"skriveno" postaje "otkriveno"

poruka: 4
|
čitano: 1.001
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Vako, ima nekoliko tjedana da mi se sistemske datkoteke (.ini, .db i td.) koje su skrivene nekako "otkrile". tako u 90% mapa nalazi bar po jedna "otkrivena" koja je uobičajno bila "skrivena". Također, kad desnim klikom kliknem na neku datkoteku dođe neki eror, pogledajte na slici ispod ali ta poruka ne dešava se često, kad upalim računalo, te prvi put kliknem pojevi se ta poruka. pritisnem uredu i onda mi pokaže kao neznam kako se stručno naziva, ma ono kad kliknem desnim klikom. Pa sad molio bih pomoć od onih koji se razumiju ili koji su imali sličnih problema. između toga OS mi je Windows XP Service Pack 3.

eror eror
datkoteke koje trebaju biti skrivene(primjer) datkoteke koje trebaju biti skrivene(primjer)
kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 15:02 (maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> dio Hidden Files and Folders -> Do not show hidden files and folders -> Ok...

To bi trebalo riješiti problem.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je popravilo problem sa skrivenim datkotekama ali ne i sa erorom.

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 15:09 (maniak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: "skriveno" postaje "otkriveno"
maniak kaže...

ali ne i sa erorom.

Očito neka greška u Windowsima. Ne bih znao kako to riješiti, osim reinstalacijom. Možda se još netko javi, pa pomogne.
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice