Provjeri što ti se sve pokreće kod startupa i svedi to na minimum.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Provjeri što ti se sve pokreće kod startupa i svedi to na minimum.
Instaliraj Tune Up Utilities 2009 i tamo pod opcijom Startup manager isključi programe koji ti nisu potrebni prilikom podizanjua OS-a. Jer recimo kada instalirar Acrobat Reader, odlazi u startup, Microsoft Office Groove, Nero....
Još pomoću TuneUp-a očisti registry, defragmentiraj registry, očisti nepotrebne backup file-ove, i defragmentiraj disk (ja koristim SmartDefrag), ali ima ga i TuneUp..
Meni je malo usporeno diizanje jer imam more startup-a koje jednostavno ne želim maknuti pa probaj prvo to.(pogledati startup-e-koliko)
Može biti puno toga posrijedi.Od kada ti se počelo dešavati,i slično?
Može biti i do rutera(to sam ja imao). Znači nisam postavio fiksni ip na mrežnoj već bi on stavljao svoj automatski. I znači jedno 1 min bi mi sve bilo zamrznuto. Otkad sam stavio fiksni ip sve radi :)
Nemoj se zamarati time, nije do rutera.
Samo podesi startup i to je to.
Eventualno provjeri da nemaš neke crviće ili gluposti na kompu.
Može biti i do rutera(to sam ja imao). Znači nisam postavio fiksni ip na mrežnoj već bi on stavljao svoj automatski. I znači jedno 1 min bi mi sve bilo zamrznuto. Otkad sam stavio fiksni ip sve radi :)

A kako su se spajali na internet? Koji OS?
Ne kažem da je nemoguće, ali to je rjetkost! Još s obzirom na to da je vjerujem do sad mu sve radilo OK a bio je na isti način spojen na internet.
Pa sad pitanje za autora! Jel se usporavanje startupa desilo "odjednom" ili "neprimjetno" kroz neko vrijeme.
Ako ti smeta što je Tune up komercijalan i nije besplatan instaliraj Glary utilities. Program je zapravo neka vrsta kopije tune up-a ja sam ga imam već dugo vrijeme i nisam požalio.
to je meni na 3 različita računala
čak s FRIŠKOM instalacijom
gledam kod drugih ljudi, neki imaju problem ko ja a neki ne
u 99% slučajeva razlog su piratski winsi...ja ponosan vlasnik istih...
kod Viste nemam taj problem...samo xp
imao ti u startupu 5 il 55 programa čekat ćeš isto dugo tak da...