Ok, ovakva situacija:
particija C (prva po redu na hardu u Disk Manageru) - instaliran win XP 64 SP3 (naziv pod Vistom particija D) - oznake: System, Active, Primary Partition -> 9.02/14.65 GB free
particija D (druga po redu na hardu u Disk Manageru) - instaliran win Vista 64 SP 2 (naziv pod Vistom particija C) - oznake: Boot, Page File, Crash Dump, Logical Drive 0.91/29.29 GB free
particija E (treca po redu na hardu u Disk Manageru) - oznake Logical Drive
Rado bih postao screenshot, ali iz nekog razloga prt scr ne radi nista :( moguce da rikla tipka ili ja ne znam gdje sprema pod vistom screenove sa win desktopa
Dakle moj problem: trebam tocnu uputu (step by step sa potrebnim softwareom i izvorom odakle ga mogu nabavit, osim instalacijskog CD-a od win Vista ult. 64, to imam) kako maknut system i primary partition sa particije gdje mi je XP, dodat te oznake particiji gdje je Vista, takodjer predpostavljam da ta particija mora postati aktivna. Potom obrisat particiju gdje je XP i dodat ju particiji gdje je trenutno Vista jer mi fali na njoj prostora, a XP nisam koristio od kada imam racunalo, dakle godinu dana skoro, a i ne planiram, a ratujem s prostorom na vista particiji non-stop, ovih 14.65GB bi mi doslo ko naruceno, a ne zelim format svega i sve iznova jer nemam office vise za nasnimit, a i vista je OEM sluzbeno