplića?
da, i svaki put nakon restarta mi je kao nesto u recycle binu ali nema nicega kad otvorim.
Ima li još tko duplića?
Da imam ja,nisam jedini neznam zašto su mape 2 puta kada probam obrisati jednu oba dvije mape se obrišu.
Ima li još tko duplića?
da, i svaki put nakon restarta mi je kao nesto u recycle binu ali nema nicega kad otvorim.
meni se to pojavljuje i na win 8.1...
Oče bit neki prijenos?
Sta se može očekivat ?
Oče bit neki prijenos?
Sta se može očekivat ?
Imaš na ovome linku..build je počeo danas...
Hvala
Baš sam gledao danas.....ovaj kad je predstavljao na laptopu mu je pisalo win 10 tested 2015 i to je to nikakv build...hm
Na Windowsima 8.1 imam jedan Microsoft acc (hotmail), sada mene zanima dal ja taj isti acc mogu iskoristiti i za Windowse 10 ili moram raditi novi?
Odnosno hoće li biti kakvih problema ako koristim na Winodwsima 10 acc od Winsa 8.1 (pod problemima mislim na one kada sam u App Storeu na Windowsima 8.1)
Kakva su vaša iskustva?
Bez problema možeš koristit taj acc od win 8.1..sve je to isto....bitno da je Hotmail...ja koritim isti acc i na win 8.1 i na win 10
Bez problema možeš koristit taj acc od win 8.1..sve je to isto....bitno da je Hotmail...ja koritim isti acc i na win 8.1 i na win 10
Hvala, a daj mi reci koliko bi mi preporučio kapacitet particije, bil 50GB bilo uredu ili?
Mislim čisto pogledat kako to izgleda, ništa pretjerano instalirat...
Ja za testne svrhe imam 60GB što je dovoljno.

Hvala, a daj mi reci koliko bi mi preporučio kapacitet particije, bil 50GB bilo uredu ili?
Mislim čisto pogledat kako to izgleda, ništa pretjerano instalirat...
50gb-70gb
50gb-70gb
Hvala, javim dojmove kada napravim instalaciju
Zna li neko čemu služi folder EFI na c:/ i da li se smije izbrisati?
Zna li neko čemu služi folder EFI na c:/ i da li se smije izbrisati?
Ja uvijek to obrišem i nemam problema
Windows 10 Insider Preview 10074 brings back Aero Glass
http://www.ghacks.net/2015/04/30/windows-10-insider-preview-10074-brings-back-aero-glass/
Windows 10 Insider Preview 10074 brings back Aero Glass
Fala Bogu, iako mi baš i nije falio, naviknuo sam se i bez njega.
Ja ga upravo update-o i lijepo izgleda.
Evo nvidia izbacila beta driver za win 10
http://www.windowscentral.com/nvidia-launches-its-first-geforce-beta-graphics-drivers-windows-10
Može screenshot ?