Prošrivanje C particije Win7

poruka: 34
|
čitano: 19.406
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Prošrivanje C particije Win7
dezus kaže...

nemam kamo prebaciti skoro 90 gb  sa d diska...misli sam da ima neka radnja restore point ako sjebem da se vratim na zad 

Onda ne diraj ništa dok ne nabaviš (posudiš) neki vanjski disk, jer bi u suprotnom moglo biti suza. Najvjerojatnije neće, ali moglo bi biti.

16 godina
dezus kaže...

nemam kamo prebaciti skoro 90 gb  sa d diska...misli sam da ima neka radnja restore point ako sjebem da se vratim na zad 

a smisao npr backupa/restora na istom disku kojeg možda smrdaš je....? Ako sve prođe OK, tad ti nije potrebno, ako ne prođe, tad si opet (možda) sve izgubio.. naravno, 99% da će biti OK, odluka je tvoja.

-jednako kao i snalaženje oko potrebnog mjesta, jer to su tvoji podaci... (hint, sve što se da skinuti možeš ponovo.. osobne stvari su bitne, ne soft/YT.. tad možda i 1GB stikić zadovolji..

-i da, može se napraviti backup-restore pa i čitavog HDDa, ali za to ti treba odgovarajući storage space..

-zato (ok, ne samo zato) postoje particije, folderi.. da se neke stvari modu odvojiti, npr podaci.. (koje želiš backupirati), npr na izdvojenoj paritciji ne moraš copy-pasteati kod instalacije svježeg OSa. Particije su samo 'ladice' ili logički diskovi koji nam trebaju olakšati baratanje s podacima. Obrnuto, možeš sve spojiti u jednu particiju i tad više nemaš brigu o slobodnom mjestu... tj koliko ga imaš toliko je dostupno OSu, ponekad se ne isplati razmrviti, ali to sve ovisi o TVOJIM (ne mojim) potrebama/željama..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
Prošrivanje C particije Win7

ovako kako je sad podjeljeno  sam htio. dodat cu tih 10 gb radi programa koji sam nedavno instalirao (to mi je posao) najvise bi volio ovaj recovery prebacit na c disk ..ali cak mi i neda izbrisati sve datoteke sa njega to su zaostali fajlovi od viste .

i ta particija mi nicemu ne sluzi osim za pomocni prostor. dali je to moguce prebacit ili sto vec ,ali bez format os..nedavno sam to radio..neda mi se ponovo sve prolazit..sam win je zacas gore ,nego  poslje je tlaka ubacivati ostale programe itd..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
dezus kaže...

Onda ne diraj ništa dok ne nabaviš (posudiš) neki vanjski disk, jer bi u suprotnom moglo biti suza. Najvjerojatnije neće, ali moglo bi biti.

da..tako ce i bit 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice