Ovu temu pokrećem s ciljem da prije instalacije Windows 7 ili nekog drugog OS-a za ljude koji kao i ja često zaborave što treba učiniti prije instalacije i na što treba obratiti pažnju.
Ovu temu pokrećem s ciljem da prije instalacije Windows 7 ili nekog drugog OS-a za ljude koji kao i ja često zaborave što treba učiniti prije instalacije i na što treba obratiti pažnju.
Treba napravit backup svih važnih podataka,uvjerit se da imaš sve potrebne drivere i to je to
Ma ne mogu naći drivere za MSI-jevu matičnu i web cameru.
Win7 sve drivere za maticnu sam instalira tijekom instalacije
Da li je to 100% tako, a ako je da li ona još koje drivere tako instalira?
Da li je to 100% tako, a ako je da li ona još koje drivere tako instalira?
Nemam Windows 7 ali sam čuo da sve drivere uredno instalira,ništa ne nedostaje
Ja ću onda nabaviti što se da, a ostalo nek sedmica rješava sama i još imam pitanje, a to je kako sa sigurnošću znati od koliko ti je bita procesor?
Sedmica će naći i instalirati sve drivere tijekom instalacije ,jedino kaj posebno treba naknadno instalirati su driveri i softver za grafičku karticu.
Win7 sve drivere za maticnu sam instalira tijekom instalacije
da i za zvučnu također
Sedmica će instalirat drivere koje ima, ostatak povuce preko updatea (ako ih nađe).
Za svaki slucaj stavi drivere na cd/usb !
Ma ne mogu naći drivere za MSI-jevu matičnu i web cameru.
Ja isto imam MSI-ev laptop i nikako da nađem driver za kameru. Na visti je sve perfektno radilo, a sedmica je uopće ne prepoznaje. Probao sam svakakve načine i ništa, i driver od viste sam probao, ni to ne vrijedi.
Al inače prije instalacije si je najbolje napraviti backup dokumenata, glazbe, videa, na neki usb, cd, prijenosni hard. I dobro je dok se windows instalira si napravit popis programa koje želimo stavit kako ne bi koji zaboravili. ;)