Pozz ljudi , jel vam stigao novi 9923 build, meni je prije par minuta (napokon) se upgrade-o, meni iskreno i nije nesto.. nekako mi se vise svidaju neke stvari prethodnog build-a.
Kakva su vasa misljenja :D
Pozz ljudi , jel vam stigao novi 9923 build, meni je prije par minuta (napokon) se upgrade-o, meni iskreno i nije nesto.. nekako mi se vise svidaju neke stvari prethodnog build-a.
Kakva su vasa misljenja :D
Ako govoriš o legalnim oem widowsima 8.1, onda i sam znaš da u takve
windowse proizvođač hardvera natrpa svačega . Meni nijedan
nije radio zadovoljavajuće i glatko. I onda ništa čudno
da si nakon nadogradnje na desetku imal show...
Nisu predinstalirani windowsi. Kupio sam legalne kada je bila akcija za $40. Čak je i clean instalacija od prije mjesec dana. Najvjerovatniji problem bi bili driveri od sedmice. Otišli smo off topic.
Poanta bi ipak bila da takav upgrade ne radi dobro. To sam iskusio i na dva računala kada sam radio upgrade sa sedmice na osmicu. Na oba je išao clean install poslije dva dana.
Moje osobno mišljenje, a večina će se složiti sa mnom da je svježa instalacija najbolja.
Negdje sam na stranom forumu pročitao da je moguće nadograditi Windows 8.1 preko normalnog updatea u Windows Update kartici,međutim update od 2.8 gb(kako je navedeno) se ne pojavljuje.Imam OEM legalnu verziju Windowsa 8 ,nadograđenu na 8.1.
U čemu je stvar?
Stavio sam ja bio link koju stranicu prije - KLIK
Jel još nekome svaki dan nudi Postpone za nepostojeći update?
da neki error s updejtom jucer i danas..
Jel još nekome svaki dan nudi Postpone za nepostojeći update?
da neki error s updejtom jucer i danas..
Taj update na 9933/34 mi nismo niti trebali dobiti.
Sa Insider HUB-a:
Windows Insiders who have installed KB3035129 may see reports in the Settings app under Update & recovery that a new preview build is available. Attempts to download the new build result in Error 0x80246017.
KB3035129 included a code change which unintentionally had the side effect of changing targeting for builds, allowing builds that are exclusive to Microsoft employees to appear available. No new builds are available which are newer than 9926 at this point. We will issue another update shortly to correct the issue and ensure that Windows Insiders are able to successfully get the next build which is made available to you. We apologize for the confusion and thank you for your continued participation and feedback.
Ovdje ima par vrlo korisnih registry tweakova, kao što je novi Login screen,
pa vraćanje ''pravog'' Windows Updatea i Start menija itd.Ovdje ima par vrlo korisnih registry tweakova, kao što je novi Login screen,pa vraćanje ''pravog'' Windows Updatea i Start menija itd.
Evo i link (na to si mislio?) - http://www.askvg.com/collection-of-windows-10-hidden-secret-registry-tweaks/
Evo i link (na to si mislio?) - http://www.askvg.com/collection-of-windows-10-hidden-secret-registry-tweaks/
Ups! Nisam stavil link, sorry. Ispravljeno!
Da, to je to.
kod mene danas napravljen update KB3035129
zašto mi otvara u novoj stranici ,
npr upišem bug forum u google i kad kliknem na to otvori u novoj stranici
Odi na http://www.google.com/preferences i isključi ovo što je na slici.
lg flash tool ne radi pa niti u win 8 compatibility modeu
Jel još nekome ne može skinut ona 2 update-a zbog greške 0x80246017
I kako natjerat Cortanu da radi( stavio sam državu i tipkovnicu na US) ?
Jel još nekome ne može skinut ona 2 update-a zbog greške 0x80246017
I kako natjerat Cortanu da radi( stavio sam državu i tipkovnicu na US) ?
Ta dva update-a nećeš ni moći instalirati, pročitaj moj post iznad. Ili otvori Insider Hub, klikni lijevo gore na "See all" i pogledaj što piše za ta dva update-a. ;)
Evo postavke za Cortanu koje rade i s Hrv tipkovnicom. Nakon svakog restarta tipkovnica se vrati na US ali se lako prebaci na Hrv u taskbaru
sad je proradila ali ne prepoznaje mikrofon
sad je proradila ali ne prepoznaje mikrofon
Provjeri driver od zvučne. Meni mic uopće nije radio dok nisam instalirao Realtek HD Audio Manager (970 Pro3 R2.0 matična)
Evo i ja danas instalirao Windows 10 Build 9926 enterprise (dualboot sa win 8.1), sve radi lijepo i glatko.. i zbilja mi se dopada
Malo me smeta windowsov dual boot (spor mi)..ima li tko prijedlog za neki zamjenski program za boot screen (jel se tako zove ono kad nudi izbor kojeg wina dižeš)
ako nije preblem neki prijedlog zamjenskog programa ili link do istog ..ili to mora tako ostata
hvala
obrisao driver i napravio restart i sad radi savrseno
Za dual boot možeš koristiti Easy BCD.(za Razjarenog)
edit: rjeseno !
Jeli još netko imao problema prilikom instalacije builda 9926 na Vmware workstation 11?
Jedva sam uspio nakon nekoliko pokušaja, rušenja itd.
Jeli još netko imao problema prilikom instalacije builda 9926 na Vmware workstation 11?
Jedva sam uspio nakon nekoliko pokušaja, rušenja itd.
Piše na VMware site-u da je experimental support za W10 TP. Probao sam ja, ali nakon 2 neuspješna pokušaja (instalacija prođe, ali ne boota) sam odustao. Koliko sam skužio da mu je poželjno dati minimum 4GB RAM i 2CPU cores da radi kako treba. Frendu je prošlo bez problema sa 8GB i 3CPU cores (i7 970)
I meni, instalacija prođe ali ne boota...jedva sam uspio.
Meni normalno instaliralo. 2 core CPU i 2GB RAM-a.
Imam jedno pitanjce.Kada bih radio dual boot win7 i win 10 kojim bi redoslijedom morao instalirat ta 2 osa da preko njihovog bootladera mogu dici oba dva kad se podize windows?Nekako mi se neda prckat po programima tipa easy bcd i slicnima..Hvala
Uvijek ide stariji pa onda noviji i u drugoj varijanti, windowsi pa onda ostali čudni OSevi (linux, osx...)
Imam jedno pitanjce.Kada bih radio dual boot win7 i win 10 kojim bi redoslijedom morao instalirat ta 2 osa da preko njihovog bootladera mogu dici oba dva kad se podize windows?Nekako mi se neda prckat po programima tipa easy bcd i slicnima..Hvala
Easy BCD je vrlo jednostavan.